Skoči na vsebino

MK RIHEMBERK WINTER PARTY

Priporočene objave

Objavljeno

jst ga pa paznam, te bom predstavla :naughty: ala rit, sj ga boš vido pr rihmberčanih, d namo čist off topic :whistle:

Objavljeno
Ma od enga norca k se po Novi Gorici s sankam preganja.Sj ga mogoče poznaš :naughty:

Sam tu kar se pa ta gur piše je pa že prav preveč.

Kakšno sankanje, kakšno pitje, dajte otroci umirite se malo.

:naughty:

Objavljeno
Čigavo pa :hmm: :hmm: :hmm:

Ko se bo zapivalo 636 morem bit jaz zraven, drugače bo šiba pela.

Objavljeno

OJOJ otroci bodimo pridni.... prišla je MOTO MATI, in ji nič ne uteče :whistle: :whistle:

Objavljeno

Čaki,ti si bla na raubritterjih?Sm zdj malo gledal tvoje objave...Hudiča,kera pa si ti to?

Objavljeno
Čaki,ti si bla na raubritterjih?Sm zdj malo gledal tvoje objave...Hudiča,kera pa si ti to?

AJEJ mislim da bo eden prou bogi ko bo vse to skupaj dau :naughty: :naughty: :naughty: Kdo kam paše :whistle: :whistle:

Objavljeno

Dej ti norec...Razsvetli me pa povej kdo je to dekle...Oz ženska :D

Objavljeno
Dej ti norec...Razsvetli me pa povej kdo je to dekle...Oz ženska :D

Če pride u Rihemberk se bosta će pomenla... sse ne bom utikav v vajin biznis :whistle: :whistle:

Objavljeno

Ja pa razmišljam pa ne vem...Bol razmišljam slabše je :D Mogoče se ona mene spomne? :D

Objavljeno (popravljeno)

hey beyba... ma sj bomo pridni :P ablubm...

itk d se te, sj te j težk falit, istu ku ono petardo... :whistle:

:whistle:

Popravljeno . Popravil Irencko
Objavljeno

Ma zdj me pa prov grize kdo bi to bil...Hm,počasi se mi spomin vrača kdo bi to bil :D Grem slike gledat od zbora :D

Objavljeno
Ma zdj me pa prov grize kdo bi to bil...Hm,počasi se mi spomin vrača kdo bi to bil :D Grem slike gledat od zbora :D

ojej kolk problemov. Eni imate že prav, da se distancirate od tega prepoznavanja.

:worship:

Objavljeno
hey beyba... ma sj bomo pridni :P ablubm...

itk d se te, sj te j težk falit, istu ku ono petardo... :whistle:

:whistle:

saj vem da si ti vedno pridna in uslužna do drugih.

:rolleyes:

Objavljeno

En dan me ni gor u to temo, pa že nevem kje se mi drži glava. Kr neki od sankanja, pa spominou, pa zapivanje tega, tistega, onega....zgleda da se bo sam pilo :naughty: Ma še kdo kej za zapit :whistle: :whistle: :whistle:

Tako da bo res težko da bomo pridni :yea1:

Objavljeno
En dan me ni gor u to temo, pa že nevem kje se mi drži glava. Kr neki od sankanja, pa spominou, pa zapivanje tega, tistega, onega....zgleda da se bo sam pilo :naughty: Ma še kdo kej za zapit :whistle: :whistle: :whistle:

Tako da bo res težko da bomo pridni :yea1:

Am am ne jokaj preveč! Sej če misliš da je premalo za zapit lohk tud tvoj Automatik zapijemo :naughty: :naughty: :naughty: :winkiss:

Objavljeno
Am am ne jokaj preveč! Sej če misliš da je premalo za zapit lohk tud tvoj Automatik zapijemo :naughty: :naughty: :naughty: :winkiss:

Moj automatik je že star...ni treba zapivat :naughty: Tvoje je bol novo :winkiss:

Drgač pa bo treba zdej registrirat....kr lepo vremce kar kliče na cesto...razn gor prvas, k ste bogu za nogu, pa maste snega pouno skledo :whistle: :whistle: :whistle:

Objavljeno

No, poj pa sliko napopaj... da bomo še ostali vidli .)

Objavljeno
No, poj pa sliko napopaj... da bomo še ostali vidli .)

Jst se tud strinjam...nas firbec matra :naughty:

Objavljeno
Moj automatik je že star...ni treba zapivat :naughty: Tvoje je bol novo :winkiss:

Drgač pa bo treba zdej registrirat....kr lepo vremce kar kliče na cesto...razn gor prvas, k ste bogu za nogu, pa maste snega pouno skledo :whistle: :whistle: :whistle:

Če maš pa tko starga, je treba pa zapit, na to da je Veteran :naughty: :naughty:

Ja ja baje da je tok snega da so šolo zaprl :krneki: :krneki:

Objavljeno
Jst se tud strinjam...nas firbec matra :naughty:

KAJ STE FIRBČNI!!! Če rabite kakšno info, samo mene prašte :naughty: jo poznam že od rojstva :kva2: :kva2: :kva2:

Objavljeno
KAJ STE FIRBČNI!!! Če rabite kakšno info, samo mene prašte :naughty: jo poznam že od rojstva :kva2: :kva2: :kva2:

No pol pa super, kar slike, pa hitro opis na PM... :whistle: :whistle: .. nevem pa kaj je tisto tresenje na koncu ( :kva2: ), ne zgleda nč vredu :cry:

Objavljeno
Če maš pa tko starga, je treba pa zapit, na to da je Veteran :naughty: :naughty:

Ja ja baje da je tok snega da so šolo zaprl :krneki: :krneki:

No no pol bomo sam zapivali...hjo pestro bo :slap:

Eh en dan ekskurzije po snegu...lopate v roke, pa kidat sneg okoli šole!!!!!

Objavljeno

K to je tvoja mama al kaj? :krneki:

Objavljeno

Alora,

ncuj padeju zadnje koordinate .... tku da ku bo vse poklapalo bo špetakolo da ni res....

:naughty: :naughty:

Ej se vidmo u Baraki po šihtu okuli 23.20 ure....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!