Cartman Objavljeno September 9, 2008 Opozori Objavljeno September 9, 2008 Mobebitne možnosti za prestope v sezoni 2009 (vir: moto.it).Noriyuki Haga: Ducati Xerox 95% - Yamaha 5% Max Biaggi: Aprilia 60% - Yamaha 20% - Honda Althea 20% Corser: 70% Yamaha - 30% BMW Alessandro Polita e Brendan Roberts: Ducati Sterilgarda 100% Fabrizio: Ducati Xerox 100% Carlos Checa: Ten Kate Honda 50% - Yamaha 30% - BMW 10% - Kawasaki 10% Rolfo: Honda Althea 50% - Aprilia 30% - Kawasaki 20% Ayrton Badovini: Kawasaki PSG1 100% Fonsi Nieto: Suzuki 60% - BMW 20% - Aprilia 20% Anthony West: Yamaha 50% - BMW 30% - Aprilia 20% prebral sem, da je westy še vedno Kawaskijev pilot, ker so vanj precej vložili (nevem točno kaj so vanj vlagali :unsure: ) ga nimajo namena izpustiti. po vsej verjetnosti naj bi bil degradiran iz MotoGp v kavasakijevo WSBK ekipo.
trex Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 (popravljeno) Aprilia SBK na Mugello Popravljeno September 18, 2008. Popravil trex
Roky Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 S tem, da je Xaus glih za dve glavi večji od Maxa. Rubens je bil dobro razkurjen, še lastno babo je nazjal (seveda mu ni ostala dolžna).Nekaj so omenjali, da bo Haga drugo leto zamenjal Baylissa pri Ducatiju. Drži? Res je! Kljub temu, da si Max želi vozit za tovarniško moštvo... Xaus pa k BMWju kot je že znano :)
-Jani- Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Biaggi bo zgleda kr pri Aprilii
billy Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Biaggi bo zgleda kr pri Aprilii Ma ka so mogl glih to budalo najdit.... :headbang: :headbang: :krneki:
Roky Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 Ma ka so mogl glih to budalo najdit.... :headbang: :headbang: :krneki: Verjetno jih zanima samo njegova vožnja pa razvoja ne pa meddirkaški odnosi :D No pa je dobu, kar je želel - tovarniško moštvo. Pa še medijska ikona je, kar bo Aprilia potrebovala na začetku...
Cartman Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 Verjetno jih zanima samo njegova vožnja pa razvoja ne pa meddirkaški odnosi :D No pa je dobu, kar je želel - tovarniško moštvo. Pa še medijska ikona je, kar bo Aprilia potrebovala na začetku... a je kdo pomislu d je Max Biaggi tud zelo zelo zelo dobr in hitr pilot :hmm: rećmo, ta dirka k so jo ravnokar končali....kr fajn.
Polona N. Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 a je kdo pomislu d je Max Biaggi tud zelo zelo zelo dobr in hitr pilot :hmm: rećmo, ta dirka k so jo ravnokar končali....kr fajn. ne :grrr Pozdravljen! .)
Cartman Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 ne :grrr Pozdravljen! .) o hello BlueEyes. de ste dolgo čakali na podelitev? Jez bi tud raj vidu Maxa zmagat. Baylis nej zmaga drugo dirko in zakoliči naslov. :)
m1ha Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 (popravljeno) a je kdo pomislu d je Max Biaggi tud zelo zelo zelo dobr in hitr pilot :hmm: rećmo, ta dirka k so jo ravnokar končali....kr fajn. Recimo samo zelo dober, za Maxa je problem sam ker je Haga hitrjši... Pa še to, a ni Max tle doma? Popravljeno September 21, 2008. Popravil m1ha
Polona N. Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 o hello BlueEyes. de ste dolgo čakali na podelitev? Jez bi tud raj vidu Maxa zmagat. Baylis nej zmaga drugo dirko in zakoliči naslov. :) ne ne.... Biaggi naj kar ...... :BUA: Bayliss pa bo drugo itak zmagu. Tista podelitev je bla pa zelooo kasno,tak da je spet ratalo mrzlo! Ta grobnik me vsakič posebaj preseneča s tem vremenom. Recimo samo zelo dober, za Maxa je problem sam ker je Haga hitrjši... Pa še to, a ni Max tle doma? živjo! Pa še kejšn drug je tud hitrejši....
