vuk76 Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Glejte od marca naprej, sedaj so v ospredju smučarski aranžamiji, ker je nekako logično......... :naughty: Mi že mamo rezervirano...tako,da nimam panike. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 (popravljeno) Mišljeno je bilo za vse, za vas tako vem, da imete rezervirano bajto doli..... :naughty: Popravljeno Januar 24, 2008. Popravil xr800 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Mišljeno je bilo za vse, za vas tako vem, da imete rezervirano bajto doli..... :naughty: xr800 vem, da si bil že doli večkrat, pa me zanima, če si bil kaj v južnem delu Toscane, ker ta del me lih najbolj zanima,gor v Firence v tisto gužvo mi ni za hodit.Mi bomo stacionirani v bližini Arezza, pa imam namen obdelat južni del, ki je, koliko sem slišal fenomenalen kaj se tiče pokrajine, cest in seveda teh prelepih vasic. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Mi že mamo rezervirano...tako,da nimam panike. Da ne boš na kopalke pozabil.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Midva tud, midva tud!!!! :worship: Komi čakam!!! :010 :010 :010 Lep pozdrav vsem! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 :rolleyes: ...Ferek, Dupijad in Jelen planiramo takle Toscana Trip: -predviden štart 24. ali 25. april: 1. dan: Od Fereka - LJ - Goriza - Benetke (pavza) - Ravena - Rimini... 2. dan: Rimini - San Marino - Arezzo - Sienna - Grosseto... 3. dan: Grosseto - Pisa - Livorno... 4. dan: Livorno - Firenze - Modena - Legnago... 5. dan: Vicenza - Montebelluna - Pordenone - Udine - domov... :worship: - seveda je plan zelo okviren, brez avtocest, spanje v kampih, nekaj ogledov :rolleyes: ...ena taka bolj začetna low-bouget varianta, cca. 2000 km... sezona se bo šele začela...pa bo treba še kasnej kam it... pa da ne bojo babe že na začetku tulle, ker bojo ostale doma... :whistle: aja, pripombe, nasveti k poti so dobrodošli, predlogi za oglede tudi, vsaka pomoč pride prav, saj gremo v tiste konce prvič...sicer je pa časa še... tut pridruži se še lahk kdo... :worship: LP 1. Od Grosseta do San Marina ste zmagali - jz sm šou sam slabo polovico pa morm rečt da sm bil noro navdušen nad krasnimi, predvsem pa praznimi cestami (pa sm bil julija dol), pa pokrajina je tud krasna - bi vam svetoval, da se ustavte k ste že glih bliz al na Urbino (zlo bliz San Marina) al pa S. Gimignano zravn Siene - taka šikena mesteca, lepo za mal se ustavt pa pokrajino pogledat - res luštno (enga od teh dveh pač). 2. Kot je že Gody01 napisu - je ta del od meje pa do Riminija totaln dolgcajt - res verjem mi, tam pr Chioggii vem da sm že prekliknju da je blo joj :) - no sej pač nekak tja morš pridet - res pa ne vem če je kej bolš če greš 200km bol zahodno - povprašaj koga!!! ajd to bo to od mene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 :rolleyes: ... ja, vse vasice in oglede, ki nam jih svetujete že pridno vnašam v pot, tako da to bo vsekakor vključeno... Hvala vsem za predloge... :worship: sicer pa saj vemo vsi, da preveč planiranja lahko samo škodi... upamo lahko samo na vreme :whistle: ... Kako pa ponavadi kaj kaže za konec aprila tam doli?... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 xr800 vem, da si bil že doli večkrat, pa me zanima, če si bil kaj v južnem delu Toscane,ker ta del me lih najbolj zanima,gor v Firence v tisto gužvo mi ni za hodit.Mi bomo stacionirani v bližini Arezza, pa imam namen obdelat južni del, ki je, koliko sem slišal fenomenalen kaj se tiče pokrajine, cest in seveda teh prelepih vasic. Nope, nižje od Siene nisem bil.....šparam za prvo priložnost....... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Metju Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Živjo, kaj pa varianta, da bi se do Zadra zapeljal po jadranski magistrali, potem pa čez na trajekt za Ancono? Je to šel furo kdo šel? Se mi zdi kar zanimiva ... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Živjo,kaj pa varianta, da bi se do Zadra zapeljal po jadranski magistrali, potem pa čez na trajekt za Ancono? Je to šel furo kdo šel? Se mi zdi kar zanimiva ... lp Ta ni zdrava... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Metju Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Ta ni zdrava... :rolleyes: Zakaj pa ne, je prehuda? Trajet pa to lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Zakaj pa ne, je prehuda? Trajet pa to lp Štiristo km do dol, ne vem koliko ur vozi čez(predvidevam 10)....... