Rok_R6 Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 alora pašmo ukopaaaaaaaaaaaaaaaa :naughty: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Hja sje če mene prašaš, so za use nas formuraše pz vsaj za večino tko rekli u vrtcu, pa OŠ, pa na srednji, pavelikokrat tud na faksu... nimamo kej, nam ni spasa :naughty: :naughty:
PETARDA46 Objavljeno December 22, 2007 Opozori Objavljeno December 22, 2007 Sam vi primorci ste res utrgani ljudje :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Kako upate zdržet vse te napore :naughty: :naughty: :evilgrin: :evilgrin:
petergsx Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Sam vi primorci ste res utrgani ljudje :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Kako upate zdržet vse te napore :naughty: :naughty: :evilgrin: :evilgrin: sz prjatli k so od drugot doma :naughty: :naughty: .ma na žurki bo pa hudo aa
tati Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 alora pašmo ukopaaaaaaaaaaaaaaaa :naughty: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: aha........sej se mi je zdelu, da smo vsi iz istega testa..... pozdravček v barako..... :winkiss: :winkiss:
petergsx Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 aha........sej se mi je zdelu, da smo vsi iz istega testa..... pozdravček v barako..... :winkiss: :winkiss: pozdravčki sz mehurčki nazaj. :drunk:
tati Objavljeno December 28, 2007 Opozori Objavljeno December 28, 2007 pozdravčki sz mehurčki nazaj. :drunk: aha......... :hmm: :hmm: :hmm: a že spet....... :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Moby Objavljeno December 28, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 28, 2007 Včasih rata,,,tudi spontano :headbang:
nussya Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 ahaaaa....ahaaaaa.... fantje, se vidimoooooooo!!!! :010 aja.....pa srecno vsem ala........ lupcke..... :004 :004 :004 :004 :004 :004
BadWoman Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Če bo vse po sreči in me kaj ne izda, zagotovo pridem! :yes: :yea1: :winkiss:
PETARDA46 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Ha jest bom pa še vidu če pridem :whistle: :whistle: :whistle: Me neki trže da bi se prjavu za na Big brotherja :yea1: :kva2: :kva2: :kva2: Bi šou mal pizdarije delat.... sej čene upam da me vržejo vn še preden bi vi mel žurko :grim :grim :grim
Moby Objavljeno Januar 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 HAHAHAHA....... Prjavimo Zokija..... :whistle: :whistle: :whistle: :naughty: :naughty:
TONTO Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 koga zokija al veliku petardu ZOKIJA HAAA HAAA haa :010 NINA da takoj odpoved na tv. :grupni: Se bi ustrašla orudja k ji ga bi Z.. pokazu :naughty: :naughty: :naughty:
TONTO Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Me verjetno ne BO BOM NA BAVARSKEM ZMRZNU
Irencko Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 treba prjavt petardo in zokija, mislm d bi blo tabel zanimiu... vse po duplo porcije :naughty:
PETARDA46 Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 AM AM pustmo Big Brotherja pr miru, ker naslov je že v žepu in je samo za poslat..... samo potem se bojim da bi zamudu Rihemberški Winter party :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Sploh sm pa tam jest prevelika konkurenca... tko da .... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
Moby Objavljeno Januar 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Ma zmrzneš pred favoritom kamjonistom Zokijem.... še dobro da je veliko na furi zunaj naših meja in ne more... :naughty: :naughty: :naughty: Skratka ne skrbet ne ti ne on ne bosta zamudila winter partija ....
PETARDA46 Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 Ma zmrzneš pred favoritom kamjonistom Zokijem.... še dobro da je veliko na furi zunaj naših meja in ne more... :naughty: :naughty: :naughty: Skratka ne skrbet ne ti ne on ne bosta zamudila winter partija .... Ma ni panike okrog Zokia, itak bi vsi ušli, če bi on pršou notr :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Kaj pa če me Nina Osenar ne bo hotla spustit izpred oči???? Pole pa ne vem če se vidma na partiju... :lol1: :lol1: :lol1: Je pa res še ena resnica -> je treba še prijavnico poslat :grim :grrr :grim :grrr :grim :grrr :xx: :xx: :xx: :P
TONTO Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Zrihtite LAŠKO že prihajam :beer2: :beer1: :beer2: :beer1: :beer2: :beer1: :drunk: :drunk: in na koncu :zzz: :zzz: :zzz:
petergsx Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 jz bom samo gledau :whistle: :whistle: .neč piu.
Moby Objavljeno Januar 11, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Se bojim da jaz tud.... :headbang: :whistle: :whistle: :whistle: No ja....nekje bomo že ane-... :alien1:
TONTO Objavljeno Januar 12, 2008 Opozori Objavljeno Januar 12, 2008 jz bom samo gledau :whistle: :whistle: .neč piu. Ma koga boš gledu gamsu buš ruge zvivuk boš piksne mčku
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se