ZD€N€ Objavljeno December 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2007 Jaz najbrž tudi priroooorrraam Dobrodošli BMW-jaši iz Žalca in SLO. :worship:
KeC Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Jaz najbrž tudi priroooorrraam A M. tudi pride? :whistle:
vapotek Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Mislim da ga nebo !!!! :worship: Katastrofa, brez Georga ja ni prave čage! :(
ZD€N€ Objavljeno December 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2007 Katastrofa, brez Georga ja ni prave čage! :( bo bo 100 %, morda pa se pripelje ??? Ej Miran tudi pride; Un iz Črnomlja. :worship:
bmwslo Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 A M. tudi pride? :whistle: Hehe :nono: Razen če jo poskusiš povabit :whistle:
vapotek Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Ej Miran tudi pride; Un iz Črnomlja. :worship: Ne me jebat!!! :eek: Zdaj pa sam še reči, da bo en kup "dobrosrčnih" punčk tam, pa itak ni dileme.... :D
ZD€N€ Objavljeno December 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2007 Ne me jebat!!! :eek: Zdaj pa sam še reči, da bo en kup "dobrosrčnih" punčk tam, pa itak ni dileme.... :D YES Punce bodo tudi .................. Ne sam zaradi M. tudi zaradi unga V :worship:
KeC Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Ker kot kaže ne ve kdo je M. vprašanje če ve kdo je V. :D Mrbit pa res :D
greenninja Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Ker kot kaže ne ve kdo je M. vprašanje če ve kdo je V. :DMrbit pa res :D Bein´smartass huh... :naughty: Kot kaže, če ti ni pokazalo, sem samo vprašala. ;)
maus Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Ker kot kaže ne ve kdo je M. vprašanje če ve kdo je V. :DMrbit pa res :D Pitam se pitam kdo je M :whistle: Mrbit pa tud pridem... vsaj tako je napovedano :naughty:
ZD€N€ Objavljeno December 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2007 Pitam se pitam kdo je M :whistle: Mrbit pa tud pridem... vsaj tako je napovedano :naughty: Odgovor: M - MIRAN iz Črnomlja :lol1:
greenninja Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Odgovor: M - MIRAN iz Črnomlja :lol1: Njega poznam. V pa ne.
vapotek Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Njega poznam. V pa ne. V kot vapotek, kdo pa drug? B)
KeC Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Bein´smartass huh... :naughty: Kot kaže, če ti ni pokazalo, sem samo vprašala. ;) Je letelo na Zdeneta. Da on misli napačnega/o M. Ni blo tebi namenjeno, tebi dam enga. :winkiss:
ZD€N€ Objavljeno December 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2007 V kot vapotek, kdo pa drug? B) :worship: :worship: :worship: Odgovor je pravilen :hooray: :worship: :worship: :worship:
bmwslo Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 ZD€N€ daj še kaj neosvinčenga pira zrihtaj, da ne bomo preveč žejni, tisti, ki se ne vdajamo opojnim substancam. :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
ZD€N€ Objavljeno December 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2007 ZD€N€ daj še kaj neosvinčenga pira zrihtaj, da ne bomo preveč žejni, tisti, ki se ne vdajamo opojnim substancam. :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Bom probal urediti z neosvinčenim pirom :naughty:
bmwslo Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Bom probal urediti z neosvinčenim pirom :naughty: V najslabšem slučaju bo tudi Uni dober, najboljši je pa Schlossgold u piksni :worship:
ZD€N€ Objavljeno December 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2007 V najslabšem slučaju bo tudi Uni dober, najboljši je pa Schlossgold u piksni :worship: Bom kr sedaj po mailu posredoval!!! :worship:
bmwslo Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Bom kr sedaj po mailu posredoval!!! :worship: Tak se dela :worship: :worship: :worship:
ZD€N€ Objavljeno December 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2007 Tak se dela :worship: :worship: :worship: poslano k JANI-ju po mailu :worship: tvoje želje :naughty:
ZD€N€ Objavljeno December 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2007 Je letelo na Zdeneta. Da on misli napačnega/o M. hmmmmmmm :eek: :hmm:
soncy Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 sem izzvana na pivski dvoboj s štajerskim asom :lol: tko, da upam, da bova imela kaj pit. :lol:
ZD€N€ Objavljeno December 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2007 sem izzvana na pivski dvoboj s štajerskim asom :lol: tko, da upam, da bova imela kaj pit. :lol: ti tudi antifriz :worship:
Priporočene objave