krava Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 a vam loh neki povem??? termignoni na ducatiju al pa akrapovič na japoncu ni primerjave!!!akrapovič je pač zlatar!!to je zvok pa vi loh vsi ne vem kva pišete tle gor. se ti zdi v redu k ga slišiš par sekund in gre mim.pejte se enkat pelat z temi jajci pa boste pol vidl!!!če boste še istga mnenja!!! zapomnte si da je akrapovič zlatar!!! :lol1: :cry: :fredy: se še jaz narežim. Wings pa je draguljar.
Čamac Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 termignoni pa dirigent v simfoničnem orkestru :xx:
tomkruz Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 a vam loh neki povem??? termignoni na ducatiju al pa akrapovič na japoncu ni primerjave!!!akrapovič je pač zlatar!!to je zvok pa vi loh vsi ne vem kva pišete tle gor. se ti zdi v redu k ga slišiš par sekund in gre mim.pejte se enkat pelat z temi jajci pa boste pol vidl!!!če boste še istga mnenja!!! zapomnte si da je akrapovič zlatar!!! ma ti že veš. je vidt de si pametn, k si z lublane. tvoja nežna ušesca zaznajo kako je nalepka zalimana na demfr. in to znajo zlatarji najbolše....pa uhane delajo tudi, pa zlatarske brčoletke...pa žolto lanče...USE SI DEJ GOR, POL PA S TROMOSTOWJA SKOČ....BUDALO Gregorio Lavilla, ducatija je rad testiral tud na Grobniku, se vrača v WSBK, na 1089! (a je ta motor 1098 al bodo 1200)
Balistični Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Gregorio Lavilla, ducatija je rad testiral tud na Grobniku, se vrača v WSBK, na 1089! (a je ta motor 1098 al bodo 1200) Osnova za superbike model je 1098R, ki ima 1200 kubikov.
AGV14 Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 (popravljeno) ma ti že veš. je vidt de si pametn, k si z lublane. tvoja nežna ušesca zaznajo kako je nalepka zalimana na demfr. in to znajo zlatarji najbolše....pa uhane delajo tudi, pa zlatarske brčoletke...pa žolto lanče...USE SI DEJ GOR, POL PA S TROMOSTOWJA SKOČ....BUDALO Gregorio Lavilla, ducatija je rad testiral tud na Grobniku, se vrača v WSBK, na 1089! (a je ta motor 1098 al bodo 1200) sam da si ti pameten k ainštajn!!!pa sem čist srečen!!! skočm takoj če boš ti odspod plavu da te v tintaro zadanem da ti bo mal slamo namočila gnojna ljubljanica!!!!! ja v ljubljani smo kr brihtni sam me zanima kako je kej na vešem koncu!!!bl slamnato!!!na žalost!!! haha res si pa loh brihtn tle prek moto sveta!!! Popravljeno December 11, 2007. Popravil AGV14
tangoracing Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 ma ti že veš. je vidt de si pametn, k si z lublane. tvoja nežna ušesca zaznajo kako je nalepka zalimana na demfr. in to znajo zlatarji najbolše....pa uhane delajo tudi, pa zlatarske brčoletke...pa žolto lanče...USE SI DEJ GOR, POL PA S TROMOSTOWJA SKOČ....BUDALO Gregorio Lavilla, ducatija je rad testiral tud na Grobniku, se vrača v WSBK, na 1089! (a je ta motor 1098 al bodo 1200) Mladi gospod!!!Tle gor nismo zato da bomo en druzga žalil!!!! Tko k je agv 14 napisu za akrapoviča se bi tud jaz kr strinju z tem.Pač ti si po vsej verjetnosti naglušen in stvar je pač taka kot je. Ti si najbrž tok pameten k si leksikon pojedu!!! Če mislš pa folk žalt se pa loh kej v lj oglasiš pa dobiš ene tri okol kepe
