Frips Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Bu znala pol lužca bit spodi :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Hm...jst še nism dobil nobenga kroga z motorjm...Hmmm :unsure: :unsure: :unsure: Javte se sami...Če ne bom kr po slikah začel,al pa mam še en bolši predlog...Zberte dnar pa mi kupte kak motor :whistle: Pa nočm avtomatika al pa štirke... :winkiss:
Frips Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Hm...jst še nism dobil nobenga kroga z motorjm...Hmmm :unsure: :unsure: :unsure: Javte se sami...Če ne bom kr po slikah začel,al pa mam še en bolši predlog...Zberte dnar pa mi kupte kak motor :whistle: Pa nočm avtomatika al pa štirke... :winkiss: pimp :nono:
_ales_ Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 sem jih že našla v albumu... pa ne vse :evilgrin:
ZOX Objavljeno December 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 7, 2007 pa ne vse :evilgrin: ..dej peshy mal tuki nalimi no.. :naughty:
missi Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 pa ne vse :evilgrin: :hmm: se mi je zdelo, da niso čisto vse :) lahko pošlješ (missi_@windowslive.com)...lahko pa tudi nalimaš...so čist primerne za javnost :devil:
ZOX Objavljeno December 9, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 9, 2007 Brdaus, kaj si bil pa tu tko žalostn?? :unsure:
_ales_ Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 :hmm: se mi je zdelo, da niso čisto vse :) lahko pošlješ (missi_@windowslive.com)...lahko pa tudi nalimaš...so čist primerne za javnost :devil: :P evo to so pa vse s tvoje strani...
Brdaus Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Brdaus, kaj si bil pa tu tko žalostn?? :unsure: Brdaus ni nikol žalostn... samo mal je počival :whistle: Predpriprave :rolleyes:
Jure007 Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Brdaus ni nikol žalostn... samo mal je počival :whistle: Predpriprave :rolleyes: Predpriprave: A to si prvo jelenčke poklicu, pol pa gasa naprej kvihtat :D Škoda k sm mu šiht čez 4 urce, bi z veseljem ostal takrat :(
missi Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 :P evo to so pa vse s tvoje strani... hvala ;) prov lušne so tele najine fotke s kađijem :inlove:
Brdaus Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Predpriprave: A to si prvo jelenčke poklicu, pol pa gasa naprej kvihtat :D Pšššššššššššššššššššttt... pa ne naglas okol govort :D Tamala.. ti pa učit, ne pa na netu viset :angry:
missi Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Tamala.. ti pa učit, ne pa na netu viset :angry: :yes: ja tamaučk ...... :004 sej veš kam :P
Anze750R Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Ja dobr je blo na žurki.. najbl fino je blo s hosteso se stiskat :fredy:
Roky Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Predpriprave: A to si prvo jelenčke poklicu, pol pa gasa naprej kvihtat :D Škoda k sm mu šiht čez 4 urce, bi z veseljem ostal takrat :( Glej, da jo neboš v soboto v Rollu tud tko hitr pobrisov hehe :beer2:
Stric Burek Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Hahaha, Brdausi :worship: Najbolj smešno t.i. "počivanje" :naughty:
zmajcek Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Glej, da jo neboš v soboto v Rollu tud tko hitr pobrisov hehe :beer2: Ne ne bo! Jaz obljubim! :naughty:
Brdaus Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Ne ne bo! Jaz obljubim! :naughty: Ti boš kej obljubila.... učer si ga takoj na ketno prvezala. Revež še 5min za kolege ne more več dobit :fredy:
zmajcek Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Ti boš kej obljubila.... učer si ga takoj na ketno prvezala. Revež še 5min za kolege ne more več dobit :fredy: da te neb sanjala no! Ne je mel on dost msnja pa sva pospravla računalnik da veš! :winkiss: jaz njega že nimam pod komando ga lahk vprašaš! :(
Brdaus Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 da te neb sanjala no! Dej nehiTi mene nimaš kej sanjat ponoč :lol1: Ne je mel on dost msnja pa sva pospravla računalnik da veš! :winkiss: Kao.. vsak izgovor je dobr :D :D :D
Jure007 Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Glej, da jo neboš v soboto v Rollu tud tko hitr pobrisov hehe :beer2: Ne bom, sem fraj zdaj do 20.ga, takat sem mel že čez 4 ure šiht, pa je treba blo it. A te skrbi, da nauš za pir kresnu hehe
Roky Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Ne bom, sem fraj zdaj do 20.ga, takat sem mel že čez 4 ure šiht, pa je treba blo it. A te skrbi, da nauš za pir kresnu hehe Ah kje...sam, da kšno rečemo hehe :D
Jure007 Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Ti boš kej obljubila.... učer si ga takoj na ketno prvezala. Revež še 5min za kolege ne more več dobit :fredy: Ah ne ne, to pa ne. Se tut neb pustu na ketni vodt. Ni tko, prsežem :grim
Jure007 Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Ti boš kej obljubila.... učer si ga takoj na ketno prvezala. Revež še 5min za kolege ne more več dobit :fredy: Ah ne ne, to pa ne. Se tut neb pustu na ketni vodt. Ni tko, prsežem :grim
Brdaus Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Ne bom, sem fraj zdaj do 20.ga, takat sem mel že čez 4 ure šiht, pa je treba blo it. A te skrbi, da nauš za pir kresnu hehe No no... en bo za pir kresnu, ti boš pa kej drugega :naughty: :naughty: :naughty: In poj sm jest pokvarjen :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se