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Metju Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Štiristo km do dol, ne vem koliko ur vozi čez(predvidevam 10)....... :whistle: Sam magistrala je lušna :naughty: A da je 400km do Zadra? Ni manj.... Je pa res da te pomoje trajekr ubije pismo :hmm: 10 ur na ladji je groza ... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Sam magistrala je lušna :naughty: A da je 400km do Zadra? Ni manj.... Je pa res da te pomoje trajekr ubije pismo :hmm: 10 ur na ladji je groza ... lp Do Zadra jih je natančno iz Lj.... na Reko 288km, na Kočevje 276km.... :whistle: Pri teh km si že v Padovi.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 Iz Zadra odpelje trajekt.....če se ne motim.....okoli 22,00. Prespiš celo noč.......in priastaneš v Ancomi ob cca 7,00.......spočit in pripravljen. Torej.....trajekt tut slučajno ni neka muka!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 Pa še nekaj......za tiste, ki mislite tja potovati za 1.maj...........zjutraj dobite kufe na glavni tržnici v centru....pod arkadami. Še nasvet.......motorje pustite na takem mestu, da nad njim ne sedijo golobi.......čiščenje je dolgotrajno :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 Iz Zadra odpelje trajekt.....če se ne motim.....okoli 22,00.Prespiš celo noč.......in priastaneš v Ancomi ob cca 7,00.......spočit in pripravljen. Torej.....trajekt tut slučajno ni neka muka!!!! In ti si to naredil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 Še nasvet.......motorje pustite na takem mestu, da nad njim ne sedijo golobi.......čiščenje je dolgotrajno :rolleyes: :lol1: :lol1: :lol1: Mal za lušte :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 In ti si to naredil? In zakaj nebi????? V Biogradu sva se najprej dva dni namakal......potem pa se odločila, da mal pičiva še v Toscano......pa je to najpriročnejša pot. Sicer ni bilo poceni, ker nisva prej rezervirala kakih hostlov in podobnega........pa sva se zaradi tega počutila bolj....."haj turista" :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 In zakaj nebi?????V Biogradu sva se najprej dva dni namakal......potem pa se odločila, da mal pičiva še v Toscano......pa je to najpriročnejša pot. Sicer ni bilo poceni, ker nisva prej rezervirala kakih hostlov in podobnega........pa sva se zaradi tega počutila bolj....."haj turista" :whistle: To je pa druga pesem, če si bil že tam in si potem hotel še v Italijo. Model ni povedal od kod je, pa bom jaz naredil dve vatijanti: Prva je 648km 1. 2. Druga 600km in še toliko guncanja na ladji, kot prva. Jaz bi rajši šel prvo, če bi pa bil v Biogradu :worship: bi pa ruknil tvojo varijanto :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Karte 12 (spredaj in zadaj) so za Toscano. So posebej za motoriste narejene karte, zelene poti so označene dobre fure. Tam, kjer sem jih do sedaj uporabljal so fure res dobro izbrane. http://www.uem-online.org/mr/ motor1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 27, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 27, 2008 (popravljeno) Karte 12 (spredaj in zadaj) so za Toscano.So posebej za motoriste narejene karte, zelene poti so označene dobre fure. Tam, kjer sem jih do sedaj uporabljal so fure res dobro izbrane. http://www.uem-online.org/mr/ Svetovna stran z kartami,gody01 :worship: Še več takih daj gor, če obstajajo. Popravljeno Januar 27, 2008. Popravil Vanga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Tudi za trajekte po evropi je tale ena boljših... :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Metju Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 To je pa druga pesem, če si bil že tam in si potem hotel še v Italijo. Model ni povedal od kod je, pa bom jaz naredil dve vatijanti: Prva je 648km 1. 2. Druga 600km in še toliko guncanja na ladji, kot prva. Jaz bi rajši šel prvo, če bi pa bil v Biogradu :worship: bi pa ruknil tvojo varijanto :yea1: Hm ja, je kr ja, predvsem tist k si tok dolg na ladji. Samo se mi je kr zdele zanimiva pot, lepo po magistrali, ki je na pol prazna. Tam bi se pa vozu po AC al pa po kakih stranskih cestah. Čeprav je nekdo prej omenil, da je najbolje do Bolonje pičit kar po AC. Kako pa greš ti oz. kdo drug? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Po AC do Firenc al pa, če bo padla ideja, da gremo prej dol... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se