petergsx Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 pravjo da cas hitr bezi ma do zura sevedno nismo prsli hehe neč bat bomo že pršli ma ku bomo odšli ke pa druga :drunk: :drunk: :drunk:
PETARDA46 Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 neč bat bomo že pršli ma ku bomo odšli ke pa druga :drunk: :drunk: :drunk: Optimist če misleš da boš ti kam šou :whistle: :whistle: :whistle:
petergsx Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Optimist če misleš da boš ti kam šou :whistle: :whistle: :whistle: računm na pomoč prjatlu
PETARDA46 Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 računm na pomoč prjatlu hm slabo ti to računaš.... sej veš prjatli so da zajebe prjatla :naughty:
petergsx Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 hm slabo ti to računaš.... sej veš prjatli so da zajebe prjatla :naughty: ja kaj češ učenc dela kar ga je učitl navadu
PETARDA46 Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 ja kaj češ učenc dela kar ga je učitl navadu ja ti pa rečem.... še probleme boš meu :naughty:
PETARDA46 Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 a z pivu al učencm hm... dobro uprašanje :whistle: :whistle: Odvisno kdo je tvoj učenec :naughty: :naughty: :naughty:
PETARDA46 Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Pole smo vsi pogorel :naughty: :naughty:
inge Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 uf zdej me pa že malo skrbi če tebi jezik tko pogosto nagaja :naughty: :naughty: :naughty: Sm misliu da ti gre samo tipkanje slabo od rok :whistle: :whistle: nobene tipkarske več :unsure: jezik se bo pa tut teb zapletu :whistle: :beer1:
PETARDA46 Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 nobene tipkarske več :unsure: jezik se bo pa tut teb zapletu :whistle: :beer1: Ojoj zakaj se meni zdi da bom še bogi ko bom ob tebi :naughty: :naughty: Glede jezika.... no ja.... sej boš pomagala da si ne naredim kakšne pentlice :D
inge Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 lej... ni panike ... sam mislm d sma mal :topic: no, ne se bat, ga bomo že lončkal :drunk: :surrender:
PETARDA46 Objavljeno Februar 1, 2008 Opozori Objavljeno Februar 1, 2008 lej... ni panike ...sam mislm d sma mal :topic: no, ne se bat, ga bomo že lončkal :drunk: :surrender: Maš prou.... Si u Rihemberku več povemo... če se ne zgrešimo :naughty: :naughty:
Moby Objavljeno Februar 1, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 1, 2008 Da se ne zgrešita poglejta TU :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
PETARDA46 Objavljeno Februar 1, 2008 Opozori Objavljeno Februar 1, 2008 Hm.... ja to mi je znano ja... bi lahko že meže prišou gor :whistle: :whistle: :whistle:
inge Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 Hm.... ja to mi je znano ja... bi lahko že meže prišou gor :whistle: :whistle: :whistle: po moje nisi edin ;) se je pa za bat, da se zgrešimo :unsure:
TONTO Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 po moje nisi edin ;)se je pa za bat, da se zgrešimo :unsure: Ma kej se bosta fla al kej. Pu mojem je nartabulši da si peru u glavu utkneta, :hmm: :hmm: ma ku raspoznauni znak, al pa jabučni sok pijeta :lol1: :lol1: k takih tud ni na winterjih. :chase:
Miha Z. Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 (popravljeno) k takih tud ni na winterjih. :chase: to ti praviš... :whistle: jest poznam enga, k pije no-alkohol pjačo na zborih O:-) Popravljeno Februar 3, 2008. Popravil Miha Z.
TONTO Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 to ti praviš... :whistle: jest poznam enga, k pije no-alkohol pjačo na zborih O:-) vejm vejm :P samu ne jabučnik ti piješ vodu, :? ma se ti že prou malu vidi da si ku anumalu vudeničn :whistle: :whistle: :surrender:
Moby Objavljeno Februar 3, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 ben vsak vej kaj mu nuca..... :unsure: :unsure: :unsure: Mi vemu kej nam.... :naughty: :naughty: :naughty:
Rok_R6 Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 Nam nucajo poune gajbe ... se ve koga... pa kej za pod zob, najbolše je izpod peke...pa da je frišno ulovleno :unsure:
Irencko Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 sami talenti, sicr mate pa čist res... zihr j zihr, samu d nej preveč vodenu :whistle:
inge Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 samu d nej preveč vodenu :whistle: z vodo je treba špart :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se