tomkruz Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Mladi gospod!!!Tle gor nismo zato da bomo en druzga žalil!!!! Tko k je agv 14 napisu za akrapoviča se bi tud jaz kr strinju z tem.Pač ti si po vsej verjetnosti naglušen instvar je pač taka kot je. Ti si najbrž tok pameten k si leksikon pojedu!!! Če mislš pa folk žalt se pa loh kej v lj oglasiš pa dobiš ene tri okol kepe sam da si ti pameten k ainštajn!!!pa sem čist srečen!!! skočm takoj če boš ti odspod plavu da te v tintaro zadanem da ti bo mal slamo namočila gnojna ljubljanica!!!!!ja v ljubljani smo kr brihtni sam me zanima kako je kej na vešem koncu!!!bl slamnato!!!na žalost!!! haha res si pa loh brihtn tle prek moto sveta!!! ne kolegici, jaz sm se brihtn rodil, in pol še mal u šole hodu. pomoje vedve ne ločta aprilije od dukatija, kaj šele termignoni od Akrapoviča na istmu stroju. in lepo de nismo tukej zato de bi se žalili, ampak de bi si grozili. a vajina fanta mata belga beemveja pa katano? pol pa kr pridte po slamo, de bote na toplem spali k jezusčki. zagovedenci prepotentni. James toseland WSBK prvak je pred nekaj dnevi zabaval občinstvo v BBCjevem studiju, in svojo tenkate hondo pripeljal na oder, kasneje pa v spremljavi z hišnega orkestra pokazal svojo drugo plat, in igral klavir . Respect!! pogledate ga lahko tukajle: http://www.youtube.com/watch?v=j8thQydICcg naslova športna osebnost leta vseeno ni dobil....
sjeng Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 sam da si ti pameten k ainštajn!!!pa sem čist srečen!!! skočm takoj če boš ti odspod plavu da te v tintaro zadanem da ti bo mal slamo namočila gnojna ljubljanica!!!!!ja v ljubljani smo kr brihtni sam me zanima kako je kej na vešem koncu!!!bl slamnato!!!na žalost!!! haha res si pa loh brihtn tle prek moto sveta!!! Mladi gospod!!!Tle gor nismo zato da bomo en druzga žalil!!!! Tko k je agv 14 napisu za akrapoviča se bi tud jaz kr strinju z tem.Pač ti si po vsej verjetnosti naglušen instvar je pač taka kot je. Ti si najbrž tok pameten k si leksikon pojedu!!! Če mislš pa folk žalt se pa loh kej v lj oglasiš pa dobiš ene tri okol kepe Tenks ker ste zaspamal še eno motošport temo. Dej se poberte na kak cosmopolitan forum, če se ne znate držat naslova teme. Drugač sm pa pred nekaj dnevi zasledil tudi v Delu da bosta v team Jermanu Marko in mr. Štibilj junior, se kej ve kaj bosta vozila?
tomkruz Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Če bomo meli srečo bo Gorgh osebno povedal in napisal! Čestitam za velik korak v karieri!
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 James toseland WSBK prvak je pred nekaj dnevi zabaval občinstvo v BBCjevem studiju, in svojo tenkate hondo pripeljal na oder, kasneje pa v spremljavi z hišnega orkestra pokazal svojo drugo plat, in igral klavir . Respect!!pogledate ga lahko tukajle: http://www.youtube.com/watch?v=j8thQydICcg naslova športna osebnost leta vseeno ni dobil.... :worship: :worship: :worship: :worship:
salsa Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Se mi zdi, da še ni potrjen glede Gorghovega nastopa, še ni zelene luči se šušlja. Giulio Bardi še premišljuje....jaja, Jura racing v svetovnem merilu pomen premal, da bi kr direkt iz racing for fun-a uletu na resno sceno. No, upam da bo ratalo. Popravte me, če se motim.
Gorgh Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Se mi zdi, da še ni potrjen glede Gorghovega nastopa, še ni zelene luči se šušlja. Giulio Bardi še premišljuje....jaja, Jura racing v svetovnem merilu pomen premal, da bi kr direkt iz racing for fun-a uletu na resno sceno. No, upam da bo ratalo. Popravte me, če se motim. Mislim, da to ni nobena skrivnost, saj je o tem pisalo tudi v delu v petek, da še ni zelene luči (uradne)
salsa Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Sej pravim. Upam, da ti rata.
