rumenicestak Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 ŽŽŽŽUUUURRREEEERRRRJJJIIIIII :OK: ! Osi hvala za drinko :) ! Vsem ostalim hvala za prijetno družbo :) !
dunkl Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 Pivo - 2€....? Golaž župa - 3€...-?
metuljcica46 Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 Pivo - 2€....?Golaž župa - 3€...-? ja nekje morjo služt :unsure: zarad stroškov :unsure:
maus Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 Šedowke ... :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
jager Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 Šedowke ... :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Za prvič kr preveč dobr :winkiss:
PETARDA46 Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 (popravljeno) Bilo je ZAKON samo eno napako ste nardile....preveč sm zdej zmučen in komi žvim :whistle: :whistle: :whistle: :winkiss: :winkiss: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Popravljeno December 2, 2007. Popravil Falcon46
jager Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 Bilo je ZAKON samo eno napako ste nardile....preveč sm zdej zmučen in komi žvim :whistle: :whistle: :whistle: :winkiss: :winkiss: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Le kaj so ti delale? :whistle: :naughty: :rolleyes:
metuljcica46 Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 (popravljeno) eno vprašanje za klimbra????? kateri tenisačici sm zdej podobna...me res zanima....haha... :lol1: :kva2: :lol1: Popravljeno December 2, 2007. Popravil metuljcica46
LUMPKA Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 Čestitke punce, jaz sem se mela noro dobr :worship:
PETARDA46 Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 Le kaj so ti delale? :whistle: :naughty: :rolleyes: :naughty: :naughty: :naughty: To se pa ne govori okoli!!!
condor Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 Čestitke puncam tud z moje strani, fajn je blo, obvezno se ponovi!! :worship: :worship:
jager Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 :naughty: :naughty: :naughty: To se pa ne govori okoli!!! Se mi je kr zdel da bo tak odgovor :whistle: Kaj pa slikce? Bi jih blo zanimiv vidt :kva1:
metuljcica46 Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 Kaj pa slikce? Bi jih blo zanimiv vidt :kva1: se strinjam :rolleyes:
PETARDA46 Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 hm... kaj mislete da sm meu še čas slikat!!! :whistle: Sm meu povne roke dela :winkiss: tko da na žalost jest sliku nism, se pa bojim da je nastalo vseeno preveč slik! :naughty: :naughty: :kva2: :kva2:
Sanda7 Objavljeno December 2, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2007 ]Pa smo doma. Najprej naj se vsem udeleženim zahvalim za :worship: obisk(ki je presegal pričakovanja)čudoviti ste! brez vas nam ne bi uspelo. Upam, da ste se dobro zabavali in da vam bo prvi Shadows party ostal v lepem spominu. ŠE ENKRAT HVALA ZA VAŠO PODPORO. Obenem pa bi se rada opravičila za morebitne nevšečnosti ter malce predrag pir.Glede na to, da smo organizirala prvič obljubljam, da bo naslednjič zadeva izpeljana še bolje. L.P president sanda7 nekaj fotk najdete http://www.roadshadows.com/ v galeriji2 se bo pa v parih dneh še dogradila vsak čas začnem after party
Moby Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 MA neč bat da ne boš. še bolje... po videnem in občutenem je blo več kot le odlično za prvič.... brez pripomb BRAVO SHADOWKE !!! :worship: :worship: :worship: Slike iz moje škatlice bom "Obesu" ko jih pretočim v PC in bo 5min časa... LP
gerholdd Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 ja fajn je blo :worship: :OK: :grim nekaj slik je tudi na http://www.mk-raubritter.com
jerryspringer Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 super je blo. :worship: posledice so pa težke! :headbang:
cof Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 finu fejst je blo :worship: sam mau me spomin j..e. :headbang: zdej k se mi tista celica u glau obnaula me pa tok boli buča :wacko:
snoopy Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 Shadowke...kapo vam dol :worship: :worship: :worship: super organizacija kljub nekaterim problemov katere ste rešle(k če ne bi si tanjuška vse prste pogrizla ;) ) uglavnem blo je zakon!!! edin...not se ni smel kadit ;) :smoke: ma smo vseen preživel Še enkrat punce...VSAKA VAM ČAST!!!!!! :grupni:
soncy Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 še en super žur sem zamudila :slap: me kdo pogrešal? :naughty:
zverko Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 še en super žur sem zamudila :slap: me kdo pogrešal? :naughty: jest tudi :doze: pogrešu me pa itk ni nben,ena siknost manj :lol1:
jager Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 Sej bom še kej nalimu sam je treba prej čez cenzuro spustit :naughty: :rolleyes:
Moby Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 (popravljeno) Evo nekaj slik sem uspel naložit...drugo sledi... SLIKE SO TU :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Popravljeno December 2, 2007. Popravil Moby
nussya Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 mmm... punce super je blo!!! :worship: :worship: :worship: ze cakamo na naslednje leto hahahhaa.... aja, pa hvala za potrpezljivost, ker nekateri ne znamo it domov oziroma se drzimo pravila, da gremo vedno zadnji :yes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se