Skoči na vsebino

WSBK, WSS, AMA Superbike...2008

Priporočene objave

Objavljeno
zapela sta s Corserjem, zato ga je mal razmetalo, in je zaprl pot Sufogluju.

BTW, IMHO je Kenan razočaranje sezone. lansko leto je bil v SSP nedotakljiv, na SBK hondi pa nikakor ne spele :unsure: . a se komu sanja kaj ga zeza?

Ja lahko tud to da je v kretkem izgubikl oba brata?

Mislim, da se je eden ponesrečil na cesti drugi pa letos na eni od dirk (mislim da prvenstvo Turčije).

Nimam pojma, upam da bo drugo leto bolje.

Objavljeno
Res je talent ne zgine kar tako, vendar je treba na talentu ''delati'' in ga nadgrajevati, IMHO sta Checa in Kyo v drugi ligi proti njemu.

Se pravi bi po tvoje Checa in Kyo brez primerjave oziroma brez izgubljene dirke osvojila SS prvenstvo, če bi pač tja prestopila...? Gledano na to, da se je Sofu lansko leto sprehodil skozi SS, onadva sta pa oba ''višja liga''... :whistle: :worship:

Objavljeno
Se pravi bi po tvoje Checa in Kyo brez primerjave oziroma brez izgubljene dirke osvojila SS prvenstvo, če bi pač tja prestopila...? Gledano na to, da se je Sofu lansko leto sprehodil skozi SS, onadva sta pa oba ''višja liga''... :whistle: :worship:

Nikoli nisem napisal kaj in kako bi bilo če bi Checa in Ryo vozila v SS, napisal pa sem da sta po moji subjektivni oceni v ''višji'' ligi od Kenana. :winkiss:

in še vprašanje zate, ali bi bil Kenan prvak če bi West sezono začel na zečetku in jo tudi končal :naughty:

in kakšne probleme ima Kenan po tvoje, da v SBk-ju ne zažari v vsem svojem sijaju :unsure:

Objavljeno

ko ravno debatiramo o Kenanu Carlosu in Kyonariju. Jonathan Rea je v moštvu Ten Kate potrjen kot superbike voznik za sezono 2009. da bi meli 4 motorje je kar mal neverjetno, a ne?

Silvan Guintoli pa je testiral Yamaho R1 v valelungi in je z njo krožil sekundo počasneje kot Haga in Corser. . .

Objavljeno

Hola mojster -Jani-,

mene je veliko bolj u živo udarilo usputno omenjanje Bena Spiesa in (WSBK) Yamahe v istem stavku :eek: a pol Ben drugo leto ne gre v MotoGP k Suzukiju?? ej če pa Suzukijevci to naredijo so pa res bimboti, prsežem, fantič je IMHO najbolj obetavni kandidat za bodočega svetovnega prvaka :headbang: no ja, bodo pa pri Yamahi tolk bolj veseli in zadovoljni :rolleyes:

Objavljeno
Hola mojster -Jani-,

mene je veliko bolj u živo udarilo usputno omenjanje Bena Spiesa in (WSBK) Yamahe v istem stavku :eek: a pol Ben drugo leto ne gre v MotoGP k Suzukiju?? ej če pa Suzukijevci to naredijo so pa res bimboti, prsežem, fantič je IMHO najbolj obetavni kandidat za bodočega svetovnega prvaka :headbang: no ja, bodo pa pri Yamahi tolk bolj veseli in zadovoljni :rolleyes:

hjah pri suzukiju ga nimajo kam dat...

v tovarniški ekipi ostaneta chris in loris, schwantz pa tut nebo meu svoje ekipe kot kaže...

Objavljeno
Hola mojster -Jani-,

:yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno

Bayliss speaks of Vallelunga drama:

With Troy Bayliss failing to win the world championship at the final Italian round of the season last weekend, the Ducati Xerox' rider was still defiant about why he risked so much to overhaul Haga on the final lap, falling in the process.

Bayliss has no real regrets about how his dramatic weekend finished, as he believed it was the right thing to do at the time.

