Skoči na vsebino

WSBK, WSS, AMA Superbike...2008

Priporočene objave

Objavljeno
Biaggi je še enkrat več dokazu da je običn kreten!! :headbang: :headbang:

Zakaj le? Pokazal je, da je pravi dirkač, ki gre vedno na zmago.

Drugače pa, prva dirka je bila zakon, boji med factory ducatijem in sterilgardo so na nož (Xaus-Fabrizio), Corser pa je tudi mojstrsko odpeljal dirko. :worship:

Da o Baylissu ne govorim, za mene ima njegova zmaga vseeno manjši pomen (zaradi motorja).

Objavljeno

Če gre na vse ali nič,še ne pomeni da je dober!Vsi vemo da je Haga tud norc,ampak mu zdele pač neki ne štima in ne rine brez potrebe z glavo čez zid.Evo pa sta z Biaggijem s točkam čist skupaj.Vse kar je lani Biaggi dosegu v tem cajtu s Suzukijem,je Nieto letos presegu z istim motorjem,pa z očitno premočjo Ducatija.

Drgač pa mislim da ma Yamaha s Corserjem edina možnosti konkurirat Baylisu.Sam pa bom naviju za Sofuogluja;ko se bo dec navadu superbika,zna bit dober. :worship:

Objavljeno

Ducati bo lahko na naslednjih dirkah nastopil s 4kg manj zaradi nekonkurenčnosti na ravnini :evilgrin:

Objavljeno
so za vse enake :)

optimist,še zmeraj misliš da italijančki ne delajo razlik med moštvi

verjemi DUcATI ma prvo klaso ostali pa .......................

Objavljeno (popravljeno)

Maksa ma po prvih podatkih počeno zapestje :o . Glede na to, kako malo je manjkalo, da bi motor treščil nanj jo je poceni odnesel :worship:

Navdušil me je Fabrizio...po horrorju na startu v nadaljevanju odlična vožnja :naughty: Kolikor sem uspel videt, je zgledalo na startu, kot da se mu je snela zadnja guma :? Hahaha :lol1: si ti vido rdeče termo zokne :slap: ? Ducati fan all the way :grim

Lovoriko "ride of the day" bi podelil McCoy-u v dirki Supersport :kva2: Iz ozadja je popolnoma ujel vodilno skupino in to z zlomljeno nogo :blink:, res škoda da ni pripeljal Triumpha na stopničke :(

Popravljeno . Popravil Sam dePihlja
Objavljeno

Hola!

ja, tisto z gumo na startu je blo odbito, tudi ko so tretjič ponavljali mi je blo še vedno čist neverjetno :eek:

Objavljeno
Maksa ma po prvih podatkih počeno zapestje :o . Glede na to, kako malo je manjkalo, da bi motor treščil nanj jo je poceni odnesel :worship:

Navdušil me je Fabrizio...po horrorju na startu v nadaljevanju odlična vožnja :naughty: Kolikor sem uspel videt, je zgledalo na startu, kot da se mu je snela zadnja guma :? Hahaha :lol1: si ti vido rdeče termo zokne :slap: ? Ducati fan all the way :grim

Lovoriko "ride of the day" bi podelil McCoy-u v dirki Supersport :kva2: Iz ozadja je popolnoma ujel vodilno skupino in to z zlomljeno nogo :blink:, res škoda da ni pripeljal Triumpha na stopničke :(

čakte sam malo! a trijumf prow gre al kako? je konkurenčen motor? dirke nism gledal vsi pa govorijo da se je dogajalo. Ful bi bil vesel, če bo McCoy konkurenčen.. . da se mu ne ponovi petronas pa ilmor.....

Objavljeno
je konkurenčen motor? .....

