Schmid87 Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 čestitke Baylissticu za osvojen naslov :worship: :worship: :worship: respect zdele sm gledou dirko 1 in 2, na eurosportu.. sedaj so pa še SS :) fajn sta zaklučla drugo dirko Haga & Bayliss :) :worship:
Cartman Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Baylis je res car :worship: , tudi Haga, če bo fural naslednje leto ga bo težko nadomestil, vendar bopa lepo videti Nitro na Ducati-ju :naughty: . Škoda k Troy B. ne ostane vsaj še en let v SBK, ker leto 2009 bo prava mineštra z novimi znamkami in piloti :rolleyes: . Haga je že vozil ducatija, 4 leta nazaj biu tretji v prvenstvu, za Toselandom in Laconijem. Verjamem, da bo naslednjo sezono Haga v igri za naslov, saj taljani nanj računajo. dvomim da bi se lahko za naslov udaril Fabrizio. zelo me zanima, kaj bo s tem vzmetenjem, k ga vozita corser in Haga. al ga bodo prepovedali, al pa ga bodo morali vsi namontirat, ker očitno stvar funkcionira odlično.
Balistični Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 @cartman - v čem je fora yamahinega vzmetenja. Ali je to samo v senzorju gps, ki glede na pozicijo motorja na progi določi optimalno delovanje ali imajo še kakšno skrivnost :hmm:.
P182 Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 če sem prav razumel komentatorja naj bi elektronika nadzirala in kontrolirala posedanje prednjih vilic pri zaviranju
fp4492 Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 in če sem jaz prav razumel komentatorja, bi naj bila zadeva drugo leto (ali pa že letos) na seznamu prepovedanih napravc.
P182 Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 (popravljeno) in če sem jaz prav razumel komentatorja, bi naj bila zadeva drugo leto (ali pa že letos) na seznamu prepovedanih napravc. ...tudi to sem slišal :D čudi pa me da niso s to zadevo začeli v motogp-ju, drugače pa upam da bodo zadevo prpovedali na vseh frontah :) Popravljeno Oktober 7, 2008. Popravil P182
Cartman Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 @cartman - v čem je fora yamahinega vzmetenja. Ali je to samo v senzorju gps, ki glede na pozicijo motorja na progi določi optimalno delovanje ali imajo še kakšno skrivnost :hmm:. elektronika nadizra delovanje amortizerja. kot sm zastopil, je podoben sistem uporablja ta velik BMW k1200rs al nek podobnega. brumer bi znal to več povedat. jez sm ta motor mal vozil, in razlika na cesti je očitna. če Yamah+ohlins to delata na pisti med dirko v real-time, more bit to ludnica. Lepo je blo videt, kako ducati Yamahi na zavitranju ni pršu niti blizu, kar je blo nedolgo nazaj težko verjetno če sem prav razumel komentatorja naj bi elektronika nadzirala in kontrolirala posedanje prednjih vilic pri zaviranju na worldsbk strani je biu prispevek o tem, ampak ga ne najdem več :( servomotorji nadzirajo kompresijo in raztezanje amortizerjev. spredaj in zadaj. in če sem jaz prav razumel komentatorja, bi naj bila zadeva drugo leto (ali pa že letos) na seznamu prepovedanih napravc. upam da ne, kr ta sistem je zelo fajn tud za na cesto. morda ne tako aktiven kot je na dirkalniku, ampak prednastavljen, kot je na BMWjih. zadeva res spremeni motor, in je zelo zelo uporabna. če bi se v dirkalnikih spopoularizitral, kot se recimo zdrsna sklopka, bi sistem prej zaživel tudi na cesti. . . .
MihaJ Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Zadevo furajo že kar nekaj časa tudi v MotoGP, le da se tam sproti nastavlja tudi program delovanja motorja glede na progo, prav tako tudi traction control. Težko, da bi tole delovalo na cesti-proga mora biti prej zelo dobro ''popisana'', da elektronika ve kako spreminjat nastavitve oziroma da se jo prej sprogramira.
Godspeed Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 @cartman - v čem je fora yamahinega vzmetenja. Ali je to samo v senzorju gps, ki glede na pozicijo motorja na progi določi optimalno delovanje ali imajo še kakšno skrivnost :hmm:. to je to
BIZIXXX Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Evo ravnokar zaključena prva dirka v Portimau. 1.Bayliss 2.Checa 3.Corser Najbolj od vsega me je pa na rit vrglo, kakšno pisto so Portugalci uspel zgradit v 8 mesecih. Zgleda noro dobra za letet, prehitevanj v eni dirki pa tok k v celem letu MotoGp-ja.
fp4492 Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Evo ravnokar zaključena prva dirka v Portimau. 1.Bayliss 2.Checa 3.Corser Najbolj od vsega me je pa na rit vrglo, kakšno pisto so Portugalci uspel zgradit v 8 mesecih ... Stala pa naj bi 200 milijonov EUR.
