bmw Objavljeno December 30, 2007 Opozori Objavljeno December 30, 2007 ... me prav zanima, če bo kdo kritiziral motor, ki ga trenutno vozi ... :hmm: ...jap..... BMW R 1200C....fenomenalna mašinca,vzdržljiva do onemoglosti....... vendar pri višjih hitrostih ga začne v ovinku "zvijat" (brezplačni trening lambade,takle mamo..), vzmetenje ima premalo hoda in je nenastavljivo (pač ziher varijanta)....tudi bremzanje z njim "na polno" je kar umetnost, saj dva velika diska "delata super", le "copatek" rad zdrsne.... pa vsake toliko časa izvaja obrambno taktiko dimne zavese (beri iz "dimnikov" naredi gosto dimno zaveso....) Pa kakšnih 20-30 konjev več ne bi škodilo.....da se ne bi peljal počasi kot penzionist
Ice Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 .......veš ta pregovor drži: vsak berač svojo mavho hvali !!!!!! zanimivo. kdo to napise.
Ice Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 ICE!! were are you??!! varcujem z energijo. ... me prav zanima, če bo kdo kritiziral motor, ki ga trenutno vozi ... :hmm: sem ze dovolj. samo prebrati je potrebno.
Ni3ous Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 (popravljeno) zanimivo. kdo to napise. he he he aja, pa de ne bom čist oftopic, pa de nau pjero znoru... Največjega jajca za moje pojme ni... Vsak je bil v svoji dobi za svojo ceno dober v nečem, dvomim da pa obstaja ulimativn jajc (vsaj kar se serijskih motorjev tiče) Ta debata nima konca, kot da bi se pogovarjal kater avto je najboljš. Tako vprašanje je hmnja...otročje. Popravljeno Januar 3, 2008. Popravil Ni3ous
pjero Objavljeno Februar 11, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 kaj je zdej dečki.....????? nič jajcov ni za opisvat,bi blo dobr če bi še kdo kej napisu , da se nebo kdo zafuku in kupu jajca......... :naughty: :naughty: pomlad je tu..
Jure Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 Bom spet izpostavil Hyosunga.. Model Comet 650 če sem nateančen.. Enkrat sem že nekje pisal v eni temi, da sem ugotovil, da sem že tovarniško imel odmične gredi na prvem cilindru zamaknjene za 2 zoba. Moto ni bil nikol odpiran prej, tako da ni bilo možnosti, da bi kdo napačno sestavil.. No kakorkoli že, ta vikend sem kolegu ravno tako pri cometu menjal 2 prestavo. In ker je potrebno v ta namen podret cel motor, sem za foro preveril še nastavitev odmičnih gredi. Prvi cilinder je bil tu ok, nič zamaknjeno kot pri meni, so bile zato pa na zadnjem cilindru odmične zamaknjene za 1 zob. Aja, pa en ventil na prvem cilindru je čisto izven tolerance, kljub temu, da ima motor šele 16k km. Pojma nimam kaj ti korejčki delajo, ko sestavljajo motorje. Halo, ne moreš odmičnih gredi kar na približno not nametat. Nič čudnega da ventile lomi :angry:
TheMan Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 ... Pojma nimam kaj ti korejčki delajo, ko sestavljajo motorje. Halo, ne moreš odmičnih gredi kar na približno not nametat. Nič čudnega da ventile lomi :angry: riževo žganje pijejo :naughty: :topic: lp
gogi5 Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 berem tale forum pa mislim da tisti ki take bedarije pišejo sami nimajo jajc (tapravih)pa so malo zafrustrirani(no saj ne vejo kaj to pomeni) mislim da to sploh niso pravi bajkerji-pa madona pa saj ne delajo motorjev komaj 10 let so jih delal že prej pa niso zato jajca. drugač pa tisti slovaki na sliki so pravi bajkerji ne pa eni kur.. ki ne znajo nič cenit-jim je tak menda ATA kupu motor. Tri leta nazaj sem vidu japonca ki se je k nam pripeljal z nekim čudnim japoncem 250 ccm res prava revšna samo posluš to :z njim je šel OKOLI SVETA (za nekatere z jajci)-ma brez veze taki sploh ne vejo kaj je motor. lep pozdrav
gogi5 Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 riževo žganje pijejo :naughty: :topic: lp no korejčkom pa le ni za zamerit-saj vidimo da se trudijo-pol pa hitro konkurenco dohitijo moj prvi je bil daelim pa nisem imel nobenih pripomb,je šel res v redu.
