CVIČKAR1 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Ma ok,pijema cviček v normalnih količinah...Ampak to normalno količino bomo pa mi določli :whistle: Sicer pa kak poznam petardo,pomoje bi on zard druge stvari ostal tle :evilgrin: :naughty:
PETARDA46 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Ma ok,pijema cviček v normalnih količinah...Ampak to normalno količino bomo pa mi določli :whistle: Sicer pa kak poznam petardo,pomoje bi on zard druge stvari ostal tle :evilgrin: :naughty: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Ti Cvičkar da ne boš kej preveč povedu, ker pole bom jest tebe čez kolena dau :naughty: :naughty: :naughty: :winkiss: :winkiss:
inge Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Lahko se mi pa pridružiš lohkor d sem se ti že :evilgrin:
PETARDA46 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 lohkor d sem se ti že :evilgrin: Hm... zanimivo to :naughty: Sej če se še nisi, se pa še boš! Sej punce znate obračat take cucke kot sm jest :whistle: :whistle: :whistle:
inge Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 se pa še boš! po moje :whistle: :beer2:
PETARDA46 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 po moje :whistle: :beer2: Jupi take punce mam rad :worship:... :worship: Žurke in motori.... kaj češ lepšega, no ja pa še ti umes :P čaki ma ti prideš na winter party??? O:-)
inge Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Jupi take punce mam rad :worship:... :worship: Žurke in motori.... kaj češ lepšega, no ja pa še ti umes :P čaki ma ti prideš na winter party??? O:-) če ne bom glih med selitvijo mamo tak plan ja :naughty: itak sm tm že od žebljev po cesti :alien1:
PETARDA46 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 če ne bom glih med selitvijo mamo tak plan ja :naughty: itak sm tm že od žebljev po cesti :alien1: Punca brez izgovorov zdej :evilgrin: Pridi gor in pika čene se ti slabo piše, ko se srečamo :whistle: (sej drugače sm nežna dušca)
Moby Objavljeno Januar 29, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 V glavnem ...aktivnosti su u polnem zagonu ... se ve koordinacija na 4 oči je ob četrtkih na klubskih večerih ( laško pomaga :naughty: :whistle: :whistle: :worship: ) ekipa izvaja zadane in dodeljene naloge... in zadevo sestavlja v celoto... Skratka odštevanje se je konkretno začelo .... Še naekaj malenkosti in FEŠTA!!!! :naughty: :naughty: :naughty:
PETARDA46 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 MOBY Dej razloži prosim kako bo s prenočitvijo... Hvala :naughty:
Moby Objavljeno Januar 29, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 (popravljeno) Ma ne daj :blink: :blink: :blink: :blink: .....ma ti boš spal.....???? :whistle: :whistle: :whistle: Neki se bo že našlo....baraka,brako prikolica,šotori,kamionska prikolica,kombiji,avtomobil,pr klaki fejst deklini,u marici, na policijsjki postaji ,treznenjue u špitalu,....al pa kui večina prespiš aktivno na nogah pri šanku :headbang: :headbang: :headbang: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: V glavnem bo ! Popravljeno Januar 29, 2008. Popravil Moby
PETARDA46 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Ma ne daj :blink: :blink: :blink: :blink: .....ma ti boš spal.....???? :whistle: :whistle: :whistle: Neki se bo že našlo....baraka,brako prikolica,šotori,kamionska prikolica,kombiji,avtomobil,pr klaki fejst deklini,u marici, na policijsjki postaji ,treznenjue u špitalu,....al pa kui večina prespiš aktivno na nogah pri šanku :headbang: :headbang: :headbang: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: V glavnem bo ! :worship: :worship: :worship: :slap: :slap: :slap: :slap: :lol1: :lol1: :lol1: Ma jih pa streleš.... jest ne bom meu časa spati... bo preveč dela tisto noč :kva2: Drugače zato ker klapa sprašuje, kako bo kaj zrihtano, da se bo vedla rihtat :rolleyes:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Ma ne daj :blink: :blink: :blink: :blink: .....ma ti boš spal.....???? :whistle: :whistle: :whistle: Neki se bo že našlo....baraka,brako prikolica,šotori,kamionska prikolica,kombiji,avtomobil,pr klaki fejst deklini,u marici, na policijsjki postaji ,treznenjue u špitalu,....al pa kui večina prespiš aktivno na nogah pri šanku :headbang: :headbang: :headbang: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: V glavnem bo ! Jst bi prespal,samo odebeljeno si ne bi glih izbral :whistle:
PETARDA46 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Jst bi prespal,samo odebeljeno si ne bi glih izbral :whistle: :naughty: :naughty: :naughty: he he he :lol1: :lol1: tudi tebi ne bo treba spati.... boš z mano biu :grim :grim ne boš meu časa niti pomislt na spanje :P
petergsx Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 bom jst uno kufe :naughty: toču d neboste spali a bo uredi :whistle: :whistle: :whistle:
inge Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Punca brez izgovorov zdej :evilgrin: niso izgovori .... :unsure: glej, d te n bom jst lovil :grim :devil:
PETARDA46 Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 niso izgovori .... :unsure: glej, d te n bom jst lovil :grim :devil: wow wow Lovil???l Čaki da ne bo pomote, si ti žeskega al moškega spola :kva2: :kva2: :kva2: No ja kakor koli že sam pripelji rit gor potem pa, a ti bo kaj viselo v hlačah al pa ne... :lol1: Važn da se druščina prava :naughty: :naughty: :naughty:
PETARDA46 Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 bom jst uno kufe :naughty: toču d neboste spali a bo uredi :whistle: :whistle: :whistle: ojoj a spet boš meu pri pijači prste umes :krneki: :krneki: :krneki:
Moby Objavljeno Januar 30, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Kfeee......edino hmeljevo pride v poštev... :whistle: :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: :naughty:
inge Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 wow wow Lovil???l Čaki da ne bo pomote, si ti žeskega al moškega spola :kva2: :kva2: :kva2: No ja kakor koli že sam pripelji rit gor potem pa, a ti bo kaj viselo v hlačah al pa ne... :lol1: Važn da se druščina prava :naughty: :naughty: :naughty: ma, pusti stat ... .) jezik mi je vedno nagajal :whistle:
inge Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Kfeee......edino hmeljevo pride v poštev... :whistle: :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: :naughty: hmmm.... če se prou spomnem, na prvem zbori je prou tu mankalo ... je blo treba hitro skočit u mesto.. :whistle: zarad nekaterih tečnežev :unsure:
borut Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 ja mogoc pa res pridem... :drunk:
PETARDA46 Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 ma, pusti stat ... .) jezik mi je vedno nagajal :whistle: uf zdej me pa že malo skrbi če tebi jezik tko pogosto nagaja :naughty: :naughty: :naughty: Sm misliu da ti gre samo tipkanje slabo od rok :whistle: :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 ja mogoc pa res pridem... :drunk: Prideš...Prideš...Pa primož,vesna and kompanija tut!! :whistle: :evilgrin:
Martin86 Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 pravjo da cas hitr bezi ma do zura sevedno nismo prsli hehe
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se