vapotek Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 (popravljeno) Najnovejše raziskave so pokazale, da obstaja le eden samcat proizvajalec, katerega izdelke lahko imenujemo "motorna kolesa" in to je.....tatatataaaaaaaaa (fanfare)......APRILIA!!! Vse ostalo so kosovni odpadki... Tako so pokazale neodvisne raziskave, ne zdaj mene napadat. :blush: Popravljeno Maj 26, 2008. Popravil vapotek
Cartman Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 Najnovejše raziskave so pokazale, da obstaja le eden samcat proizvajalec, katerega izdelke lahko imenujemo "motorna kolesa" in to je.....tatatataaaaaaaaa (fanfare)......APRILIA!!!Vse ostalo so kosovni odpadki... Tako so pokazale neodvisne raziskave, ne zdaj mene napadat. :blush: heheh, sej ne de sm pameten, ampak...de ni to neka raziskava po vzoru naše vlade? (ko vlada naroči in plača raziskovo o svojem delu, svojim ljudem (makarovič%&Co)) :hmm: jaz mislim, da jajc že dolgo ne delajo. Če pa je kdo kupil zase napačn motor, to ni kriv proizvajalec, ampak nespreten uporabnik.
eXTReme13 Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 sam je pa dejstvo da je aprilia se vedno italjan :) sej morde je kul motor sam kaj k je italjanski :) italia di merda :P
Ice Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 največji jajc od motorja ? simpl: vsak, ki ni moj. :evilgrin: (ce se kdo slucajno najde v odgovoru: ta je namerno tako formuliran. :krneki: )
jvalant Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 sam je pa dejstvo da je aprilia se vedno italjan :) sej morde je kul motor sam kaj k je italjanski :) italia di merda :P Hehe, Italijani vsaj svoj merde uporabljajo. Japonci pa se dreka ne znajo narest, zato so pa na 90% GP, superbike itd motorjih zadeve kot so Brembo, Magneti Marelli, Marchesini itd .) ;) Janez
pjero Objavljeno Maj 29, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 vidim da je dukati the best,nobeden ga ne omenja tuki... :whistle: :whistle: al me sam občutek vara??
Guest Brumer Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 Hehe, Italijani vsaj svoj merde uporabljajo. Japonci pa se dreka ne znajo narest, zato so pa na 90% GP, superbike itd motorjih zadeve kot so Brembo, Magneti Marelli, Marchesini itd .) ;) Janez "Neomenjaj" Magneti mareli jajc od jajc Npr:alternatorje delajo najslabše takoj za njimi pa je Valeo,pa tudi zaganjači Mareli niso nič boljši,pa razni motorčki gretja-brisalcev itd.itd.Res pa je in to jim je treba priznati,pice,špagete in kakšne makarone to pa znajo naredit.Imel sem že par taljanskih Alf bil z njimi zelo zadovoljen njihovega motorja,pa nisem in nebom nikoli kupil. :whistle:
pjero Objavljeno Maj 31, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 "Neomenjaj" Magneti mareli jajc od jajc Npr:alternatorje delajo najslabše takoj za njimi pa je Valeo,pa tudi zaganjači Mareli niso nič boljši,pa razni motorčki gretja-brisalcev itd.itd.Res pa je in to jim je treba priznati,pice,špagete in kakšne makarone to pa znajo naredit.Imel sem že par taljanskih Alf bil z njimi zelo zadovoljen njihovega motorja,pa nisem in nebom nikoli kupil. :whistle: alfa je res dobra... če je zvečer vse tiho slišiš rjo kako nažira smetnjak od alfe.. ps pizd...ne morm verjet.. za marelli se s teboj strinjam....
kađiva Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 sami humoristi :) nice!! p.s. totalno butasta tema :rolleyes:
no_name Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Sploh če je italjanska krama pr bajt! 2x
RVT Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 sami humoristi :) nice!! p.s. totalno butasta tema :rolleyes: Kađiva učas pa nis biu tok občutljiv na take teme ;) k si Hondo vozu :naughty: iom 1
kađiva Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 (popravljeno) Sploh če je italjanska krama pr bajt! 2x ja in to taka, ki dela brez problemov :winkiss: p.s. a dons si že preveru nivo olja pr sintisajzerju? @RVT: bil bil, sam takrat nisem pisal o tem :P Popravljeno Junij 1, 2008. Popravil kađiva
RHonda Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Na honde montirajo ZANIČ dihtunge glave....Kolegu iz XXX-ov isto šlo tesnilo na Hornetki....Pa normalno je vozil...
bernardek Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Na honde montirajo ZANIČ dihtunge glave....Kolegu iz XXX-ov isto šlo tesnilo na Hornetki....Pa normalno je vozil... predvsem na tiste iz uvoze in brez servisnis knjižic :headbang:
klimbra Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Na honde montirajo ZANIČ dihtunge glave....Kolegu iz XXX-ov isto šlo tesnilo na Hornetki....Pa normalno je vozil... Kulllll.....a zdej so XXX-i tvoji tabul frendi?????
no_name Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 p.s. a dons si že preveru nivo olja pr sintisajzerju? Mi motor naredi sam :photo:
simonsi Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Mi motor naredi sam :photo: A ko ti gre lučka za olje že na živce, pol pa šele doliješ. :P
stuhec Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 veliki frendi Italijanov kaj le bi delali brez Italijanov v formuli 1
bmw Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 p.s. totalno butasta tema :rolleyes: pomisli, kakšen je šele avtor te teme..........
pjero Objavljeno Junij 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 pomisli, kakšen je šele avtor te teme.......... tvojo vpraš... :whistle: :whistle: :whistle: boš manjvrednostni kompleks fasu.. :evilgrin: :evilgrin:
pjero Objavljeno Junij 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Husqvarna :SS za tole pa ne slišim pogosto???
JeRn3j Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 veliki frendi Italijanovkaj le bi delali brez Italijanov v formuli 1 ja kaj :D mclaren bi biu N°1 kar bo tko al tko :D gooo hamilton :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se