PETARDA46 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 rad bi spoznav tega norca :trance_33_sleep:
Irencko Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 jst ga pa paznam, te bom predstavla :naughty: ala rit, sj ga boš vido pr rihmberčanih, d namo čist off topic :whistle:
žuristka Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Ma od enga norca k se po Novi Gorici s sankam preganja.Sj ga mogoče poznaš :naughty: Sam tu kar se pa ta gur piše je pa že prav preveč. Kakšno sankanje, kakšno pitje, dajte otroci umirite se malo. :naughty:
žuristka Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Čigavo pa :hmm: :hmm: :hmm: Ko se bo zapivalo 636 morem bit jaz zraven, drugače bo šiba pela.
PETARDA46 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 OJOJ otroci bodimo pridni.... prišla je MOTO MATI, in ji nič ne uteče :whistle: :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Sam tu kar se pa ta gur piše je pa že prav preveč. Kakšno sankanje, kakšno pitje, dajte otroci umirite se malo. :naughty: Čaki,ti si bla na raubritterjih?Sm zdj malo gledal tvoje objave...Hudiča,kera pa si ti to?
PETARDA46 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Čaki,ti si bla na raubritterjih?Sm zdj malo gledal tvoje objave...Hudiča,kera pa si ti to? AJEJ mislim da bo eden prou bogi ko bo vse to skupaj dau :naughty: :naughty: :naughty: Kdo kam paše :whistle: :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Dej ti norec...Razsvetli me pa povej kdo je to dekle...Oz ženska :D
PETARDA46 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Dej ti norec...Razsvetli me pa povej kdo je to dekle...Oz ženska :D Če pride u Rihemberk se bosta će pomenla... sse ne bom utikav v vajin biznis :whistle: :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Ja pa razmišljam pa ne vem...Bol razmišljam slabše je :D Mogoče se ona mene spomne? :D
Irencko Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 (popravljeno) Sam tu kar se pa ta gur piše je pa že prav preveč. Kakšno sankanje, kakšno pitje, dajte otroci umirite se malo. :naughty: hey beyba... ma sj bomo pridni :P ablubm... itk d se te, sj te j težk falit, istu ku ono petardo... :whistle: :whistle: Popravljeno Februar 6, 2008. Popravil Irencko
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Ma zdj me pa prov grize kdo bi to bil...Hm,počasi se mi spomin vrača kdo bi to bil :D Grem slike gledat od zbora :D
žuristka Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Ma zdj me pa prov grize kdo bi to bil...Hm,počasi se mi spomin vrača kdo bi to bil :D Grem slike gledat od zbora :D ojej kolk problemov. Eni imate že prav, da se distancirate od tega prepoznavanja. :worship:
žuristka Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 hey beyba... ma sj bomo pridni :P ablubm...itk d se te, sj te j težk falit, istu ku ono petardo... :whistle: :whistle: saj vem da si ti vedno pridna in uslužna do drugih. :rolleyes:
Rok_R6 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 En dan me ni gor u to temo, pa že nevem kje se mi drži glava. Kr neki od sankanja, pa spominou, pa zapivanje tega, tistega, onega....zgleda da se bo sam pilo :naughty: Ma še kdo kej za zapit :whistle: :whistle: :whistle: Tako da bo res težko da bomo pridni :yea1:
PETARDA46 Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 En dan me ni gor u to temo, pa že nevem kje se mi drži glava. Kr neki od sankanja, pa spominou, pa zapivanje tega, tistega, onega....zgleda da se bo sam pilo :naughty: Ma še kdo kej za zapit :whistle: :whistle: :whistle: Tako da bo res težko da bomo pridni :yea1: Am am ne jokaj preveč! Sej če misliš da je premalo za zapit lohk tud tvoj Automatik zapijemo :naughty: :naughty: :naughty: :winkiss:
Rok_R6 Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Am am ne jokaj preveč! Sej če misliš da je premalo za zapit lohk tud tvoj Automatik zapijemo :naughty: :naughty: :naughty: :winkiss: Moj automatik je že star...ni treba zapivat :naughty: Tvoje je bol novo :winkiss: Drgač pa bo treba zdej registrirat....kr lepo vremce kar kliče na cesto...razn gor prvas, k ste bogu za nogu, pa maste snega pouno skledo :whistle: :whistle: :whistle:
Brdaus Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Ma zdj me pa prov grize kdo bi to bil...Hm,počasi se mi spomin vrača kdo bi to bil :D Grem slike gledat od zbora :D No, poj pa sliko napopaj... da bomo še ostali vidli .)
Rok_R6 Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 No, poj pa sliko napopaj... da bomo še ostali vidli .) Jst se tud strinjam...nas firbec matra :naughty:
PETARDA46 Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Moj automatik je že star...ni treba zapivat :naughty: Tvoje je bol novo :winkiss: Drgač pa bo treba zdej registrirat....kr lepo vremce kar kliče na cesto...razn gor prvas, k ste bogu za nogu, pa maste snega pouno skledo :whistle: :whistle: :whistle: Če maš pa tko starga, je treba pa zapit, na to da je Veteran :naughty: :naughty: Ja ja baje da je tok snega da so šolo zaprl :krneki: :krneki:
PETARDA46 Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Jst se tud strinjam...nas firbec matra :naughty: KAJ STE FIRBČNI!!! Če rabite kakšno info, samo mene prašte :naughty: jo poznam že od rojstva :kva2: :kva2: :kva2:
Rok_R6 Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 KAJ STE FIRBČNI!!! Če rabite kakšno info, samo mene prašte :naughty: jo poznam že od rojstva :kva2: :kva2: :kva2: No pol pa super, kar slike, pa hitro opis na PM... :whistle: :whistle: .. nevem pa kaj je tisto tresenje na koncu ( :kva2: ), ne zgleda nč vredu :cry:
Rok_R6 Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Če maš pa tko starga, je treba pa zapit, na to da je Veteran :naughty: :naughty: Ja ja baje da je tok snega da so šolo zaprl :krneki: :krneki: No no pol bomo sam zapivali...hjo pestro bo :slap: Eh en dan ekskurzije po snegu...lopate v roke, pa kidat sneg okoli šole!!!!!
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 KAJ STE FIRBČNI!!! Če rabite kakšno info, samo mene prašte :naughty: jo poznam že od rojstva :kva2: :kva2: :kva2: K to je tvoja mama al kaj? :krneki:
Moby Objavljeno Februar 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Alora, ncuj padeju zadnje koordinate .... tku da ku bo vse poklapalo bo špetakolo da ni res.... :naughty: :naughty: Ej se vidmo u Baraki po šihtu okuli 23.20 ure....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se