Miha Z. Objavljeno December 15, 2007 Opozori Objavljeno December 15, 2007 ma bom jst tebe tku nabrusu ob priliki d boš opilke pluvou :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: hehe..eni se očitno nočejo sprijaznit ,de sm se zresnu :lol1: :whistle:
petergsx Objavljeno December 15, 2007 Opozori Objavljeno December 15, 2007 hehe..eni se očitno nočejo sprijaznit ,de sm se zresnu :lol1: :whistle: k se boš ti zresnu bom jz župnik ratou .kr mislm d nebo nikoli :winkiss: .
tati Objavljeno December 15, 2007 Opozori Objavljeno December 15, 2007 hehe..eni se očitno nočejo sprijaznit ,de sm se zresnu :lol1: :whistle: zresnu, :headbang: :headbang: niti ti,niti peter. :winkiss: ....tudi jaz ne.... :krneki: :krneki:
Moby Objavljeno December 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 15, 2007 Jaz pej itak ....n'nkr gowort !!!
TONTO Objavljeno December 15, 2007 Opozori Objavljeno December 15, 2007 (popravljeno) Jaz pej itak ....n'nkr gowort !!! Ma kšn pej si, ma te nankr prepoznu nism. Ma so te učala izdale k so mi pej malu puznane Popravljeno December 15, 2007. Popravil TONTO
Moby Objavljeno December 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 15, 2007 Nrdu lifting in kumarično masko.... depilacija bo po novem letu... :alien1: :alien1: :alien1:
petergsx Objavljeno December 15, 2007 Opozori Objavljeno December 15, 2007 zresnu, :headbang: :headbang: niti ti,niti peter. :winkiss: ....tudi jaz ne.... :krneki: :krneki: a ni lepo bit malo otročji. :rolleyes: te glava neč ne boli :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
PETARDA46 Objavljeno December 15, 2007 Opozori Objavljeno December 15, 2007 a ni lepo bit malo otročji. :rolleyes: te glava neč ne boli :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: hm... ko bi bla sam glava :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
petergsx Objavljeno December 15, 2007 Opozori Objavljeno December 15, 2007 hm... ko bi bla sam glava :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: za vitalne dele ne skrbimo :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
tati Objavljeno December 16, 2007 Opozori Objavljeno December 16, 2007 Nrdu lifting in kumarično masko....depilacija bo po novem letu... :alien1: :alien1: :alien1: lohk bi se zresnu pr teh letih.... :winkiss: :winkiss: :winkiss:
petergsx Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 lohk bi se zresnu pr teh letih.... :winkiss: :winkiss: :winkiss: ne :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: k pole zgbim prjatla ne ne :nono: .tku je vredi :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: gasaaaaa.al na :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :krneki: :whistle: :whistle: :whistle:
PETARDA46 Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 ne :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: k pole zgbim prjatla ne ne :nono: .tku je vredi :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: gasaaaaa.al na :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :krneki: :whistle: :whistle: :whistle: Brez panike.... prjatli smo zmer za tabo!!! :naughty: Ker pred tabo ne upamo :evilgrin:
Moby Objavljeno December 17, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 17, 2007 (popravljeno) Žal sem brezpen primer.... so mi to že v vrtcu povedali... :alien1: :alien1: :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: Popravljeno December 17, 2007. Popravil Moby
PETARDA46 Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 Žal sem brezpen primer....so mi že v vrcu povedali... :alien1: :alien1: :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: Sej bo bolš... samo obupat ne :naughty: :naughty: :naughty:
Moby Objavljeno December 17, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 17, 2007 Sej bomo tudi tebe potolažli ku te videmo... :naughty: :naughty: :naughty: Ti ne bo pršparano Sej bomo tudi tebe potolažli ku te videmo... :naughty: :naughty: :naughty: Ti ne bo pršparano :whistle: :whistle: :whistle:
PETARDA46 Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 Fanta sej ne da jest nerad kršim zakone ampak smo :topic: in nočem dobit še kakšnega opozorila :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Peter midva se ne tolažva, midva si samo laževa da bo slabše :evilgrin: :evilgrin:
petergsx Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 Fanta sej ne da jest nerad kršim zakone ampak smo :topic: in nočem dobit še kakšnega opozorila :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Peter midva se ne tolažva, midva si samo laževa da bo slabše :evilgrin: :evilgrin: ma ne bit jezn sej bo bulši :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
TONTO Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 ma ne bit jezn sej bo bulši :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Ma kdaj bu bulši?????????????????????????????????? vejm, vejm kdaj bu :grim :grim -u februarju, :slap: pole pej ku Pero reče GAAAASSSSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :OK: :OK: :OK:
Moby Objavljeno December 19, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2007 ...ja to poznamo .... :naughty: :naughty: :naughty: smo zverzirani.... :whistle: :whistle: tu pomeni ...brez žlajfat, brez kalirat marču, fondo gas do fundamneta, ne tikat sklopku,ne gladat špegle, držat balancu glih in molit da gre vse po planu.... SKRATKA NA ROBA DA MATTI !!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
petergsx Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 g :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: aaaaaaaaaaaaa :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: sssssssssss :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: aaaaaaa :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :worship: :worship: :worship: :worship:
ZEKKO Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 ...ja to poznamo .... :naughty: :naughty: :naughty: smo zverzirani.... :whistle: :whistle: tu pomeni ...brez žlajfat, brez kalirat marču, fondo gas do fundamneta, ne tikat sklopku,ne gladat špegle, držat balancu glih in molit da gre vse po planu.... SKRATKA NA ROBA DA MATTI !!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: kd bi brav alan forda :lol1: :lol1: :lol1:
tati Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Žal sem brezpen primer....so mi to že v vrtcu povedali... :alien1: :alien1: :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: verjamem, verjamem, tudi meni so tko rekli, zato me niti niso dali v vrtec...., ker sem bila obupen otrok...... :unsure: :unsure:
petergsx Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 verjamem, verjamem, tudi meni so tko rekli, zato me niti niso dali v vrtec...., ker sem bila obupen otrok...... :unsure: :unsure: alora pašmo ukopaaaaaaaaaaaaaaaa :naughty: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se