nekdo Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 biaggi? :hmm: eurosport piše, da so preizkušali nastavitve, ki pa se niso obnesle
-Jani- Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Biaggi menda ni končal Superpole kroga.
Kawl Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Huda derka...Xaus pa hudo dobr pele....
Schmid87 Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 a na našmu "navadnmu" eurosportu to nč ne prenašajo?
nekdo Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 a na našmu "navadnmu" eurosportu to nč ne prenašajo? 2. dirko ob 5.30 prenašajo, za prvo nič ne piše ampak dvomim, da bi 2. prenašali, 1. pa ne. http://yahoo.eurosport.de/tvschedule_clng1_day1.shtml
Schmid87 Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 2. dirko ob 5.30 prenašajo, za prvo nič ne piše ampak dvomim, da bi 2. prenašali, 1. pa ne. http://yahoo.eurosport.de/tvschedule_clng1_day1.shtml u cajtngu piše da bojo zdele na eurosportu skoki. ob 1:30 (se prav ponoč) bo pa superbike :) fino, bom pa takrt gledou :P
brembo Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Huda derka...Xaus pa hudo dobr pele.... pa sej dirka je iz sobote na nedelo..al mislš kvalifikacije?
salo Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 pa sej dirka je iz sobote na nedelo..al mislš kvalifikacije? Če se ne motim je bil danes na esportu ponovitev prve dirke
Kawl Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 pa sej dirka je iz sobote na nedelo..al mislš kvalifikacije? Mislu sem dirko iz prejšnega tedna :) Ta vikend zaenkrat nista ne xaus ne biaggi nič skupaj spravla :) LP
Sam dePihlja Objavljeno Marec 1, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Zanimivo, Bayliss je po jutranjem padcu fasal 8 šivov v komolec :o Glede nastopa pa ni prav nič zaskrbljen, kako bo to vplivalo na njegov nastop je pojasnil z besedami: "malo sicer čutim posledice pri dvigovanju polnega krigla piva, dirkanje pa bo šlo brez problema" :worship: morš ga met rad
Ole Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 (popravljeno) :worship: morš ga met rad :worship: Sem zdej pogledu posnetek superpole na http://www.worldsbk.com. Komentator je res super, so mi šle kar kocine pokonc ko je Bayliss vozu. Upam, da bo dirka zanimiva. Sam v živo bo bolj težko gledat :yawn: Popravljeno Marec 1, 2008. Popravil Ole
salo Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 (popravljeno) Bayliss je pravi borec :drunk: Popravljeno Marec 1, 2008. Popravil salo
RobiRoberto Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 gut morning ... :drunk: :beer1: še kozarec dolit, potem pa pred TV .)
Schmid87 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 gut morning ... :drunk: :beer1: še kozarec dolit, potem pa pred TV .) gledamo :D eurosport.. (kvalifikacije trenutno) :)
suzuki Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Hola! gledamo, gledamo... jst in kozarček basarane :naughty: SharpNinja 1
Schmid87 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 (popravljeno) zdj pa dirka :D u živo :kva2: :kva2: še par minut do štarta :D grem gledat :P želim prijetno gledanje še vsem ostalim nočnim pticam :OK: Popravljeno Marec 2, 2008. Popravil FiFtY_
Schmid87 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 u matr.. :blink: a mu je tist škorn v zrak vrgl? če ste bol pozorno gledal? :hmm:
LucifugeRofocale Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Corser, mamu ti... :glare:
brembo Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 u matr.. :blink: a mu je tist škorn v zrak vrgl? če ste bol pozorno gledal? :hmm: mhm škorn je šou u zrak ja :headbang: pa kaj mu je crknu motor al kaj? drgač pa corser :headbang: ...ata baylis pa nič druzga kot :worship:
Buzdovan Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Kaj je bilo z Maxom? Malo sem gledal 1. dirko, ko je prisel s 15. mesta do 2., vknjizil je pa dve nuli. Je padel, okvara? Se mi zdi, da je komentator rekel, da mu je ze na superpolu nekaj crknilo.
rot Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Kaj je bilo z Maxom? Malo sem gledal 1. dirko, ko je prisel s 15. mesta do 2., vknjizil je pa dve nuli. Je padel, okvara? Se mi zdi, da je komentator rekel, da mu je ze na superpolu nekaj crknilo. Jaz tudi prvo gledal, pa po tem, ko je Max zasedel drugo pozicijo in odstopil, ni nič pokazalo, kaj se je zgodilo, ali sem pa spregledal. Je bla bolj zgodnja ura :) . Kaki so pa rezultati druge dirke ?
Schmid87 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Kaj je bilo z Maxom? Malo sem gledal 1. dirko, ko je prisel s 15. mesta do 2., vknjizil je pa dve nuli. Je padel, okvara? Se mi zdi, da je komentator rekel, da mu je ze na superpolu nekaj crknilo. prvo dirko je štartal iz 16. mesta, po desetih krogih je bil že na drugem.. vozil je odlično :worship: baylisa bi mislim da ujel.. ampak 5 krogov pred koncem je odstopil. nevem pa kaj je bilo narobe. druge dirke pa nisem spremljal. na siperpolu je imel ta problem, da se mu je zlomila prestavna tacka. in potem je zavil v bokse brez hitrega časa :)
salo Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 prva vožnja bayliss, corser :worship: . Škoda mi je maxa, ker je res dobro peljal
Balistični Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Biaggi je v prvi dirki tudi padel, saj je komentator rekel, da mu je vzelo sprednji konec, pa tudi kombinezon je imel umazan, tako da ostop najbrž ne pride v poštev. V drugi dirki pa ste tako videli spektakularen padec, ko je na zaviranju na koncu ciljne ravnine izgubil kontrolo in imel kar srečo, da ga ni zadel motor, ki se je kotalil po zraku. Drugače pa Bayliss naravnost Baylisstično B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se