BIZIXXX Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 (popravljeno) Tudi v drugo Bayliss, drugi Fabrizio, tretji Haslam. Bayliss v zasluženi pokoj, upam pa da Haga naslednje leto nadaljuje zmagoviti niz Dučeja. Nasljednje leto pa bo Ducati naredil 500 komadov replik motocikla v barvah, z katerimi je Bayliss nastopal v Portimau. Popravljeno November 2, 2008. Popravil BIZIXXX
r3ne Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 mene pa zanika kako je točkovanje v wsbk tekmovanju..vem da sta 2 dirki, vendar na razumem v čem je finta? pa kako se štarta na 2 dirki, če tako kot si zaključil dirko, ali kot na kvalifikacijah, kolk točk dobi prvi itd ( vem ja hitro sem se spomnil :whistle: )
tadejz Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Bayliss v zasluženi pokoj, upam pa da Haga naslednje leto nadaljuje zmagoviti niz Dučeja. Nasljednje leto pa bo Ducati naredil 500 komadov replik motocikla v barvah, z katerimi je Bayliss nastopal v Portimau. Baylisa se ta trenutek ne da nadomestiti s kakim drugim , zato bo drugo leto še zanimivo. še slikce replike:
kađiva Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 še en Duče za zbiratelje ,...mmmmmmmm :) :wub: ampak se bojim, da Haga nikol ne bo tolk priljubljen in uspešen kot Bayliss , špagetarji ga imajo za boga, videl na lastne oči lani na WDW-ju v Misanu
Dolenc™ Objavljeno November 4, 2008 Opozori Objavljeno November 4, 2008 Hago majo že zdej vsi za legendo :)
salsa Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Ben Spies je z novo R1 močno podkuril konkurenco že kar na prvem testu, ko je nizal odlične čase. Bayliss je v dirki vozil 1:43.7, Nori Haga 1:43.9, Ben Spies pa 1:44.1.Zgleda, da je Yamaha dobro na poti, če seveda prva lastovka.....kot pravi naš pregovor. Nova R1 pa zgleda zlo agresivna:
Cartman Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Ben Spies je z novo R1 močno podkuril konkurenco že kar na prvem testu, ko je nizal odlične čase. Bayliss je v dirki vozil 1:43.7, Nori Haga 1:43.9, Ben Spies pa 1:44.1.Zgleda, da je Yamaha dobro na poti, če seveda prva lastovka.....kot pravi naš pregovor. Nova R1 pa zgleda zlo agresivna: jez ne nenajdem nobenih rezultatov. Nakano in Biaggi sta že vozila?
BIZIXXX Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 34 voznikov plus wildcard šoferji. Pestro bo :grupni: Ducati Xerox Noriyuki Haga Michel Fabrizio Yamaha Italia Ben Spies Tom Sykes Ten Kate Honda Carlos Checa Ryuichi Kiyonari Jonathan Rea Alstare Suzuki Max Neukirchner Yukio Kagayama Paul Bird Kawasaki Makoto Tamada Broc Parkes BMW Troy Corser Ruben Xaus Aprilia Max Biaggi Shinya Nakano Team Sterilgarda Ducati Shane Byrne Alessandro Polita Stiggy Motorsport Honda Leon Haslam Roberto Rolfo Althea Honda Tommy Hill Pro Ride Racing Honda Gregorio Lavilla Celani Suzuki Karl Muggeridge GMT Yamaha David Checa YZF Yamaha Katsuyuki Nakasuga DFX Corse Honda Regis Laconi Lorenzo Lanzi Matej Smrz PSG-1 Corse Ducati Ayrton Badovini Guandalini Ducati Jakub Smrz Pedercini Kawasaki Sheridan Morais Boulder Motorsport Ducati Jake Zemke Celani Suzuki - 2nd bike unconfirmed Xavier Simeon Chris Seaton Alstare Suzuki unconfirmed Fonsi Nieto
bladzo Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 (popravljeno) In za povrhu vsega še +2 znamki.... Tale R1 na zgonji sliki si je pa zlo mal podobna :unsure: :hmm: :hmm: :hmm: Je bolj malo od serijske ostalo... Popravljeno November 25, 2008. Popravil bladzo
Balistični Objavljeno November 26, 2008 Opozori Objavljeno November 26, 2008 KTM bo pa še eno sezono v Superstocku. :hmm: No, glede na to, da je sezona bila bolj ali manj neuspešna, je tudi bolj logično tako.
Cartman Objavljeno November 26, 2008 Opozori Objavljeno November 26, 2008 34 voznikov plus wildcard šoferji. Pestro bo :grupni: YZF Yamaha Katsuyuki Nakasuga kaj pa je to zaena kompozicijia? ex-japonsko državno, al mogoče Yamahin fabriški projekt?
salsa Objavljeno November 26, 2008 Opozori Objavljeno November 26, 2008 To je francoski MG competition ali ex Yamaha Motor France z pokojnim Abejem in kasneje Nakatomijem v sedlu.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se