Sanda7 Objavljeno November 30, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 30, 2007 soncy kaj zdej štrajkaš :angry: ...skratka jutr tak cajt bo že kr veselo :yea1: še enkrat DOBRODOŠLI VSI PO VRSTI
Moby Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 Se vidimo ko pridemo iz Mirne Peči nazaj... če nam rata zgrešit pot dmo... hahahahaha :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Lobo Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 spijte še kak pir zame. :( me žal ne bo :cry: Enako. Mi je viroza zjebala znanje in zdravje.
Schmid87 Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 poj ns je pa kr ene par bovnih..
rock rider Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 Ej folk, a imamo sploh možnost, da ne gremo?
2384nsdf83 Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 Tadruga in tatretja z leve me zelo zanimata - a so tut kake fotke zgoraj brez? :)
Lobo Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 Tadruga in tatretja z leve me zelo zanimata - a so tut kake fotke zgoraj brez? :) So. Samo niso za javno uporabo. Zaenkrat imajo še pečat STROGO ZAUPNO.
2384nsdf83 Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 Aja, dans me verjetno ne bo. Sem premislil, pa ni ravno najbolj pametno hodit. :)
Sončece Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 hey mrde se midve s Sončece tut oglasiva.... :naughty: skor zihr ;) jp jp :evilgrin:
maus Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 fočk :winkiss: .. borovničke :worship:
snoopy Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 fočk :winkiss: .. borovničke :worship: Ti pa mal izkoriščaš tele punce... :worship:
maus Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 nč ne skoriščam... samo tja sem se zapeljal :naughty:
snoopy Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 nč ne skoriščam... samo tja sem se zapeljal :naughty: Pa so punce že kj u akciji? Si dobu privat striptiz? ;) :lol:
maus Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 ne še .. je pa bilo že vse zrihtano :worship:
snoopy Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 ne še .. je pa bilo že vse zrihtano :worship: hmmm...zanimivo...a je prva vrsta že zasedena?? ;) prideš?
maus Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 hmmm...zanimivo...a je prva vrsta že zasedena?? ;) prideš? ne vem še... zdele moram nekam it.. če bo zneslo ... pridem :naughty:
snoopy Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 ne vem še... zdele moram nekam it.. če bo zneslo ... pridem :naughty: sj...važn da si dobu prej borovničke ane... :lol1: pridi da dobiš že enkrat tisto pivo no... :beer2:
maus Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 sj...važn da si dobu prej borovničke ane... :lol1: pridi da dobiš že enkrat tisto pivo no... :beer2: sj veš, da jaz ne pijem alkohola .. nisem še pijanc :whistle: :naughty:
rumenicestak Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 Ja ni kej za rečt, punce so zelo marljive in delavne :OK: !
soncy Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 sj veš, da jaz ne pijem alkohola .. nisem še pijanc :whistle: :naughty: ne piješ, kadar nimaš :lol: tko k jz :naughty:
maus Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 ne piješ, kadar nimaš :lol: tko k jz :naughty: ne pijem pred vožnjo nikoli... rad imam izpit :naughty: ... tko da, če bom šel, bom vodo pil :naughty:
snoopy Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 sj veš, da jaz ne pijem alkohola .. nisem še pijanc :whistle: :naughty: :evilgrin: Ja ni kej za rečt, punce so zelo marljive in delavne :OK: ! samo da ne bojo preveč zmatrane zvečer... :whistle:
rumenicestak Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 :evilgrin: samo da ne bojo preveč zmatrane zvečer... :whistle: Tud mene je zaskrbel, ampak punce so energične pustmo se presenetit B) !
lasagna Objavljeno December 1, 2007 Opozori Objavljeno December 1, 2007 Sicer nisem nič obljubil, vendar kljub petdnevni kuri z vitamini danes ne bom uspel priti. Spet un forum 21 pičvajz neki.
metuljcica46 Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 shadowkam :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: ma res ql žurka....neki novga folk spoznala...... :rolleyes: res fajn no...dobra muska...striptis ql...vse no :worship: :yea1: snoopy & sončece še enkrat hvala za pjačko :rolleyes: vsem ostalim pa hvala za družbo :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se