jezek19 Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 Pozdravljeni, od 14. do 22. maja imamo planirano potepanje po Toscani, pa me zanima, glede na slabe izkušnje nekaterih od vas z AC od Bolognje do Firenc (slaba cesta), če je še kakšna ustrezna alternativa, ki je tudi primerno hitra, saj bi, če bo mogoče (časovno), izvedli obisk Firenc kar na poti do Montevarchi-ja, kjer imamo bazo. Vse krajšence so časovno dalše, ni ravno tako slaba AC (07) lp
Scarabeo 500 Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 Pozdravljeni, od 14. do 22. maja imamo planirano potepanje po Toscani, pa me zanima, glede na slabe izkušnje nekaterih od vas z AC od Bolognje do Firenc (slaba cesta), če je še kakšna ustrezna alternativa, ki je tudi primerno hitra, saj bi, če bo mogoče (časovno), izvedli obisk Firenc kar na poti do Montevarchi-ja, kjer imamo bazo. Ta cesta je še vedno boljša od večine naših cest. Da se brez problema peljati nad 100kmh. Scarabeo
nofla Objavljeno April 20, 2011 Opozori Objavljeno April 20, 2011 Zdaj ste me pa mal potolažili , bomo šli kar po AC. Najlepša hvala za informacije !
Gianni Objavljeno April 21, 2011 Opozori Objavljeno April 21, 2011 pozdrav vsem, ima kdo kakšno dobro idejo za pot od Verone do San Gimignana..brez uporabe avtocest. hvala za info.
gody01 Objavljeno April 21, 2011 Opozori Objavljeno April 21, 2011 pozdrav vsem, ima kdo kakšno dobro idejo za pot od Verone do San Gimignana..brez uporabe avtocest. hvala za info. Tale ? Do Bolognje je po vseh poteh bolj dolgcajt, za bolognjo pa so kar lepe zavite ceste ...
Urbii Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 (popravljeno) Tale ? Do Bolognje je po vseh poteh bolj dolgcajt, za bolognjo pa so kar lepe zavite ceste ... Zdravo, drži ja do Bolognie je živ dolgčas. Smo šli za prvomajske "ob morju" po lokalni cesti do Riminija pa kasneje na drugo stran čevlja... ravnina... topoli... ravnina... tišasti italjani... ravnina... res razen Chomacchia nič za videt! Bolje obrati pot po AC! lp Urban Popravljeno Maj 3, 2011. Popravil Urbii
Gianni Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 (popravljeno) Tale ? Do Bolognje je po vseh poteh bolj dolgcajt, za bolognjo pa so kar lepe zavite ceste ... Nazaj iz Toskane...nimam kaj rečt..res res lepo, ampak prava zadeva je šele okrog Volterre, Gimignana, Siene, južno od Siene..in pa seveda regija Chianti...Rada, Greve, Castelina...ok..videl še Piso,..do obale Viareggo...ma če Pisa ne bi imela poševnega stolpa, je zguba časa....da ne govorim o obali, izguba časa...sicer do Cinque Terre..nisem zavil, pa kljub temu...dolgčas...ni to to...Toskana so grički, ciprese..in pa pokrajina, kot bi jo risal s čopičem..in res tako izgleda..človek ne more verjet. Slovenske gorice, Haloze, Prlekija so lepe...s Krasom ne moreš primerjat...hm kako bi rekel, Toskana je nekaj vmes..pač drugačno...ampak kot bi nekdo risal z temno zelenimi, svetlo zelenimi rumenimi barvami...vmes pa srednjeveška mesta, vinogradi... Do Verone..dolgčas..ok Gardsko jezero se splača videt...od Verone južno sem šel zahodno...mimo Modene...čez hribe..v Pistojo...dokler se ne začneš spuščati v dolino proti Pistoji dolgčas, potem je že kar ok..da ne govorim od Verone, mimo Modene...aleluja..(Emilja Romagna)..ravno ravno..in še enkrat ravno..crkneš..za nazaj pa prek Firenc..apeninov..po avtocesti, kle pa popizdiš...mrzlo ko..hudič, oblačno deževno.avtocesta v hribe..apenini pač. Drugače pa..ja se splača videt čimpreje, upam, da takšna tudi ostane..1900km vsega skupaj...za nekaj časa imam dost fure Popravljeno Maj 3, 2011. Popravil Gianni
colin Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 a mi lahko kdo pove kakšne so provizije pri dvigu denarja z mastercard ali maesto v italiji?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se