tonystx Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 Mogoče kdo ve južno od Firenc za kakšne dobre ceste... :worship: Sinfonia - najlepše moto ceste Toscane :rolleyes: preizkušeno, nekaj boljših cest v Toskani
GRUNF Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 Hahaha :D jaz sem tu :P Drugače pa da ne bom čisto off-topic, po vsej verjetnosti grem v ponedeljek v Toscano in sicer Firenze. Kak mesec nazaj pa sem bil v Sieni :) Je pa pokrajina res nekaj posebnega, zanimiva mi je predvsem arhitektura. Pa tudi umetnost v Toscani nekaj predstavlja, a ne? :) Ooooo, bodoči intelektualec.....toplo pozdravljam vsaj kanček zdrave pameti.... :worship:
motoristek Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Sinfonia - najlepše moto ceste Toscane :rolleyes: preizkušeno, nekaj boljših cest v Toskani Super, nekaj teh sem tudi jaz gledal :worship:
xr800 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 (popravljeno) Poggibonsi-Castellina in Chianti-Radda in Chianti-Siena..........ti mater, kaka dobra cesta........prevoženo, priporočano..... :worship: Popravljeno Marec 25, 2008. Popravil xr800
motoristek Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Voltera-Massa....zgleda tudi :worship:
vapotek Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Včeraj sem bil na pici v Toscani. Bla je dobra, edino cesta do tja pa ni kaj ekstra, pa še ful gužva je bla po ptujski...
Vanga Objavljeno Marec 25, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Pred odhodom preglejte vreme Vsekakor bomo spemljali vreme,hvala za link. :worship: Upam, da nam bo vreme naklonjeno. :hmm:
Metju Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Pozdrav vsem, ker se za prvo majske odpravljam v Toskano, me zanima kje se ponavadi vsi peljete do dol. Je to AC, lokalne ceste, ...? AC mi ne diši najbolj, tako da bi jo najraje mahnil kje po lokalni cestah. Kakšni predlogi? Zanima me pa tudi, če se tam da dobit kako sobo za prespat kar tako sproti. Namreč nismo še nič rezervirali dol ... Hvala Lp, Matevž
Wilson Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 Pozdrav vsem Od 26.4 pa do 3.5.2008 imamo v temle kraju rezevirane štiri hišice. http://www.toscanavillage.com/en/dove.htm Zaradi odpovedi nam je ostala ena viška tako, da kdor se še ni odločil oz ne dobi namestitve mu jo lahko odstopimo. Zanjo smo že plačali 75 € avansa (30%). Hišica je za štiri v ločenih spalnicah, kakšen bi lahko tudi spal v dnevni sobi torej primerno za večjo družino ali družbo. Če kdo koga pozna naj pokliče na tel 040 218393 Ajd
ceco Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 Najbolj travmatičen del poti do Toscane je po AC od Bologne do Firenc (mostovi, tuneli in jeklene diletacije, da o hordah tovornjakov ne govorim). Sam uporabljam, če se mi (z)ljubi, dve alternativi. Ena je vzhodna Forli - Firence, druga pa zahodna mimo Modene in čez Abetone. Tista čez Forli je kar zahtevna zaradi precej zdelane ceste in pa čiste pustinje. Obstaja tudi varianta od Bologne pa čez Passo di Futta .. Do Bologne nima smisla iskati lokalnih cest - boring dolgčas ravnina in pomanjkanje lokalnih cest. Še orto čoperisti se vozijo po AC. Glede spanja pa takole - Italijani imajo od 25. do 27. 04. podaljšan vikend - vse polno. Čečo Pozdrav vsem, ker se za prvo majske odpravljam v Toskano, me zanima kje se ponavadi vsi peljete do dol. Je to AC, lokalne ceste, ...? AC mi ne diši najbolj, tako da bi jo najraje mahnil kje po lokalni cestah. Kakšni predlogi? Zanima me pa tudi, če se tam da dobit kako sobo za prespat kar tako sproti. Namreč nismo še nič rezervirali dol ... Hvala Lp, Matevž
Wilson Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 Glede spanja pa takole - Italijani imajo od 25. do 27. 04. podaljšan vikend - vse polno. Čečo No, potlej je pa naša ponudba toliko bolj dobrodošla. Kenede?
Vanga Objavljeno April 17, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2008 Hello, še malo pa štart! :kva2: Mene pa zanima, če se je kdo še peljal po tej poti? Glede na to, da bi šel po tej poti za 1.Maj ko je praznik, na cesti ne pričakujem ''Truckerjev'', ali pač? :hmm:
nemo Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 štartam v soboto 19. 4. Glede na vremensko napoved bom pičil najhitrejšo varianto, po AC, adijo zadnja guma.
