linza Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Jel ima u Celju neka udruga koja udomljuje motoriste bez doma? :naughty: Da prevedem, Zdene, di bum spaval?
bmwslo Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Btw a šotor spada med zaprte prostore? Ker v avstriji je kao dovoljeno kajenje pod šotori in so si nekateri gostinci lepo v lokalih postavili šotore :D :evilgrin: Kec, si pa v tavelkem postaviš takega, ki bo imel le eno stranico :whistle: . Saj v zakonu verjetno ne piše, da mora tak šotor stati na odprtem prostoru :alien1: Jel ima u Celju neka udruga koja udomljuje motoriste bez doma? :naughty: Da prevedem, Zdene, di bum spaval? Zabava traje do jutra, nema spavanja (zabušavanja) kod xXx-a :whistle:
KeC Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Kec, si pa v tavelkem postaviš takega, ki bo imel le eno stranico :whistle: . Saj v zakonu verjetno ne piše, da mora tak šotor stati na odprtem prostoru :alien1: Pacek!
ZD€N€ Objavljeno December 14, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 14, 2007 Jel ima u Celju neka udruga koja udomljuje motoriste bez doma? :naughty: Da prevedem, Zdene, di bum spaval? Bog LINZA Za spavanje je rešeno u dijaškom domu u blizini XXX kluba, gde smo popili kavu. LP Zd€n€ :worship: :yea1:
ZD€N€ Objavljeno December 14, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 14, 2007 Kec, si pa v tavelkem postaviš takega, ki bo imel le eno stranico :whistle: . Saj v zakonu verjetno ne piše, da mora tak šotor stati na odprtem prostoru :alien1:Zabava traje do jutra, nema spavanja (zabušavanja) kod xXx-a :whistle: Jest bogami je tako; Do jutra bez spavanja. :worship: A posle čage; kuči pjevajuči :drunk: :worship: :whistle:
linza Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Za spavanje je rešeno u dijaškom domu u blizini XXX kluba, gde smo popili kavu. OK :OK:
doggie Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 me ima da bi prišel pogledat, samo ne vem če bi brez alkota zdržal :whistle:
greenninja Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 me ima da bi prišel pogledat,samo ne vem če bi brez alkota zdržal :whistle: Hm... Zaka zaboga bi se pa moral brez mučit??? :unsure:
ZD€N€ Objavljeno December 14, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 14, 2007 Hm... Zaka zaboga bi se pa moral brez mučit??? :unsure: :worship: :OK:
doggie Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Hm... Zaka zaboga bi se pa moral brez mučit??? :unsure: rešiš me muke če me odpelaš domov, k meni nekj k tebi ka neboš narobe razmila ;)
greenninja Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 rešiš me muke če me odpelaš domov,k meni nekj k tebi ka neboš narobe razmila ;) Če se misliš od tan domov pelati??? :unsure: ccc. No, saj mo se ge tüj... Par dni kesnej. :whistle: ZD€N€: priprave potekajo? Ta vikend kaka generalka? :naughty:
ZD€N€ Objavljeno December 14, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 14, 2007 ZD€N€: priprave potekajo? Ta vikend kaka generalka? :naughty: Mislim , da je v LJ Ful dober žur
greenninja Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Mislim , da je v LJ Ful dober žur Točno to sem mislila.. :naughty:
ZD€N€ Objavljeno December 14, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 14, 2007 Točno to sem mislila.. :naughty: :yea1: :OK: :grim
DIESEL Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Živjo še natanko 14 dni po podatkih, ki jih imam, ne bo nobenih kart in je vstop za motoriste FREE ne vem kako bo za civile??? Žal določena področja ne pokrivam jaz, zato tudi ne vem kaj in kako? Za antifriz pijačo(tisti, ki ne pijete alko, sem pa posredoval,....... želje........... :worship: LP in pridite oziroma ste vabljeni v miru,... :worship: :010 :beer2: itd.... štamperli mamo free ne :evilgrin: :whistle: verjetno js tut tam biti :rolleyes: :naughty:
ZD€N€ Objavljeno December 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 15, 2007 ŠE 7 DNI in se vidimo,.....seveda tisti, ki pridete na čago :worship: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :010 :010 :010 :010 :010 :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
ZD€N€ Objavljeno December 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 15, 2007 Sitno :drunk: :OK: YES :grim SITNO brojim i čekam,.... :yea1:
jager Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 Včerej generalka uspela :beer2: :beer1: še službeno dam skoz pa sm prpravlen na vašo :worship:
Mutika Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 se vidimo... :drunk: Aha, to bi štel videt .. :whistle: :naughty: :winkiss: Verjetno se bom priguncala. Odvisno od ledvičk. Mojih, ne onih bolniških. :rolleyes:
Mutika Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 ...pridem... I'll take your word for it! :winkiss:
ZD€N€ Objavljeno December 17, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 17, 2007 ŠE 5 DNI in se vidimo,.....seveda tisti, ki pridete na čago :worship:
ZD€N€ Objavljeno December 17, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 17, 2007 Aha, to bi štel videt .. :whistle: :naughty: :winkiss: Verjetno se bom priguncala. Odvisno od ledvičk. Mojih, ne onih bolniških. :rolleyes: :worship: ...pridem... :worship: se vidimo čez 5 dni
Priporočene objave