KennyJR Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 A bo ti dve dirki vozu na Suzukiju? tako je
KennyJR Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Men ni jasn, kako da noben ne pade :huh: heh sej jih dost pade... drgač pa majo gume s katerimi se morš prou pomatrat da zdrsneš... pa ni problem se nagnt pr 100km/h tolke..
KennyJR Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 (popravljeno) Sam tale suzuki je men estetsko ful pošten. men se tut zdi zlo lep... čeprou tista lukna spredi mi zgleda vsak let večja... črte po sredini so pa tut skoz drgač.. najprej je bla modra med rumenima pol rumena in modra zdej pa črna med rumenima :) drgač pa glede na to da letošna šasija izhaja iz lasnke je kr zlo zlo drgač... pa yamaha je tut lepa letos :) Popravljeno Februar 13, 2008. Popravil KennyJR
ZaLLaR Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 men se tut zdi zlo lep... čeprou tista lukna spredi mi zgleda vsak let večja... črte po sredini so pa tut skoz drgač.. najprej je bla modra med rumenima pol rumena in modra zdej pa črna med rumenima :)drgač pa glede na to da letošna šasija izhaja iz lasnke je kr zlo zlo drgač... pa yamaha je tut lepa letos :) Ja :lol1: sej čez par let pa sploh spredne maske nov več.
brembo Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 zdravo zanima me kak je s team managerjem za 08 sezono...a se morem registrirat na motogp.com da lahko potem sodelujem ker tista lestvica najbolših je že en čas tam? :hmm: malo bi konkurirau -janiju- in ostalim :whistle:
ZaLLaR Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 zdravozanima me kak je s team managerjem za 08 sezono...a se morem registrirat na motogp.com da lahko potem sodelujem ker tista lestvica najbolših je že en čas tam? :hmm: malo bi konkurirau -janiju- in ostalim :whistle: Men se zdi da morš ja.
-Jani- Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 (popravljeno) Ben Spies potrdil nastop na obeh motoGP dirkah v USABilo je že veliko ugibanj, kdaj bo Ben Spies nastopil na svoji prvi motoGP dirki. Sedaj pa smo dobili še dodatno potrditev, da se Ben resnično pripravlja za vstop v kraljevski razred motociklističnega dirkanja saj bo nastopil na obeh motoGP dirkah v Ameriki. Povedal je tudi, da upa na vsaj dva testa s Suzukijem GSV-R pred dirko v Laguni Seci. To bi pomenilo, da bi se lahko za dirko vsaj nekoliko pripravil. Dirkališče v Laguni Seci je Benu eno izmed najljubših. Tu ima tudi zelo dobre rezultate, kar bi lahko pomenilo, da bi na stezi mogoče lahko konkuriral ostalim voznikom. Ben Spies ima pogodbo z ekipo Yoshimura Suzuki do konca leta 2008 in namerava prestopiti v motoGP kategoriji v sezoni 2009. Govorice so, da bo njegovo bodočo motoGP ekipo vodil njegov prijatelj, Kevin Schwantz. Poudarjam, da so to samo govorice - nič še ni podpisanega. vir: poleposition Good for him - sploh glede na to, kako ga je zajebalo na predvidenem testiranju lani... @brembo: Bring it on :D Popravljeno Februar 15, 2008. Popravil -Jani-
ZaLLaR Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 (popravljeno) To bo zanimiv vidt še spolh VN Indianepolis da vidmo kašna je proga. Popravljeno Februar 15, 2008. Popravil aljazz26
doctorrossi Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 jutr pa uradna testiranja :) ka mislite gdo bo dobu bmw-ja? :P ;)
KennyJR Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 jutr pa uradna testiranja :) ka mislite gdo bo dobu bmw-ja? :P ;) v kolikor nebo stoner premočn je tuki nicky s super michelinovimi kvalifikacijskimi gumami ;)
FazerMan Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Upam da ga dobi Rossi, čeprav se mu pomoje fučka za avto ampak nej pokaže da je za letošnjo sezono res zopet najboljši. A se bo dal ta testiranje gledat na kateri tv?
doctorrossi Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Upam da ga dobi Rossi, čeprav se mu pomoje fučka za avto ampak nej pokaže da je za letošnjo sezono res zopet najboljši.A se bo dal ta testiranje gledat na kateri tv? tut js upam da ga dobi rossi...lani ga je dobu, mogoč ga bo pa še letus.... :P ;) em...js sm pogledla na eurošport pa nč ne piše da bo kej :closedeyes:
PETARDA46 Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Nisem 100% prepričan: Ma baje da bo na Eurosportu in Italia 1 ob 14 uri :rolleyes: Sem 100% prepričan :yea1: Drugače se pa itak ve kdo bo zmagau -> JEST :whistle: :naughty:
Schmid87 Objavljeno Februar 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 jutr pa uradna testiranja :) ka mislite gdo bo dobu bmw-ja? :P ;) hmm, se zna zgodit da ga dobi Rossi.
RHonda Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 hmm, se zna zgodit da ga dobi Rossi. Suzy in Capirossi- za njih sem jaz
prcko Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 No se je že začel, na uradni strani je pisal da bo dons proga odprta od 10.00 do 18.00 po našmu cajtu. Zaenkrat sta jo sam dva dirkača preizkusla, ostali pa še kavo pijejo :rolleyes:
FazerMan Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Nisem 100% prepričan: Ma baje da bo na Eurosportu in Italia 1 ob 14 uri :rolleyes: Na evrosportu ni nč kulker sem vidu na sporedu, zdej za italijo pa misliš rai1 al kiro tv? Drugač spored je pa tule če kdo najde prenos: http://www.siol.net/tv-spored.aspx?day
FazerMan Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Ka zdej še noben ni najdu programa kjer bodo al že prenašajo trening?
doctorrossi Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Ka zdej še noben ni najdu programa kjer bodo al že prenašajo trening? po mojem sploh nikjer nbo...mogoč bo jutr kej k se bo šlo za bmw-ja.... :unsure:
nekdo Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 (popravljeno) Ka zdej še noben ni najdu programa kjer bodo al že prenašajo trening? Prenos bo samo jutri, na britanskem eurosportu. Na žalost pri nas "lovimo" nemškega. Popravljeno Februar 16, 2008. Popravil nekdo
Jure007 Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Trenutno Rossi pred Stonerjem za 2 desetinki, na tretjem mestu pa Toseland, ki je tik za obema prvima
Jure007 Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 (popravljeno) Jutri ob 14.05 se gre pa zares :naughty: QP bo trajal 40. min Popravljeno Februar 16, 2008. Popravil Jure007
PETARDA46 Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 FazerMan... Sm si vzeu čas da pregledam spored.... Italia 1 - to je prou italijanski program, kakor rai 1 in sm videl da je ob 14 uri ( v nedeljo) Eurosport - nekje piše da ni prenosa, drugje da bo ob 13.15, zaslediv pa sm tudi da naj bi blo ob 14...( v nedeljo) Najbolše bo da gremo pred TV in čakamo in čakamo in upamo da dočakamo....
FazerMan Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Hvala ti da si našel čas da si pregledal spored. Trud ti pa nej poplača Rossi z najboljšim časom na treningu :rolleyes:
Priporočene objave