Skoči na vsebino

Daytona bike week

pek

Priporočene objave

Ojla klapa!

Z nekaj prijatelji nameravamo iti v Daytono pogledat zbor motoristov :worship: plan je tak,da bi leteli do Mijamija in tam najeli avtodom,od tam pa do Daytone.

Zaj me pa zanima če ima gdo od vas izkušnje,nasvet ,predlog.... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej jaz tudi ma sem pol ugotovu,da motor ne plava,paket z ladjo čez lužo pa predrag in kompliciran za en teden :headbang:

pa tud dnarja nimam tolk,da bi se z njim lahko špogal :trance_33_sleep:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej jaz tudi ma sem pol ugotovu,da motor ne plava,paket z ladjo čez lužo pa predrag in kompliciran za en teden :headbang:

pa tud dnarja nimam tolk,da bi se z njim lahko špogal :trance_33_sleep:

Sej nauš zameru, kaj?! :nono: :grrr

Neslana šala pač! :slap: :yes:

....Pust' foušljivcem mal' veselja. :(

LPM

Popravljeno . Popravil moto rider
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pek, kdaj točno se to dogaja. Imaš kaj več info - karkoli, od letalskih kart do kaj je za pogledat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej nauš zameru, kaj?! :nono: :grrr

Neslana šala pač! :slap: :yes:

....Pust' foušljivcem mal' veselja. :(

LPM

Nč bati se :naughty: jaz jezen biti ne :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pek, kdaj točno se to dogaja. Imaš kaj več info - karkoli, od letalskih kart do kaj je za pogledat.

Zadeva je od 9 Februarja pa do 9 Marca :worship: povratna karta do Mijamija naj bi bla tam okoli 600-700 jourov+najem avtodoma tam okoli 1500 US dolar(+ -)za 6 oseb.Od Mijamija o Dajtone je neki preko 400 Km tko da vmes maš kej za pogledat pa tudi sama Dajtona traja en teden,in vsaki dan se kej dogaja :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V katerem tednu je torej Daytona week?

Že nekaj časa razmišljam, da bi se udeležil tega, ampak bi najel motor za 1 teden in šel v daytono v stilu za kak dan ali dva, ostalo pa malo naokoli po Floridi. Potem pa še malo v Tampo žlahto obiskat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Soory sem datum slabo napisal :whistle: zadeva je od 29 Februarja do 9 Marca :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Z nekaj prijatelji nameravamo iti v Daytono pogledat zbor motoristov

ti ne veš kaj ti bom jest fouš... O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bili smo leta 2006. Letalske karte maš poceni iz Muncha z US Airways. Karte dobiš že za 370 eur (povratne)

Mi smo šli najprej dol do Key West-a, pol pa Everglades, Orlando in koncu še v Daytono. Splača se it!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Drugač nevem sam mi je fotr reku da se v ameriki ful splača uzet rent a motorbike,da pride ful pocen,se mi zdi da 250 $ na tedn pa lah ga prpeles s praznim tankom.

Drugac pa Dytona rulla.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...
Bili smo leta 2006. Letalske karte maš poceni iz Muncha z US Airways. Karte dobiš že za 370 eur (povratne)

Mi smo šli najprej dol do Key West-a, pol pa Everglades, Orlando in koncu še v Daytono. Splača se it!

Daj povej malo,kakšno je kej vreme tam ob tem času in nasplošno,kaj je za vzet sabo in kaj ne.Cunje pa to :blush:

Kako je kaj z foto video opremo,baje se splača te stvari kupit tam,sam kako je pol ko prideš nazaj (carina)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vreme daytona

Zgoraj imaš vremensko za daytono,zdaj oz.feb.mar. je pri njih poletje kakor je pri nas julija,avgusta,v glavnem poletne cote za vsak slučaj pa kak termoflis pa kaj za po dežju.

Foto kupi tam je bistveno ceneje,sam moraš prešvercat na carini,daš ga v žep ali pa v ročno prtljago.Če kaj rabiš povej,bil večkrat tam.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ojla klapa!

Z nekaj prijatelji nameravamo iti v Daytono pogledat zbor motoristov :worship: plan je tak,da bi leteli do Mijamija in tam najeli avtodom,od tam pa do Daytone.

Zaj me pa zanima če ima gdo od vas izkušnje,nasvet ,predlog.... :whistle:

Živjo. :worship:

Povprašaj Mateja je na floridi z motorjem,ima nekaj izkušenj.

Naslov:matejusa@gmail.com Pa lep izlet.

LP :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vreme daytona

Zgoraj imaš vremensko za daytono,zdaj oz.feb.mar. je pri njih poletje kakor je pri nas julija,avgusta,v glavnem poletne cote za vsak slučaj pa kak termoflis pa kaj za po dežju.

Foto kupi tam je bistveno ceneje,sam moraš prešvercat na carini,daš ga v žep ali pa v ročno prtljago.Če kaj rabiš povej,bil večkrat tam.

V bistvu sem mislil na kamero,tko da bo to bol teško skrit :blush: drugači pa kot že rečeno šli bomo z kamperjem in sami kuhali in bi bil zelo dobrodošel kakršen koli nasvet glede tega,pa kaj je zanimivo videt,na kaj je treba pazit(kriminal kapsi pa to).

Zanima me tudi,kako je kaj zdaj z carino,mi bomo namreč šli iz Benetk preko Madrida v Miami in nazaj,tko da v bistvu nismo državljani Italije.Kako sploh potekajo te zadeve,tudi če bi recimo bil pripravljen plačat carino za kmero :hmm:

Vglavnem nasplošno tvoje izkušnje :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmmm,v par stavkih.Kaj se tiče prometa in šerifov se ni priporočljivo ven metat,voziš po predpisih,če pa že kaj je,se pa malo francoza narediš,ni pa pravilo,da bo prošlo.Pozanimajte se okoli zakona v FL,kajti v TX velja odprta pločevinka piva v avtu isto kot,da voziš nalit,ne glede če ga pije potnik.Dobro je met mednarodno vozniško,izda ti jo AMZS.

Na FL je za videt Key West na easy,tam so itak vsi čudaki,Everglades-fura z air boatom med aligatorji,Miami $$$,Orlando-universal studios,disney world(pleasure island),pa menda Daytona je kr OK :whistle: ,če pa iščete plažo za izležavat je pa state park Bahia honda na FL keys.

Prostega dostopa(kamper) do plaž ni skoraj nikjer ali je zaščiten park(5-10$) ali pa privat.

Glede na ti,da grete preko Benetk se mi sploh ne zdi problem za carino(EU),če ti najdejo in začnejo težit pač plačaš carino :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 mesecev pozneje...

Evo mene iz Daytone :worship: bilo je noro,še bolj nori so amerikanci :grim

če koga zanima sem privleku z sabo cd z deli za motorje od Japoncev do Herleju od firme J&P CYCLES,not je svega in svašta :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Js mislm da se za carino ni treba bat. OD frenda tastar so bli u USA pa so mo macbook-a prnesl kr je tm full cnej pa niso mel nč sranja. Če maš fotke al pa posnetke na kamer ti tko ne morjo velik. Rečeš da so ti rekl da ga ni treba prjavt ko si šel tja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!