Metju Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 @čečo Hvala za info. Mi smo nekako tudi planirali do Bologne po AC potem pa da se izognemu tistemu delu AC od Firenc po stranskih cestah. Kje je bolš za vozt na Modeno pa do lna Firence ali na Forli Firence? Tko kere je boljša varianta. Kar se tiče pa spanja, pa gremo šele v ponedeljek, 28. aprila, tako da bi moglo biti kaj fraj? @wilson To verjetno potem ne pride v poštev, ker gremo mi šele v ponedeljejk, vi pa iamte od soboto naprej ... Lp
Matori Hanzo Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 Mene pa zanima, če se je kdo še peljal po tej poti?Glede na to, da bi šel po tej poti za 1.Maj ko je praznik, na cesti ne pričakujem ''Truckerjev'', ali pač? :hmm: Že. Pot je dolgočasna in ne posebno tekoča. Osebno grem raje po AC, ki je ravno tako dolgočasna, ampaq VE-BO je vsega skupaj eno uro. Kamionarjev bo čez praznike gotovo manj.
gody01 Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 Hello, še malo pa štart! :kva2: Mene pa zanima, če se je kdo še peljal po tej poti? Glede na to, da bi šel po tej poti za 1.Maj ko je praznik, na cesti ne pričakujem ''Truckerjev'', ali pač? :hmm: Ja, 2x Obalna cesta je živi dolgcajt, polna tovornjakov in ravna ko ravnilo. Tisto kar zgleda atraktivno (ko se po morju peljleš) je samo neka močvara, tako da ni nekega razgleda. Se pa pride :)
brotherr6 Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 Hello, še malo pa štart! :kva2: Mene pa zanima, če se je kdo še peljal po tej poti? Glede na to, da bi šel po tej poti za 1.Maj ko je praznik, na cesti ne pričakujem ''Truckerjev'', ali pač? :hmm: Že trikrat po tej poti vedno v avgustu pa nikol ni neke posebne gužve , če si taprav motorist tud tovornjak ne sme bit problem. Pojdi do Riminija pa na SanMarino ,pa potem čez prelaz za Toskano odvisno ,kje imaš cilj. pa srečno vožnjo :grim :grim :grim :grim :grim
ceco Objavljeno April 20, 2008 Opozori Objavljeno April 20, 2008 @čečoHvala za info. Mi smo nekako tudi planirali do Bologne po AC potem pa da se izognemu tistemu delu AC od Firenc po stranskih cestah. Kje je bolš za vozt na Modeno pa do lna Firence ali na Forli Firence? Tko kere je boljša varianta. Lp Za Forli Firence rabite velike tanke za bencin - ni pumpe čez brdine! Meni je zelo zelo všeč čez Abetone. Lahko pa malce kobinirate. Od Bologne proti Firencam en kos po AC, potem pa izvoz za Passo di Futa (mislim da je Barberino izvoz, pišem na pamet). Ampak če greste prvič pojdite po AC, pa prišparajte energijo za ostale lepe ceste ali se pa ustavite v kakšnem lepem mestu (Ravenna je zelo simpatična npr,,) Čečo
Toncek Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 Hello, še malo pa štart! :kva2: Mene pa zanima, če se je kdo še peljal po tej poti? Glede na to, da bi šel po tej poti za 1.Maj ko je praznik, na cesti ne pričakujem ''Truckerjev'', ali pač? :hmm: Cesta v redu, od Ravenne pa do Venezie bo gneča, še posebej če je lepo vreme, zato, ker vsi italijani silijo na morje. Problem je povratek, kajti italijani imajo praznik samo 1. maja. Je pa cesta dovolj široka, da lahko peljejo tri vozila vzporedno. Srečno Tonček
Andrej.d Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 In zakaj nebi?????V Biogradu sva se najprej dva dni namakal......potem pa se odločila, da mal pičiva še v Toscano......pa je to najpriročnejša pot. Sicer ni bilo poceni, ker nisva prej rezervirala kakih hostlov in podobnega........pa sva se zaradi tega počutila bolj....."haj turista" :whistle: Zanima ali imajo primerne vezi za motor na trajektu,kako je s kabinami predvsem pa katera pot je najlepša do Siene.
du-le Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 No, potlej je pa naša ponudba toliko bolj dobrodošla.Kenede? Ponudba oddana. :naughty:
motoristek Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Ponudba oddana. :naughty: :whistle:
du-le Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 :whistle: sem mislil, da si tudi ti v tej družbi :hmm:
motoristek Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 sem mislil, da si tudi ti v tej družbi :hmm: Mi gremo šele prvega in če boš hodil kje blizu Arezza se lahko vidiva... :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se