Pervy Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 berem tale forum pa mislim da tisti ki take bedarije pišejo sami nimajo jajc (tapravih)pa so malo zafrustrirani(no saj ne vejo kaj to pomeni)mislim da to sploh niso pravi bajkerji-pa madona pa saj ne delajo motorjev komaj 10 let so jih delal že prej pa niso zato jajca. drugač pa tisti slovaki na sliki so pravi bajkerji ne pa eni kur.. ki ne znajo nič cenit-jim je tak menda ATA kupu motor. Tri leta nazaj sem vidu japonca ki se je k nam pripeljal z nekim čudnim japoncem 250 ccm res prava revšna samo posluš to :z njim je šel OKOLI SVETA (za nekatere z jajci)-ma brez veze taki sploh ne vejo kaj je motor. lep pozdrav o človek z jajci razsvetli nas - in prosim v slovenščini še enkrat napiši ta post ker ne razumem kaj hočeš povedat! hvala!
RHonda Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 (popravljeno) Glede ne zanesljivost predagam: aprilia RS-125 iz lastnih izkušenj Popravljeno Februar 16, 2008. Popravil DejaVu bajkr88 1
HHV Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Dam Gallusu kar prav, ko pravi, da ni lepo pljuvati po tujih motorjih. Pa vendar, če KTM ob prodaji svojih mopedov sprašuje, če že imate taka jajca, bo verjetno kar držalo, da jih prodaja. Jajca namreč.
Bojč Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Jaz sem pa vedno mislil da so tanarvečja jajca Dučeti. Potem ko sem jih enkrat slišal, sem pa to vedel. :whistle:
gogi5 Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 to motoristek- :worship: :worship: glede slovenščine pa -kaj ne vidiš da so švasane črke pa še to v naši domači dojčlandščini brez zamere pozdrav
pjero Objavljeno Februar 16, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Jajca se prodajajo :yea1: ker je veliko neukih.......(neumnih) :trance_33_sleep:
pjero Objavljeno Februar 16, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Jaz sem pa vedno mislil da so tanarvečja jajca Dučeti. Potem ko sem jih enkrat slišal, sem pa to vedel. :whistle: haahahahahahhahahaha.... 90 posto že..... 1098.........ta ni.....
motoristek Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 haahahahahahhahahaha....90 posto že..... 1098.........ta ni..... Ti že veš, ko imaš zzzzzzzzzzzzzzz :lol1: to mi tako po rižu diši... :lol1:
xenon900 Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 (popravljeno) BMW F800 GS ima pa postran učke..... :whistle: Popravljeno Februar 20, 2008. Popravil xenon900
PERO58 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 lp ali pa je angležu v Španji crknil? Vse je možno.Vsak motor je pokvarljiv ne glede na firmo. Cene Posebno pa BMW,vem iz lastnih iskušenj! :headbang:
pjero Objavljeno Marec 29, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 vidiš motoristek..... ta ne diši po rižu .....smrdi po dreku :whistle: :whistle: :whistle:
bica Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 vidiš motoristek.....ta ne diši po rižu .....smrdi po dreku :whistle: :whistle: :whistle: Ej zakaj se pa ti za druge budale sekiras....vazno, da je je za tvoj ZZZZZZZZZZZZ ta nartabulsi.... Jebes ti une z BMW...
pjero Objavljeno Maj 25, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 Ej zakaj se pa ti za druge budale sekiras....vazno, da je je za tvoj ZZZZZZZZZZZZ ta nartabulsi....Jebes ti une z BMW... tist moj vsekakor ni bmfla....ti me ne bodo več zajebal... ne sekiram se zarad budal....... ps.... sej si biu na jugu?? mam prou? ka si ti tud pršu domu z izleta s tovornjakom?? :whistle: :whistle:
g. Zeecho Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 ma dej perči pederči ti še bicikla nimaš, ko furat sploh neznaš, važn da znaš tipkat pa folku težit
pjero Objavljeno Maj 25, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 ma dej perči pederči ti še bicikla nimaš, ko furat sploh neznaš, važn da znaš tipkat pa folku težit ka pa ti bebo...izpit si naredu??? dej prej nared izpit pol se kle kurči... odjebi šmrkovc...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se