Skoči na vsebino

WSBK, WSS, AMA Superbike...2008

Priporočene objave

Objavljeno

biaggi? :hmm:

Objavljeno
biaggi? :hmm:

eurosport piše, da so preizkušali nastavitve, ki pa se niso obnesle

Objavljeno

a na našmu "navadnmu" eurosportu to nč ne prenašajo?

Objavljeno
2. dirko ob 5.30 prenašajo, za prvo nič ne piše ampak dvomim, da bi 2. prenašali, 1. pa ne.

http://yahoo.eurosport.de/tvschedule_clng1_day1.shtml

u cajtngu piše da bojo zdele na eurosportu skoki.

ob 1:30 (se prav ponoč) bo pa superbike :) fino, bom pa takrt gledou :P

Objavljeno
Huda derka...Xaus pa hudo dobr pele....

pa sej dirka je iz sobote na nedelo..al mislš kvalifikacije?

Objavljeno

Če se ne motim je bil danes na esportu ponovitev prve dirke

Objavljeno

Mislu sem dirko iz prejšnega tedna :)

Ta vikend zaenkrat nista ne xaus ne biaggi nič skupaj spravla :)

LP

Objavljeno

Zanimivo, Bayliss je po jutranjem padcu fasal 8 šivov v komolec :o Glede nastopa pa ni prav nič zaskrbljen, kako bo to vplivalo na njegov nastop je pojasnil z besedami: "malo sicer čutim posledice pri dvigovanju polnega krigla piva, dirkanje pa bo šlo brez problema"

:worship: morš ga met rad

Objavljeno (popravljeno)
:worship: morš ga met rad

:worship:

Sem zdej pogledu posnetek superpole na http://www.worldsbk.com. Komentator je res super, so mi šle kar kocine pokonc ko je Bayliss vozu.

Upam, da bo dirka zanimiva. Sam v živo bo bolj težko gledat :yawn:

Popravljeno . Popravil Ole
Objavljeno (popravljeno)

Bayliss je pravi borec :drunk:

Popravljeno . Popravil salo
Objavljeno

gut morning ... :drunk: :beer1:

še kozarec dolit, potem pa pred TV

.)

Objavljeno
gut morning ... :drunk: :beer1:

še kozarec dolit, potem pa pred TV

.)

gledamo :D eurosport.. (kvalifikacije trenutno) :)

Objavljeno

Hola!

gledamo, gledamo... jst in kozarček basarane :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

zdj pa dirka :D u živo :kva2: :kva2: še par minut do štarta :D grem gledat :P

želim prijetno gledanje še vsem ostalim nočnim pticam :OK:

Popravljeno . Popravil FiFtY_
Objavljeno

u matr.. :blink: a mu je tist škorn v zrak vrgl? če ste bol pozorno gledal? :hmm:

Objavljeno

Corser, mamu ti... :glare:

Objavljeno
u matr.. :blink: a mu je tist škorn v zrak vrgl? če ste bol pozorno gledal? :hmm:

mhm škorn je šou u zrak ja :headbang: pa kaj mu je crknu motor al kaj? drgač pa corser :headbang: ...ata baylis pa nič druzga kot :worship:

Objavljeno

Kaj je bilo z Maxom? Malo sem gledal 1. dirko, ko je prisel s 15. mesta do 2., vknjizil je pa dve nuli. Je padel, okvara? Se mi zdi, da je komentator rekel, da mu je ze na superpolu nekaj crknilo.

Objavljeno
Kaj je bilo z Maxom? Malo sem gledal 1. dirko, ko je prisel s 15. mesta do 2., vknjizil je pa dve nuli. Je padel, okvara? Se mi zdi, da je komentator rekel, da mu je ze na superpolu nekaj crknilo.

Jaz tudi prvo gledal, pa po tem, ko je Max zasedel drugo pozicijo in odstopil, ni nič pokazalo, kaj se je zgodilo, ali sem pa spregledal. Je bla bolj zgodnja ura :) . Kaki so pa rezultati druge dirke ?

Objavljeno

prvo dirko je štartal iz 16. mesta, po desetih krogih je bil že na drugem.. vozil je odlično :worship: baylisa bi mislim da ujel.. ampak 5 krogov pred koncem je odstopil. nevem pa kaj je bilo narobe. druge dirke pa nisem spremljal.

na siperpolu je imel ta problem, da se mu je zlomila prestavna tacka. in potem je zavil v bokse brez hitrega časa :)

Objavljeno

prva vožnja bayliss, corser :worship: . Škoda mi je maxa, ker je res dobro peljal

Objavljeno

Biaggi je v prvi dirki tudi padel, saj je komentator rekel, da mu je vzelo sprednji konec, pa tudi kombinezon je imel umazan, tako da ostop najbrž ne pride v poštev.

V drugi dirki pa ste tako videli spektakularen padec, ko je na zaviranju na koncu ciljne ravnine izgubil kontrolo in imel kar srečo, da ga ni zadel motor, ki se je kotalil po zraku.

Drugače pa Bayliss naravnost Baylisstično B)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!