Zgleda da ja :grim , je pa vprašanje časa (oz. morebitnih dobrih uvrstitev Triumpha) kdaj se bojo začele kritike in izrazi bolečine, da je to na račun nefer 75 dodatnih ccm pred japsi :headbang: :grim

Objavljeno
Zgleda da ja :grim , je pa vprašanje časa (oz. morebitnih dobrih uvrstitev Triumpha) kdaj se bojo začele kritike in izrazi bolečine, da je to na račun nefer 75 dodatnih ccm pred japsi :headbang: :grim

Pa, da naj izdelajo 4 valjnik, da bodo pravila za vse enaka. Tradicijo pa naj zavržejo v eno noči. :slap:

Objavljeno

mislim, da je to res. Ko sem bil leta 2006 pri Bertu v boksu, pa omenu, da imajo vsi enake gume, so se mi sam nasmejal vsi zbrani...

Objavljeno

se ti ne zdi, da bi se japonci pritožili če bi bilo temu res tako?

Objavljeno (popravljeno)
Če gre na vse ali nič,še ne pomeni da je dober!Vsi vemo da je Haga tud norc,ampak mu zdele pač neki ne štima in ne rine brez potrebe z glavo čez zid.

Vsak ni sposoben priti z 16. mesta do drugega, tudi ce gre na vse ali nic. Ravno zaradi takih podvigov so dirke zanimive. Vsa cast mu, kar pa ne velja za avtorja Motosvetovega komentarja dirke, ki ga ni omenil niti z besedico, ceprav je opazno zaznamoval dirko.

Popravljeno . Popravil Buzdovan
Objavljeno
mislim, da je to res. Ko sem bil leta 2006 pri Bertu v boksu, pa omenu, da imajo vsi enake gume, so se mi sam nasmejal vsi zbrani...

a je biu 2006 že pirelli? govorilo se je, da je med moštvi Ducati priviligiran že takat ko so Michelin vozili. Glede na to kako fino gre 1098 z njimi, se mi zdi da so pri Pirelliju njihove želje vzeli bolj resno kot ostale

Vsak ni sposoben priti z 16. mesta do drugega, tudi ce gre na vse ali nic. Ravno zaradi takih podvigov so dirke zanimive. Vsa cast mu, kar pa ne velja za avtorja Motosvetovega komentarja dirke, ki ga ni omenil niti z besedico, ceprav je opazno zaznamoval dirko.

Max je moj omiljeni pilot še iz 250, ko so se klali Waldman, Harada, Jacque, Capirossi, zato sm morda malo pristranski ampak...zdi se mi da ga v taki formi nisem videl vsaj 4 sezone. tako brezkompromisno, tekoče in učinkovito...meni osebno prva liga. Mislim da bi mel brez smole na superpolu Bayliss z njim precej opravka. Pa še to me je presenetlo med gledanjem dirke.Vlada stara garda! Fabrizio Nieto in Neukirchner so edini konkurenčni mladci.

Objavljeno

to sem tudi jaz hotel napisati.

ampak potem bi deloval kot kakšen "die hard fan" ki želi slišati nekaj o Biaggiju v vsakem članku.

glede na to da ga velikokrat pohvalim :)

Objavljeno

Sedaj, po ogledu 2. dirke, lahko samo še enkrat rečem :worship: Max Biaggi :worship: . Ded je šel na vse ali nič, na žalost dobu eno veliko nulo, pa vseeno. Res pa je, da od njega ne bi pričakoval take začetniške napake. Kot da bi doživljal svoj drugi vstop v dirkanje in bil 20 let star mulc, ki mora vse prehiteti takoj. Moj favorit na Ducatiju ...

Objavljeno

Pol sem pa jest ktere druge dirke gledu verjetn!!! :kva2: :lol1: .Če bi recimo Neukirchner tkole telebnu na bremzanju,bi se vsi smejal,češ kaka budala ko pojma nima,ne Biaggi je pa car ko ga tko špona.... :slap:

Objavljeno
Pol sem pa jest ktere druge dirke gledu verjetn!!! :kva2: :lol1: .Če bi recimo Neukirchner tkole telebnu na bremzanju,bi se vsi smejal,češ kaka budala ko pojma nima,ne Biaggi je pa car ko ga tko špona.... :slap:

OK, misli si svoje ... :closedeyes:

Objavljeno

Max je padel na zaviranju, ker je hotel prehiteti Fonzija, ki je bil pocasnejsi od njega pri vstopu v ovinek. Ce nebi tako zaviral in padel, bi torpediral Fonzija, kot je to naredil recimo lani Hagi ali kot je Valentino naredil Seteju. Takih padcev je bilo ze veliko.

