2384nsdf83 Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 hude passion-killerke No, zdaj pa mi je žal, da sem se valal po kavču :)
Sanda7 Objavljeno December 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 3, 2007 še en super žur sem zamudila :slap: me kdo pogrešal? :naughty: itak takoj k sm tvoje zagledala sm gledala kdaj te zagledam in za vsak slučaj še uprašala. jest tudi :doze: pogrešu me pa itk ni nben,ena siknost manj :lol1: to pa nej res mmm... punce super je blo!!! :worship: :worship: :worship: ze cakamo na naslednje leto hahahhaa.... aja, pa hvala za potrpezljivost, ker nekateri ne znamo it domov oziroma se drzimo pravila, da gremo vedno zadnji :yes: ej bejba res ste legende,upam da se vidmo že prej kot čez eno leto oz kr u soboto Sprožile ste val podražitev na Slovenski moto sceni :D :D hehe to zdej vas hvališ k ste mel pir full pocen :naughty: SKRATKA OBLUBIM DA BO NA NASLEDNJEM ŽURU GOLAŽ ZASTOJN pir pa najbrž ne :winkiss: glih zastojn aja greeninja smo preživli,sam naslednga ne vem če bomo :whistle: (pa ne našga)
snoopy Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 joj mene je križ zagrabu, preveč sm delala hehehe Kdo te je za križ zagrabu? :blink: :lol1: :chase:
Tanjuška Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Kdo te je za križ zagrabu? :blink: :lol1: :chase: kle je bl uprašanje kaj ne kdo, me je uščipnlo na polno, komej hodm bemu
snoopy Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 kle je bl uprašanje kaj ne kdo, me je uščipnlo na polno, komej hodm bemu kdo te je napičo??mater zmeri vse zamudim... :whistle:
Tanjuška Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 (popravljeno) kdo te je napičo??mater zmeri vse zamudim... :whistle: bemu kdo je tebe brat učiu hehehehe Popravljeno December 3, 2007. Popravil Tanjuška
snoopy Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 bemu kdo je tebe brau učiu hehehehe ne vem...ti? :alien1:
Tanjuška Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 ne vem...ti? :alien1: hehehe aja? ok sine, bo treba še eno lekcijo muahahahaha :naughty:
snoopy Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 hehehe aja? ok sine, bo treba še eno lekcijo muahahahaha :naughty: :lol1: ne vem al nj se veselim al nj me bo strah.. :doze: in kje bo ta lekcija?drug let na shadowkah?? da vem do kdaj se morm natrenerat... :kva2:
Tanjuška Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 :lol1: ne vem al nj se veselim al nj me bo strah.. :doze: in kje bo ta lekcija?drug let na shadowkah?? da vem do kdaj se morm natrenerat... :kva2: mogoče bo pa že prej, na kakih ridah kaka akcija - spet :lol1: :lol1: sm najdla še ene snoopy tangice, take z čipkam :lol1:
snoopy Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 mogoče bo pa že prej, na kakih ridah kaka akcija - spet :lol1: :lol1: sm najdla še ene snoopy tangice, take z čipkam :lol1: mater maš domišlije...k bi ble vsaj moške... ;) itak pa je laži brez... :naughty: a bi spet rada da se ateki zaletavajo... :whistle:
Tanjuška Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 mater maš domišlije...k bi ble vsaj moške... ;) itak pa je laži brez... :naughty: a bi spet rada da se ateki zaletavajo... :whistle: se bom potrudla pa brazilke kupla hehehehe :whistle:
snoopy Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 se bom potrudla pa brazilke kupla hehehehe :whistle: Pol pa pridem peš...na motor se verjetn ne bom mogu usest... ;) :lol1: PS:pa zame nobenih presenečenj.... :whistle:
Sanda7 Objavljeno December 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2007 me sam zanima če ste kej stestiral kondome :naughty: sm se glih spomnla k bo treba dns miklavžu nastavt
rumenicestak Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 me sam zanima če ste kej stestiral kondome :naughty: sm se glih spomnla k bo treba dns miklavžu nastavt Sm zagrabu enga z zimskim profilom :D . Je kr z...č.la :evilgrin: !
Tanjuška Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Sm zagrabu enga z zimskim profilom :D . Je kr z...č.la :evilgrin: ! sam da ni poču, a so dobre kvalitete? :evilgrin:
Irencko Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 kondomi spet na voljo hehe... če kdo rabi..na PM :whistle:
klimbra Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Sem mislu, da te bolj "okus" zanima...... :evilgrin:
Tanjuška Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Sem mislu, da te bolj "okus" zanima...... :evilgrin: a mene? itak da me :winkiss:
klimbra Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 kondomi spet na voljo hehe... če kdo rabi..na PM :whistle: Rabljeni.......?????? Al si si preveliko zalogo ustvarla....?????
Tanjuška Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Rabljeni.......??????Al si si preveliko zalogo ustvarla....????? hehehehehe :evilgrin:
Sanda7 Objavljeno December 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2007 neki fotkic lahko najdete še tuki oz http://www.biker.si/ nekaj pa sem jih dodala še tukaj http://www.roadshadows.com/index.html
rumenicestak Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 sam da ni poču, a so dobre kvalitete? :evilgrin: Ja, nism nč prveru, n vem bomo čz dvet mescu vidl :hmm: !
maus Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 js sm si kondome na roke dal, pod rokavice, da me ni zeblo v prstke :lol1:
Port Folio Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 js sm si kondome na roke dal, pod rokavice, da me ni zeblo v prstke :lol1: sico (a že uporabljene?)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se