-Jani- Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 Uf, kir pa Crash Biaggija v drugi dirki! Se je pa splačalo pogledat tole - Nitro je pa res čist nor z onimi manevri na ciljni ravnini :eek: Bayliss :doze: So close...
billy Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Še en dokaz več da je Biaggi kreten!!!! :headbang:
Cartman Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 o joj joj. Model k je u valelungi vozil dirke, pravi, da je brzina tam okrog 260km/h.
fp4492 Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Še en dokaz več da je Biaggi kreten!!!! :headbang: če ti en voznik ni všeč, še ne pomeni, da je kreten. Za mene (pa nisem edini) npr. je super voznik. Že ne bo sedel zastonj na Aprilijinem tovarniškem sedežu.
T Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 če ti en voznik ni všeč, še ne pomeni, da je kreten. Za mene (pa nisem edini) npr. je super voznik. Že ne bo sedel zastonj na Aprilijinem tovarniškem sedežu. Se strinjam, kot voznik je super, kar se tice osebnosti je pa itak na dirkališču bolj ali manj nepomembno... Me prav zanima kaj ga je zje... da ga je tko razmetalo, Sufuglu pa tud ni mogu nč narest po moje. Sam da sta oba O.K.
Cartman Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Se strinjam, kot voznik je super, kar se tice osebnosti je pa itak na dirkališču bolj ali manj nepomembno...Me prav zanima kaj ga je zje... da ga je tko razmetalo, Sufuglu pa tud ni mogu nč narest po moje. Sam da sta oba O.K. zapela sta s Corserjem, zato ga je mal razmetalo, in je zaprl pot Sufogluju. BTW, IMHO je Kenan razočaranje sezone. lansko leto je bil v SSP nedotakljiv, na SBK hondi pa nikakor ne spele :unsure: . a se komu sanja kaj ga zeza?
salo Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 o joj joj. Model k je u valelungi vozil dirke, pravi, da je brzina tam okrog 260km/h. jebemtiš :blink:
11Matej Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 IMHO je Kenan razočaranje sezone. lansko leto je bil v SSP nedotakljiv, na SBK hondi pa nikakor ne spele :unsure: . a se komu sanja kaj ga zeza? Enako je bilo s Fujiwaro in Chambonom, ki sta prisla v SBK kot veliki zvezdi SS. Nekaterim vecja kubatura enostavno ne sede.
P182 Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 (popravljeno) IMHO je Kenan razočaranje sezone. lansko leto je bil v SSP nedotakljiv, na SBK hondi pa nikakor ne spele :unsure: . a se komu sanja kaj ga zeza? IMHO je Kenan osvojil naslov v SS s kombinacijo odličnega teama, motorja in talenta, za uspeh v SBK bi moral ta svoj talent prenesti, kot pravijo angleži ''to the next level'', kar mu pa po rezultatih sodeč še ni uspelo. malo filozofiram... :D Popravljeno September 22, 2008. Popravil P182
Cartman Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 (popravljeno) IMHO je Kenan osvojil naslov v SS s kombinacijo odličnega teama, motorja in talenta, za uspeh v SBK bi moral ta svoj talentprenesti, kot pravijo angleži ''to the next level'', kar mu pa po rezultatih sodeč še ni uspelo. malo filozofiram... :D team je isti, motor enako vrhunski, Checa in Kyonari sta že zmagala z njim, talent čez zimo ne zgine . . . ali pač? Popravljeno September 22, 2008. Popravil Cartman
P182 Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 team je isti, motor enako vrhunski, Checa in Kyonari sta že zmagala z njim, talent čez zimo ne zgine . . . ali pač? Res je talent ne zgine kar tako, vendar je treba na talentu ''delati'' in ga nadgrajevati, IMHO sta Checa in Kyo v drugi ligi proti njemu.
Balistični Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 Kolikor je komentator eurosporta James Whitham govoril o njem, je kot bistveno izpostavil, da bo moral veliko narediti na spremembi stila vožnje, ki je primeren za 600 ni pa za SBK. Čeprav je zanimivo kako, da sta si lahko stila tako različna. :hmm:
fp4492 Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Kolikor je komentator eurosporta James Whitham govoril o njem, je kot bistveno izpostavil, da bo moral veliko narediti na spremembi stila vožnje, ki je primeren za 600 ni pa za SBK. Čeprav je zanimivo kako, da sta si lahko stila tako različna. :hmm: Hja, za mene sta 600 in pa 1000 dva različna svetova, zato je tudi stil treba prilagodit. Enim paše bolj 1000 drugim pa 600. Jaz naprimer sem bil na Grobniku z r6 (ko sem jo prvič sploh peljal) dobre 4 sekunde hitrejši kot pa z r1 (tudi te se nisem ne vem kako navozil). :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se