Objavljeno

Jaz mislim da si je z tema dvema odstopama Biaggi letos že skorej zapru vrata za naslov. Glede na to, da je Bayliss letos zlo močan si težko predstavlam, da ga bo Biaggi od zdj naprej premagoval na vsaki dirki. Ko je pod pritiskom se mu kvečjem dogaja da pade. TO se mu je dogajal že v MotoGPju in se bo tud tukej.

Je pa tudi eden izmed najbol izkušenih dirkačov in bi lahko počaku do kerga mal manj riskantnega ovinka za preihitevat. Ampak toj lahko zdj rečt, da bi mogu nardit to in ono... to je pač dirkanje.

Itaq bo pa verjetno dirku še eno leto potem ko bo Bayliss nehu, da bo končno lahko osvojil krono še v WSBK-ju in se upokojil na "vrhuncu" kao.

No ja že z Hago, Corsejrem, Sofujem, Kiyotom, Fonzijem... bo meu velik dela.

Objavljeno
Jaz mislim da si je z tema dvema odstopama Biaggi letos že skorej zapru vrata za naslov. Glede na to, da je Bayliss letos zlo močan si težko predstavlam, da ga bo Biaggi od zdj naprej premagoval na vsaki dirki. Ko je pod pritiskom se mu kvečjem dogaja da pade. TO se mu je dogajal že v MotoGPju in se bo tud tukej.

Je pa tudi eden izmed najbol izkušenih dirkačov in bi lahko počaku do kerga mal manj riskantnega ovinka za preihitevat. Ampak toj lahko zdj rečt, da bi mogu nardit to in ono... to je pač dirkanje.

Itaq bo pa verjetno dirku še eno leto potem ko bo Bayliss nehu, da bo končno lahko osvojil krono še v WSBK-ju in se upokojil na "vrhuncu" kao.

No ja že z Hago, Corsejrem, Sofujem, Kiyotom, Fonzijem... bo meu velik dela.

Se strinjam, toda sezona se je sele zacela. Kot sedaj Max (pravzaprav je vse zakuhala odpadla prestavna rocica na superpolu), ima tudi Troy lahko slab dan in kako nulo. Lani je JT ze krepko vodil, na koncu pa trepetal za naslov.

Objavljeno
Se strinjam, toda sezona se je sele zacela. Kot sedaj Max (pravzaprav je vse zakuhala odpadla prestavna rocica na superpolu), ima tudi Troy lahko slab dan in kako nulo. Lani je JT ze krepko vodil, na koncu pa trepetal za naslov.

Jap toj res da je sezona dolga. Ima tudi to srečo v nesreči da je naslednja dirka šele čez en mesec, da bo kolkr bo lahko pocajtu zapestje. Tko, da upam da se bo res čim bolj pocajtu da bo preganju Baylissa po progi če že slučajn ostali k nimajo v2 powaaaah nebodo bliz.

Objavljeno

Eurosport je kupu pravice za BSB - British superbike championship. Ki tud velja za zelo izenačeno in zanimivo prvenstvo.

Tko da bo eurosport kr kanal za navdušence motociklizma :)

Objavljeno
Eurosport je kupu pravice za BSB - British superbike championship. Ki tud velja za zelo izenačeno in zanimivo prvenstvo.

Tko da bo eurosport kr kanal za navdušence motociklizma :)

Maš prou, sam je Eurosport 2 še bolš za motociklizm, če ga maš :yes:

P.S. Sploh pa za WSBK

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

V nedeljo bo spet grmelo. Tokrat na dirkališču Ricarda Torma v Valenciji.

Občutek imam, da bo zmagovalec ene dirke Xaus.

Objavljeno

A prenos bo na Eurosportu, pa seveda kdaj :?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!