tati Objavljeno Februar 22, 2009 Opozori Objavljeno Februar 22, 2009 še vedno na mestu zločina ene 10 žrtev noči............. :winkiss: :naughty: :worship: :worship: :worship:
Moby Objavljeno Februar 22, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 22, 2009 še vedno na mestu zločina ene 10 žrtev noči............. :winkiss: :naughty: :worship: :worship: :worship: Ti bla med njimi ????? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Sanda7 Objavljeno Februar 22, 2009 Opozori Objavljeno Februar 22, 2009 ekola ranjenka si je opomogla .....................sicer ne še čist ampak nej bo :rolleyes: blo je :worship: :worship: :worship: sam žov mi je blo k so me tk hitr dam zvlekl....... neki fotk pa najdete v galeriji dva
Andrejaa Objavljeno Februar 23, 2009 Opozori Objavljeno Februar 23, 2009 Hud žur :worship: :worship: :worship: Dobra družba :beer2: ...špilal je itak, zebl ni nč, fajn je blu motorčke zunej videt :wub: Srečala še enga starga kolega..žou mi je sam da ga nism že na odru opazla z bendom :headbang: Pa še enga srečala, k zadnč nism bla prepričana če je taprav al ne..prašat nism upala, zdj je pa prjatu alko pomagau pa smo se razgovoril in ugotovil da se le poznamo :lol1:
tati Objavljeno Februar 23, 2009 Opozori Objavljeno Februar 23, 2009 blo je fukiš :whistle: ej ti, kje si pa ti bila, da te nisem videla................ :whistle: :whistle: :whistle:
tati Objavljeno Februar 23, 2009 Opozori Objavljeno Februar 23, 2009 Ti bla med njimi ????? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: kaj pa da ne, sem danes uletela direkt iz Lokavca v službo........... :worship: :worship: :worship: včeri pa v baraki do 18 ure, slike bojo, jaz slikam samo after party.......... :whistle: :winkiss: :naughty: :naughty: ta vikend me pa ne bo v vaše konce, ker me bo pobralo............ :headbang: :headbang: :whistle:
bric Objavljeno Februar 23, 2009 Opozori Objavljeno Februar 23, 2009 dobra žurka... malo preveč :beer1: :beer2: :wacko: :drunk: kot posledica pa še danes :eek: ... ha ha Tati pa tabulš :yea2:
inge Objavljeno Februar 24, 2009 Opozori Objavljeno Februar 24, 2009 ej ti, kje si pa ti bila, da te nisem videla................ :whistle: :whistle: :whistle: normalno, če sm bla maškura :whistle: p.s.: laško
ZEKKO Objavljeno Februar 24, 2009 Opozori Objavljeno Februar 24, 2009 Pa mi je uspelo k seb se spravt :grupni: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1651 Tle mate par slikc :yea2: :yea2:
tati Objavljeno Februar 24, 2009 Opozori Objavljeno Februar 24, 2009 dobra žurka... malo preveč :beer1: :beer2: :wacko: :drunk: kot posledica pa še danes :eek: ... ha ha Tati pa tabulš :yea2: pazi kaj pišeš, saj veš, da mene ne marajo, predvsem pa ženske ne............ :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: imam svojo bodigardko.......... :whistle: :whistle: bilo je noro, upam, da kmalu spet.............na glasu sem že......................tako, da bi lahko prišla že v soboto na žur k vam, ampak žal ne morem biti na dveh koncih Slovenije.......... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
TONTO Objavljeno Februar 24, 2009 Opozori Objavljeno Februar 24, 2009 morem biti na dveh koncih Slovenije.......... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Pa še k men prpel kar sta mi dolžna. Žlikrofi se že kuhajo, pir je pa na balkonu- super hladilnik :naughty: :naughty:
tati Objavljeno Februar 24, 2009 Opozori Objavljeno Februar 24, 2009 Pa še k men prpel kar sta mi dolžna. Žlikrofi se že kuhajo, pir je pa na balkonu- super hladilnik :naughty: :naughty: pira ne pijem več od nedelje.......... :winkiss: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
TONTO Objavljeno Februar 24, 2009 Opozori Objavljeno Februar 24, 2009 (popravljeno) pira ne pijem več od nedelje.......... :winkiss: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Pa do kdaj :? , sicer imam pa tudi zdravila ta domača, :naughty: :naughty: če ti bo pol kaj boljše :naughty: :lol1: :lol1: ŠELE DANS PRŠU K SEB Popravljeno Februar 24, 2009. Popravil TONTO
Sanda7 Objavljeno Februar 24, 2009 Opozori Objavljeno Februar 24, 2009 ja ja bo treba jit u butale malu pogledat pa eno odpet hehehe bojda sm bla zvezda večera tam na odru :rolleyes: jaooo groze se kr lepo opravičujem vsem k sm jim šla v uha .....................ablubm da ne bom več
tati Objavljeno Februar 24, 2009 Opozori Objavljeno Februar 24, 2009 Pa do kdaj :? , sicer imam pa tudi zdravila ta domača, :naughty: :naughty: če ti bo pol kaj boljše :naughty: :lol1: :lol1:ŠELE DANS PRŠU K SEB ej ne maram piva, zdaj mi je pa kar všeč ratu ta vikend........... :whistle: :naughty: :winkiss:
TONTO Objavljeno Februar 25, 2009 Opozori Objavljeno Februar 25, 2009 ej ne maram piva, zdaj mi je pa kar všeč ratu ta vikend........... :whistle: :naughty: :winkiss: Tvoje truplo že ve, kaj je za njega dobro! :yes: :yes: :OK:
PETARDA46 Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Dober večer Kljub temu da me na vašem winter partyu letos pa ni blo (čene bi nazaj grede spet kakšno skuhav), sem zrihtav vseeno nekaj slik :rolleyes: :rolleyes: Tko da vabljeni k ogledu :whistle: http://www.freewebs.com/freewings-slo/index.htm NA ZBOR PA ULETIM (tko da 1 gajbo več nabavt) :kva2: BANDA EN LEP POZDRAV IZ DEŽEVNE LUKNE :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se