xr800 Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 ja pa sej Irenčko je kjut bejba, sej to ve :) človek sam malo popestri temo, pa ste že vsi v luftu na okopih, s polnimi strojnicami municije in se gledate čez nišan še dobro da ma Nagaja pismejkerja za vratom :D He, he lavinaaaaaaaaaaaaaa :naughty: :whistle:
Brdaus Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 Čikn faaaajt... Simče je pa sudija :lol1:
2384nsdf83 Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 sam prosm ne nam vhod zablokirat :evilgrin: bom šu postrani not, tko k ti :)
Tanjuška Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 bom šu postrani not, tko k ti :) zmenjeno sam bože nedaj da se na vratih ket srečava hehe, pol bo treba še gasilce poklicat, da naja odtaknejo oz bangerje porežejo :winkiss: :lol1: :lol1: :lol1:
CVIČKAR1 Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 Tanjuška tut trenira pivske sposobnosti...kar lepo ji gre :whistle:
klimbra Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 (popravljeno) Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Tanjuška......kdo ti je to sfrderbal jeziček......puvej......da ga bijem i ne prestanem da ga bijem!!!!!! Popravljeno November 26, 2007. Popravil klimbra
LORD&LADY Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 Le kdo ne bi rad videl ponovno lepote vaše. :winkiss: :winkiss: :winkiss: Pripravite pivo in telo da vsem bo prav lepo. :beer2: :beer2: :beer2:
stigmata Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 Men se zdi da jaz tud pridem :hmm:
klimbra Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 Men se zdi da jaz tud pridem :hmm: Glej d me pocukaš.......k zanč sem postfestum zvedu......da si to bila TI.........mater...........kako človk spremeni image!!!!!
stigmata Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 (popravljeno) :naughty: Sem te vidla, samo nisem htela motit :D nisem menjala image samo porasla mi kosa... nisi bil pozoren (zakaj le ) in nisi videl kako se mi šajna uho (ostalim se je posvetilo bolj kot ne po plehu ;)), če bi to opazil bi vedel kdo je ;) Popravljeno November 26, 2007. Popravil stigmata
rumenicestak Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 Ena slaba fotka pred Hotedršco, posneta teden pred žurom :) !
BremzPenzl Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 Ja, rovte so draga. :yes: Ne zatiskaj si oči..Mimogrede- rabte kaj šnopsa? :naughty: Možnost dostave na prizorišče. :grim Jaz bi ti pomagal pri dostavi... :worship: v dvoje je lepše :naughty:
semamiz Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 [quote name='Tanjuška' žurka je odprtega tipa tko da kr akcija :winkiss:
snoopy Objavljeno November 26, 2007 Opozori Objavljeno November 26, 2007 Ena slaba fotka pred Hotedršco, posneta teden pred žurom :) ! Kaj majo tm še koruzo? :blink: a je kj še gor al je sam šavje??? za pokovko bi pa blo ane...storže bojo pa punce ponucale da ne bo kakšnih zamer ;) :lol: joke punce..da ne bom taprvi u vrsti za batine :rolleyes: :whistle:
maus Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 Kaj majo tm še koruzo? :blink: a je kj še gor al je sam šavje??? za pokovko bi pa blo ane...storže bojo pa punce ponucale da ne bo kakšnih zamer ;) :lol: joke punce..da ne bom taprvi u vrsti za batine :rolleyes: :whistle: js bom pa drugi v vrsti .. tko k vedno :whistle:
snoopy Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 js bom pa drugi v vrsti .. tko k vedno :whistle: za strož al batine?? :whistle: :lol1:
maus Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 za strož al batine?? :whistle: :lol1: za batine s storžom :lol1: :lol1:
snoopy Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 za batine s storžom :lol1: :lol1: hmm...zanimiva kombinacij...nenasitnež :closedeyes:
maus Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 hmm...zanimiva kombinacij...nenasitnež :closedeyes: sj ponavad me od daleč cilajo ... od blizu sem pregrd :whistle:
snoopy Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 sj ponavad me od daleč cilajo ... od blizu sem pregrd :whistle: pa pol kj zadanejo?? dj ga srat maus...pa tak jebač k si ti... :lol1:
maus Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 pa pol kj zadanejo?? dj ga srat maus...pa tak jebač k si ti... :lol1: zadanejo ... :closedeyes: direkt u piščalko al pa u senco :closedeyes: kako pa ti to veš ... :whistle:
snoopy Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 (popravljeno) zadanejo ... :closedeyes: direkt u piščalko al pa u senco :closedeyes: kako pa ti to veš ... :whistle: pa govori se....pa moj idol si...sam eno napako maš... :whistle: vozishjamahopress ;) :whistle: Popravljeno November 27, 2007. Popravil snoopy
maus Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 pa govori se....pa moj idol si...sam eno napako maš... :whistle: vozishjamahopress ;) :whistle: malo preveč me hvališ :naughty: .. ti je zmanjkalo denarja za kufe :lol1: .. ma sj plačam .. ni panike :beer2:
Sanda7 Objavljeno November 27, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 27, 2007 a bi šla vi2 kam drgam nabijat,se bosta že na žuru zmenla
snoopy Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 malo preveč me hvališ :naughty: .. ti je zmanjkalo denarja za kufe :lol1: .. ma sj plačam .. ni panike :beer2: ma neee...boš dal za pir pr shadowkah :yes: a bi šla vi2 kam drgam nabijat,se bosta že na žuru zmenla ja šefica...se oproščavava :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se