TONTO Objavljeno Februar 21, 2008 Opozori Objavljeno Februar 21, 2008 Nič ne bo :hmm: me ne pusti :slap: :slap: Bom pa spizdu skoz oknu :yes: :yes: :P
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 21, 2008 Opozori Objavljeno Februar 21, 2008 Nič ne bo :hmm: me ne pusti :slap: :slap: Bom pa spizdu skoz oknu :yes: :yes: :P Kaj sin te ne pusti al kaj? :whistle:
TONTO Objavljeno Februar 21, 2008 Opozori Objavljeno Februar 21, 2008 Kaj sin te ne pusti al kaj? :whistle: Ma ne sin soseda
ZEKKO Objavljeno Februar 21, 2008 Opozori Objavljeno Februar 21, 2008 ej bandit, kdaj zdej gremo......... :whistle: :whistle: :winkiss: Ja kva a zdej pa greš na fešto in ne na en rojstn dan.Sam zdej mam pa jest povno makino, razn če ima žetinc še kej placa.
Death Angel Objavljeno Februar 21, 2008 Opozori Objavljeno Februar 21, 2008 Nič ne bo :hmm: me ne pusti :slap: :slap: Bom pa spizdu skoz oknu :yes: :yes: :P sej je slabš ku moja :whistle: sam za spremembo sm tokrt dubu dovolilnico do nedelje :lol1: :evilgrin:
Death Angel Objavljeno Februar 21, 2008 Opozori Objavljeno Februar 21, 2008 začeli boste itak vsi pri meni pit k prvo narest je treba ispit :naughty: :naughty: :naughty: špirit :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: jaz mam tak slab občutek da bom tam končal :D
Moby Objavljeno Februar 22, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 Hmmmmmmm... najebal ste Peter bo na vhodu sprejemal.... po infotih letus ni kozarčku od 0.05l ampak 0.5l :naughty: :naughty: :naughty: :headbang: :headbang: :headbang: in še to na oko :whistle: :whistle:
ZEKKO Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 če bo ti pivce za živce pol je uredu hehe
petergsx Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 ouu ma jutre je žur :naughty: :drunk: :eek: :010 ggggggggggaaaaaaaaaasssssssssaaaaaaaaa skuzuhi :krneki: .
TONTO Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 Mater pič... :headbang: A bo treba skoz grmouje gor pridet, :whistle: čene do šanka še pršu ne bom :lol1: bom prej :drunk:
Irencko Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 No ja...pa sm ga končn dočakala, an Irenčk..... eni smo bli tko zagreti, da smo se na to priložnost že decembra začel prpravlat, hehehehe :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: :naughty: ja beyba res je :naughty: :naughty:
Sanda7 Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 še dns spat jutr pa juhuuuhuuuu
Irencko Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 jutr pa gggggaaaaaaaaaaasssssssaaaaaaaaaaa... :naughty: :naughty:
tati Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 (popravljeno) Ja kva a zdej pa greš na fešto in ne na en rojstn dan.Sam zdej mam pa jest povno makino, razn če ima žetinc še kej placa. ej ne se sekirat, jutri ko štartate me skobc al pa ti pokličeta pa se dobimo, da gremo skupi, kajti jaz grem lepo kar sama s svojo karjolco, saj veš, da sem čudak, pol pa kdo teži za dam al pa obratno in se meni ne da ukvarjati z drugimi, skupi bomo žurali, pa soseda bova v avtih, no mogoče grem spat k Eriku in Nadji :rolleyes: :whistle: :whistle: :whistle: mormo mal zažurati z mojimi primorskimi kolegi :worship: :worship: :worship: aja pa Kraševci, pa seveda ves širni moto folk.... rojstni dan je naslednji vikend, tako da hvala bogu, saj veš, da sem bla kar jezna ker je pet žurov na isti vikend.......... :headbang: :headbang: :headbang: jutir preden štartate zvrcni..... :winkiss: :winkiss: :unsure: :krneki: pa ženo pozdrav :winkiss: Moby......mene ne skrbi, baje bom imela svojega kelnarja, po moje mi bo podpresednik dodelil Livjota, pa vsa pijača je na račun podšefa... :krneki: :krneki: Popravljeno Februar 22, 2008. Popravil tati
ZEKKO Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 Se bomo jutr zmenil kod se bomo dobil. Ponavad smo se zmeri dobil na petrolu u Ajdovščini :naughty: popil dva ali tri pire pol pa naprej do Branika :drunk:
tati Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 Se bomo jutr zmenil kod se bomo dobil. Ponavad smo se zmeri dobil na petrolu u Ajdovščini :naughty: popildva ali tri pire pol pa naprej do Branika :drunk: mislim, da se lahko dobimo že v Lagacu, da mi daš skobca, da mi bo družbo delu :winkiss: :winkiss:
ZEKKO Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 Lohk. Sam povej kod. Zmen se z skobcam pa bo on pol men povedu kod se dobimo. Če štartam ob 6ih iz Loke sm u Logatcu ob 7ih...tm nek.
tati Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 Lohk. Sam povej kod. Zmen se z skobcam pa bo on pol men povedu kod se dobimo. Če štartam ob 6ih iz Loke sm u Logatcu ob 7ih...tm nek. ja itak, pa saj se bomo čuli..............grem spat, da bom jutri malo dlje žurala kot skobc, ki bo že ob 23 uri iskal plac za spat... :winkiss: :winkiss:
Moby Objavljeno Februar 22, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 Mi tle pa že u službi že 3-ja nočna pred patrijem.... :headbang: :headbang: ma ben bo pej kondicija... :naughty: :naughty:
ZEKKO Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 ja itak, pa saj se bomo čuli..............grem spat, da bom jutri malo dlje žurala kot skobc, ki bo že ob 23 uri iskal plac za spat... :winkiss: :winkiss: :kva2: :kva2: Tud če ne greš dons nič spat boš dle časa pokonc kakor Skobc. :naughty:
tati Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 :kva2: :kva2: Tud če ne greš dons nič spat boš dle časa pokonc kakor Skobc. :naughty: še mal, pa gremo.......... :naughty: :naughty: :naughty:
Sanda7 Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 ma je blu finu,sam dve zadevšne sm pogrešala,ampak pustmo stat bojda se bo brajda preimenovala oziroma žlahtna kaplica ki je bila zalivana iz strani shadowk u shadow vino nekaj fotk pa si lahko ogledate v galeri tukaj
TONTO Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 preživeli--lih tolk de :slap: :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se