"I gave it everything I had in the second race and was fighting to pass Haga" he declared. "As I didn't know what was happening behind me, and so had no idea that Michel was about to pass Corser. I'd already decided in the closing stages, with six laps to go, that I was going to try and take Nori and either win or crash because I knew that me finishing second and Corser third wouldn't be enough to take the title and I really wanted to finish the job at Vallelunga. I got close enough but then riding so close to the limit, it only took one tiny thing, either a little bit too much brake or too much lean, and I went down".

vir: http://www.worldsbk.com

post-5113-1222520383_thumb.jpg

Objavljeno

Če slučajno še kdo ni vidu, tukej mate link do "onboard" posnetka kroga nove piste v Portimao na portugalskem, kjer bo zadnja dirka sbk karavane ta let, začetek novembra...

Kot vidite je pista v času posnetka še v popolni fazi gradnje, je sam asvalt šele, tko, da uglavnem se vid kako bo pista šla...klancev gor in dol da se ti kar kolca med vožnjo....

Objavljeno
Če slučajno še kdo ni vidu, tukej mate link do "onboard" posnetka kroga nove piste v Portimao na portugalskem, kjer bo zadnja dirka sbk karavane ta let, začetek novembra...

A to misliš, da bo fertik do "the day-a" :blink: ? Hudo se vam bo kolcal, sej fura tudi vaša kategorija gor, a ne? :hmm:

good luck .)

Objavljeno

Kot vidite je pista v času posnetka še v popolni fazi gradnje, je sam asvalt šele, tko, da uglavnem se vid kako bo pista šla...klancev gor in dol da se ti kar kolca med vožnjo....

uf.. izgleda zanimivo :)

zadnji ovinek se pa kar vleče pa vleče.

drugače imajo pa kr dost takih prog v AMA ponavad, ki imajo kar nekaj višinske razlike.

Objavljeno

no evo temu se reče proga... ka majo v kej v načrtu kdaj motogp gor spravt?

Objavljeno

Hudo, sicer sem ga pričakoval v MotoGP pri Suzukiju.

Objavljeno

Superpola še ni,. po kvalifikacijskih treningih pa je vrstni red takle

1 41 Haga N.

2 21 Bayliss T.

3 7 Checa C.

4 10 Nieto F

5 11 Corser T.

6 44 Rolfo R

7 57 Lanzi L

8 111 Xaus R.

9 34 Kagayama Y

10 76 Neukirchner M.

11 94 Checa D.

12 194 Gimbert S.

13 3 Biaggi M.

14 54 Sofuoglu K

15 84 Fabrizio M

Naša dva, Jerman in Štibilj štartasta iz 20ga mesta Marko in 25 mesta Jure!! NA štartu so skupaj z Polito (stelgarda jr team) in Bergerjem, iz ten kate jr. berger je povrhu še francoz. . .. Tako da, družbo imata dobro, vreme je za jureta u nulo. . .tako de. . . zna bit zabavno.

Objavljeno

Superpole:

1.Haga

2.Nieto

3.Bayliss

.

.

.

Objavljeno

Se pravi, da je jutri ludnica. Zjutraj GP popoldne pa še SBK. B)

Objavljeno

Eurosport 2

Objavljeno
Se bo dal na kkšnemu kanalu spremljat wsbk?=

Na uradni strani WSBK. Samo je potrebna malo večja povezava za normalno spremljanje slike.

Objavljeno (popravljeno)

na Siolu glih eurosport 2 ne dela, vsi ostali programi pa :headbang:

Popravljeno . Popravil kađiva
Objavljeno

Baylis je stvar zaključil, zdej me zanima, a se bo u drugi dirki udaril s hago, akl bo pelal tako kot prvo dirko, rahlo defenzivno. Škoda, de ga drugo leto nebo več. Se mi pa zdi, da se bo Hagi tožiilo po Yamahinem vzmetenju. . .

Objavljeno

Baylis je res car :worship: , tudi Haga, če bo fural naslednje leto ga bo težko nadomestil, vendar bo

pa lepo videti Nitro na Ducati-ju :naughty: . Škoda k Troy B. ne ostane vsaj še en let v SBK, ker leto 2009 bo

prava mineštra z novimi znamkami in piloti :rolleyes: .

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!