soncek9 Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 ne bom prnesu šotora....not me boste pa ja spustl ane...bom špilu (žejnega)eskima...pa ribice bom lovil... :OK: ti kr špili žejnega eskima,sam pr nobeni stvari ne smeš pretiravat :whistle:
Tanjuška Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 jz bom pa motor oblekla v plastiko za na pisto, pa na odru bo gor, tko da bo striptiz k na mojmu mopiju gor in ne ne bom jz striptiza plesala - ali pač :naughty:
gerholdd Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 kaj pa če se jaz oblečem v usnje pa bo striptiz na meni? :whistle:
2384nsdf83 Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 jz bom pa motor oblekla v plastiko za na pisto, pa na odru bo gor, tko da bo striptiz k na mojmu mopiju gor in ne ne bom jz striptiza plesala - ali pač :naughty: ja wow hudo, tako se bo pa cena motorju kr dvignala ... in če pol še burnoute nardiš parkrat ....
Tanjuška Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 kaj pa če se jaz oblečem v usnje pa bo striptiz na meni? :whistle: se boš mogu pa kr u plastiko ublečt hehe ja wow hudo, tako se bo pa cena motorju kr dvignala ... in če pol še burnoute nardiš parkrat .... am mopi ni na prodaj, pa za burnoute ni placa, pa še ne bo na prostem in neb blo lih za naša pluča fajn, če bi ga tkole sral ;)
GRUNF Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 (popravljeno) se boš mogu pa kr u plastiko ublečt hehe am mopi ni na prodaj, pa za burnoute ni placa, pa še ne bo na prostem in neb blo lih za naša pluča fajn, če bi ga tkole sral ;) A boš pod lajbičem mela kaj, al ne? sam tolko, da vem, če se splača prit okrog ...... Nič bat za pluča.....pogrejemo, če je treba :evilgrin: :naughty: :whistle: Popravljeno November 19, 2007. Popravil GRUNF
snoopy Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 ti kr špili žejnega eskima,sam pr nobeni stvari ne smeš pretiravat :whistle: Kaj je to pretiravanje???? :blink: :yea1:
soncek9 Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 Kaj je to pretiravanje???? :blink: :yea1: nkol ne veš, pr vsakem drugače :naughty:
Tanjuška Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 A boš pod lajbičem mela kaj, al ne? sam tolko, da vem, če se splača prit okrog ...... Nič bat za pluča.....pogrejemo, če je treba :evilgrin: :naughty: :whistle: ja itak da bom neki mela, kaj, boš pa vidu, če boš pršu :P mogoče bo pa zanimivo tist kar bo spodej :naughty:
Podgurc Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 Če žihr, bom še jaz iz podgurja prpelal ekipco.. :naughty: sam zanima me,če bo plac za motorje.. vsaj pod streho :worship:
soncek9 Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 Če žihr, bom še jaz iz podgurja prpelal ekipco.. :naughty: sam zanima me,če bo plac za motorje.. vsaj pod streho :worship: da vidmo,če nas boš tokrat upal ogovort :naughty:
Tanjuška Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 Če žihr, bom še jaz iz podgurja prpelal ekipco.. :naughty: sam zanima me,če bo plac za motorje.. vsaj pod streho :worship: a vi bi kr z motorji uletel? a ne bo mal premraz?
GorazdH Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 računajo na to, da jih boste pogrele a... :whistle:
Tanjuška Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 računajo na to, da jih boste pogrele a... :whistle: hehe še dobr da je prostor ogrevan :evilgrin:
jager Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 A če prideš u kratkih rokavih, tud vela za gretje :naughty: :whistle:
maus Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 a bo mene tud kaj pogrel :whistle:
soncy Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 pol se pa jz čudm da me vedno zebe :wacko: očitn so moški še bolj zmrznjeni, pa imajo vedno vsaj striptiz :lol:
maus Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 k vedno falim unga taprauga ... :whistle:
soncy Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 k vedno falim unga taprauga ... :whistle: to pa se dogaja, če s kurami hodš spat. :lol1:
maus Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 to moraš malo obrnt... kure hodjo z mano spat :lol1:
Sanda7 Objavljeno November 19, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 19, 2007 tud jaz pridem :whistle: maus če te borovničke ne bojo ogrele te bom mogoče striptiz,drugač bomo pa že kej sčarali skratka zeblo te ne bo
Tanjuška Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 ka pa če bo kero od nas zebl? kdu ns bo pogreu??? bemtiš desci, a zj vs bomo mogle babe gret, al bi blo bolš če bi vi ns grel??? :evilgrin:
rumenicestak Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 ka pa če bo kero od nas zebl? kdu ns bo pogreu??? bemtiš desci, a zj vs bomo mogle babe gret, al bi blo bolš če bi vi ns grel??? :evilgrin: Evo, jaz bom ful vroč :devil: ! Me nkol ne zebe!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se