Irencko Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 po vsemu temu tko rekoč... bo pestro na braniku... in ni rečenu da ne bo, več ritk pod šankom čist nalitu... bomo videli kaj bo, kdo spomnil česa se ne bo, povem pa vam le to, da dolgčas ziher nam ne bo :worship:
zverko Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 matr ne vem,če bom pršu...en kp enga dela... :unsure:
TONTO Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 matr ne vem,če bom pršu...en kp enga dela... :unsure: DELO počaka BRANIK pa NE!!! :whistle:
zverko Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 DELO počaka BRANIK pa NE!!! :whistle: bo tud počaku...fešta pa res nau... :evilgrin:
TONTO Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 :evilgrin: :evilgrin: :winkiss:
Irencko Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 kaj zj tu, koga nau... bo fino... :naughty:
PETARDA46 Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 po vsemu temu tko rekoč...bo pestro na braniku... in ni rečenu da ne bo, več ritk pod šankom čist nalitu... bomo videli kaj bo, kdo spomnil česa se ne bo, povem pa vam le to, da dolgčas ziher nam ne bo :worship: Saj Petarda spet pršou bo... in ponovno kakšno neumo skuhav bo... Ko pa pride še ostala druščina, glej ga zlomka, spet pestro bo in zjutraj glava bolela bo!
Irencko Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 Saj Petarda spet pršou bo...in ponovno kakšno neumo skuhav bo... Ko pa pride še ostala druščina, glej ga zlomka, spet pestro bo in zjutraj glava bolela bo! tako kot vedno spet bo blo, petarda spet po glavi sral nam bo... a saj smo že navajeni, da u tej drušni nikdar douhčas ni, zato bo spet veselo, ko na braniku se bo pelo... :whistle:
TONTO Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 (popravljeno) tako kot vedno spet bo blo,petarda spet po glavi sral nam bo... a saj smo že navajeni, da u tej drušni nikdar douhčas ni, zato bo spet veselo, ko na braniku se bo pelo... :whistle: Ma kej gore nejmaju skretow, :slap: da si po glavah serjete. :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: Ma kej PELO.. PILO PILO Popravljeno Februar 20, 2008. Popravil TONTO
PETARDA46 Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 tako kot vedno spet bo blo,petarda spet po glavi sral nam bo... a saj smo že navajeni, da u tej drušni nikdar douhčas ni, zato bo spet veselo, ko na braniku se bo pelo... :whistle: pela boš samo ti in bendi... mi bomo pa pili in se veselili... pa kakšno stegno pojedli. Spet zahinavilaš boš samo ti, saj samo oblubljaš, na kaj vse pili ga bomo mi, ko pa je treba prijeti kozarce pa tebe ni :naughty:
Irencko Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 Ma kej gore nejmaju skretow, :slap: da si po glavah serjete. :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:Ma kej PELO.. PILO PILO hja sj peli bomo pa... na zdravje, živijo... :beer2: :beer1: :beer2: :beer1:
Irencko Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 pela boš samo ti in bendi...mi bomo pa pili in se veselili... pa kakšno stegno pojedli. Spet zahinavilaš boš samo ti, saj samo oblubljaš, na kaj vse pili ga bomo mi, ko pa je treba prijeti kozarce pa tebe ni :naughty: spet se vn ulečeš... kot vedno spet te meče... :whistle: ala kaj nj jst nrdim, če se pa ti ne spomneš ks ga tuk popiu... :whistle:
PETARDA46 Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 (popravljeno) spet se vn ulečeš...kot vedno spet te meče... :whistle: ala kaj nj jst nrdim, če se pa ti ne spomneš ks ga tuk popiu... :whistle: Jest se spomnem že use, samo ti maš zmeraj bedaste izgovore... Sedaj pa prosim da ne težiš mi več, ker trebušček že joka, da lačen je!!! Popravljeno Februar 20, 2008. Popravil PETARDA46
Irencko Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 Jest se spomnem že use,samo ti maš zmeraj bedaste izgovore... Sedaj pa prosim da ne težiš mi več, ker trebušček že joka, da lačen je!!! izgovori... :whistle: :xx:
PETARDA46 Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 izgovori... :whistle: :xx: z njimi dobro znajdeš se ti... :whistle:
inge Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 morm ponovit vajo ud zadnič? :evilgrin: use suho :beer2:
PETARDA46 Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 morm ponovit vajo ud zadnič? :evilgrin: use suho :beer2: Kje se dobiva? :lol1: :lol1:
petergsx Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 začeli boste itak vsi pri meni pit k prvo narest je treba ispit :naughty: :naughty: :naughty: špirit :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
inge Objavljeno Februar 21, 2008 Opozori Objavljeno Februar 21, 2008 Kje se dobiva? :lol1: :lol1: pab za everibodi :whistle:
Moby Objavljeno Februar 21, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 21, 2008 (popravljeno) WDŠTEVAMO.... 3...,2.....,1...... Popravljeno Februar 21, 2008. Popravil Moby
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 21, 2008 Opozori Objavljeno Februar 21, 2008 Jst pa ne pridem sam...Pride še sestra moja :D Samo prste stran... :D Jo bo pa en kos poti peljal en ko se dost oglaša v tej temi...Le kdo? :whistle:
tati Objavljeno Februar 21, 2008 Opozori Objavljeno Februar 21, 2008 jest ne :whistle: ej bandit, kdaj zdej gremo......... :whistle: :whistle: :winkiss:
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 21, 2008 Opozori Objavljeno Februar 21, 2008 ej bandit, kdaj zdej gremo......... :whistle: :whistle: :winkiss: Nalobe govolissss...Mogla bi lect,kdaj se vidimo gol... :naughty: Pa kaj bomo spili...
mačka27 Objavljeno Februar 21, 2008 Opozori Objavljeno Februar 21, 2008 (popravljeno) izgovori... :whistle: :xx: No ja...pa sm ga končn dočakala, an Irenčk..... eni smo bli tko zagreti, da smo se na to priložnost že decembra začel prpravlat, hehehehe :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: :naughty: Popravljeno Februar 21, 2008. Popravil mačka27
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se