Gorgh Objavljeno December 13, 2007 Opozori Objavljeno December 13, 2007 Evo, tud britanci bojo v svojem bsb prvenstvu v klasah superbike in supersport mel enga proizvajalca gum....Pirelli crash.net Me prou zanima keri bojo zdej hitrejši, al britanci al svetovno prvenstvo :) Letos so namreč u donningtonu mel best lap iz dirke britanci hitrejši kot wsbk na kvalifikacijah pole position...
salsa Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Španci so bli na zadnji dirki njihovega prvenstva v Valenciji na Pireliju hitrejši od WSBK. Ne vsi, vodilni pa. Zlo zanimivo.
salsa Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Tukile pa pe link: Spanish championship last race in Valencia
billy Objavljeno December 14, 2007 Opozori Objavljeno December 14, 2007 Ja,sej pr nas je pa glih tko;kao "ljubiteljski" dirkači na happeningih pa na Juri so običajno praviloma hitrejši kot večina državnih prvakov ipd. :devil: :devil: :kva2: :lol1: !!! Mal se zajbavam,ampak je pa res!Gorgh,tebi pa želim da bi ti z Jermani uspel pridet v prvenstvo. :yea1:
tadejz Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 hm...ful me zanima kolk se bojo poznala spremenjena pravila v SBK. 1200ccm velja samo za dvovaljne motorje? stirivaljni ostanejo do 1000ccm?
gapi Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 Ja,sej pr nas je pa glih tko;kao "ljubiteljski" dirkači na happeningih pa na Juri so običajno praviloma hitrejši kot večina državnih prvakov ipd. :devil: :devil: :kva2: :lol1: !!! Mal se zajbavam,ampak je pa res!Gorgh,tebi pa želim da bi ti z Jermani uspel pridet v prvenstvo. :yea1: Ja poudarek je pa res na kao :closedeyes:
600rrc Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 Se mi zdi, da še ni potrjen glede Gorghovega nastopa, še ni zelene luči se šušlja. Giulio Bardi še premišljuje....jaja, Jura racing v svetovnem merilu pomen premal, da bi kr direkt iz racing for fun-a uletu na resno sceno. No, upam da bo ratalo. Popravte me, če se motim. Sej lahko kupiš sedež v ekipi
suzuki Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 hm...ful me zanima kolk se bojo poznala spremenjena pravila v SBK. 1200ccm velja samo za dvovaljne motorje? stirivaljni ostanejo do 1000ccm? Hola! ne, 1200 ccm imajo lahko samo Ducatiji, ostali največ 1000, ampak rajši še manj... ej, šala, šala :evilgrin: ja, 1200 ccm je omejitev za dvovaljnike freya in SharpNinja 2
Balistični Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 Hola! ne, 1200 ccm imajo lahko samo Ducatiji, ostali največ 1000, ampak rajši še manj... ej, šala, šala :evilgrin: ja, 1200 ccm je omejitev za dvovaljnike S tem, da bodo ob povečani prostornini zamenjali bistveno manj delov na agregatu, kar naj bi posledično pripomoglo k zmanjšanju stroškov. Ker Ducatiji v SBK so bli že skoraj prototipi. :D
salo Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 Baje se Baylis po koncu sezone 2008 poslavlja :(
fp4492 Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 Tako, pa so zlobirali - supersport ima po novem za dvovaljne motorje omejitev 850 ccm. In tako bo imel Ducati lahko 250 ccm več od ostalih navadnih smrtnikov, kar je skoraj 50 % večja prostornina :slap: :blink:
fp4492 Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 Baje se Baylis po koncu sezone 2008 poslavlja :( In glede na to, da bo imel (po mojem mnenju) superioren motor, bi skoraj upal trditi, da bo odšel kot svetovni prvak. Pa ne samo zaradi motorja, da ne bo pomote.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se