Irencko Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Ja pol pa pridemo, :yea1: :yea1: če je res tam nekje med Kalci in Idrijo, :grim upam da ne bom flu. :headbang: :headbang: hja taprau bi falu, se ti bi pršla prou smejat zihr :naughty:
Sanda7 Objavljeno November 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 16, 2007 a bo kje za prespat :whistle: SEVEDA SPANJE JE MOŽNO v ogrevanem prostoru priporočljiv pa je le kakšn podmetač
Moby Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Ekipa seznanjena, ruta poznana in vnešena, navigator pripravljen motorji bodo ogreti grla suha.... skratka se vidimo...!!! :naughty:
Tratnjak Damijan Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Šhit, lih ta vikend delam. :headbang:
Irencko Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 če ne delaš ponoči, nema problema :naughty:
snoopy Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 pa še na dan boja proti aidsu :D to bo kondomov čez glavo :D Kaj pa ti veš čez ker glavo ;) Pridem---se bom fajn potrudu... PS:rabm spalko s sabo??al me bo kera domu(k njej) vozila?? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
volk Objavljeno November 17, 2007 Opozori Objavljeno November 17, 2007 A bo to pri Turku al kje že tam :hmm:
Irencko Objavljeno November 17, 2007 Opozori Objavljeno November 17, 2007 A bo to pri Turku al kje že tam :hmm: ja res je, :worship: zravn turka... namorš falit
vaški Objavljeno November 17, 2007 Opozori Objavljeno November 17, 2007 ja škoda ko je glih 1.12 :wallbash: :wallbash:
soncek9 Objavljeno November 17, 2007 Opozori Objavljeno November 17, 2007 ja škoda ko je glih 1.12 :wallbash: :wallbash: vsakič kdo ne more :whistle:
soncy Objavljeno November 17, 2007 Opozori Objavljeno November 17, 2007 Kaj pa ti veš čez ker glavo ;)Pridem---se bom fajn potrudu... PS:rabm spalko s sabo??al me bo kera domu(k njej) vozila?? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: dej se že enkrat odloč, al boš žural al boš spal? :whistle:
zverko Objavljeno November 17, 2007 Opozori Objavljeno November 17, 2007 moja malenkost pride :yea1: k.... pride........ne morem :headbang: :headbang:
snoopy Objavljeno November 17, 2007 Opozori Objavljeno November 17, 2007 dej se že enkrat odloč, al boš žural al boš spal? :whistle: kdo pa je govoril kj o spanju??? :hmm: :hmm: :huh: :slap: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: you know snoopy :rolleyes: :rolleyes: hethingsheiswildanddangerouspress
soncy Objavljeno November 18, 2007 Opozori Objavljeno November 18, 2007 kdo pa je govoril kj o spanju??? :hmm: :hmm: :huh: :slap: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: you know snoopy :rolleyes: :rolleyes: hethingsheiswildanddangerouspress ja nevem zakaj pol spalko rabš :whistle: jz jo ne :lol1:
snoopy Objavljeno November 18, 2007 Opozori Objavljeno November 18, 2007 ja nevem zakaj pol spalko rabš :whistle: jz jo ne :lol1: Zihr je zihr.... :whistle:
soncy Objavljeno November 18, 2007 Opozori Objavljeno November 18, 2007 Zihr je zihr.... :whistle: pol pa še šotor prnes :lol: za vsak slučaj, če bo potres .)
Sanda7 Objavljeno November 18, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 18, 2007 šank je že postavljen in stestiran upam da ga bo 7metrov dovolj :whistle:
soncy Objavljeno November 18, 2007 Opozori Objavljeno November 18, 2007 šank je že postavljen in stestiran upam da ga bo 7metrov dovolj :whistle: mene bolj zanima kaj bo ZA šankom, kot pa to kolk je velik. :naughty:
Irencko Objavljeno November 18, 2007 Opozori Objavljeno November 18, 2007 mene bolj zanima kaj bo ZA šankom, kot pa to kolk je velik. :naughty: za šankom hude beybe, pred šankom, še bolš ritke... tko d ja, zakon... navali narode... šank stoji, pir se skor hladi (no kukr zebe res...) am, tko d ni panike... če pa snoopy š šotor prnese, bomo pa še zun eskimčke špilal :naughty:
biker77 Objavljeno November 18, 2007 Opozori Objavljeno November 18, 2007 za šankom hude beybe, pred šankom, še bolš ritke... tko d ja, zakon... navali narode... šank stoji, pir se skor hladi (no kukr zebe res...) am, tko d ni panike... če pa snoopy š šotor prnese, bomo pa še zun eskimčke špilal :naughty: to ti sicer ne vrjamem ampak mogoče pa pridem kej pogledat..če me boste not spustl :whistle:
Irencko Objavljeno November 18, 2007 Opozori Objavljeno November 18, 2007 to ti sicer ne vrjamem ampak mogoče pa pridem kej pogledat..če me boste not spustl :whistle: keru nwrjameš, no le prit d boš vrjeu... :naughty:
snoopy Objavljeno November 18, 2007 Opozori Objavljeno November 18, 2007 (popravljeno) za šankom hude beybe, pred šankom, še bolš ritke... tko d ja, zakon... navali narode... šank stoji, pir se skor hladi (no kukr zebe res...) am, tko d ni panike... če pa snoopy š šotor prnese, bomo pa še zun eskimčke špilal :naughty: ne bom prnesu šotora....not me boste pa ja spustl ane...bom špilu (žejnega)eskima...pa ribice bom lovil... :OK: Popravljeno November 18, 2007. Popravil snoopy
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se