motoristek Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 Vreme v Firencah čez praznike ...pa še naprej tako... :worship:
Metju Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 Baje bo lepor vreme tam ja :worship: Samo tukaj pa ne bo glih, bo bolj dež, no ja pa saj par urc pa si ven iz dežja :unsure:
JAZBEC Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 Te dni je bilo prijetno toplo....dežja je bilo - lokalno malo - nič hudga...bolj je motil močan veter ob obali - Pisa in naprej proti Cinque Terre...turistov po velikih mestih ( Firenze, Pisa, Mantova) kr dosti - vseeno pa mislim, da jih bo naslednji teden ogromno...Lokalne male ceste lepo prazne - razen domačih divjakov :whistle: ...resda sem šel z avtom ( moj motorček ni za tako dolge ture) , toda sem se pa izogibal avtocest...in tko sem preklel nazaj grede Padovo, ker sem za 80 km od Mantove do Padove potreboval 3 ure....tovornjakov ni konca....
du-le Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 Mi gremo šele prvega in če boš hodil kje blizu Arezza se lahko vidiva... :yea1: Sporoči mi kordinate in ni :devil: da se nebi kje srečali.
gody01 Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 Nekaj zanimivih: toscana.pdf 10_daysTourStradanova.pdf Tuscany_RR.pdf Pa še en linkec. http://www.tuscanmototours.com/tours.htm
motoristek Objavljeno April 27, 2008 Opozori Objavljeno April 27, 2008 Dule sporoča, da uživata, da je vreme ok in kaj še čakamo, da ne napademo.... :yea1:
Wilson Objavljeno April 27, 2008 Opozori Objavljeno April 27, 2008 Dule sporoča, da uživata, da je vreme ok in kaj še čakamo, da ne napademo.... :yea1: Ja, beje se majo kr :worship:
bmwslo Objavljeno April 27, 2008 Opozori Objavljeno April 27, 2008 Dule sporoča, da uživata, da je vreme ok in kaj še čakamo, da ne napademo.... :yea1: Tudi jaz ne vem, kaj še čakate :whistle:
motoristek Objavljeno April 27, 2008 Opozori Objavljeno April 27, 2008 Tudi jaz ne vem, kaj še čakate :whistle: Na 1. maj.... :naughty:
bmwslo Objavljeno April 27, 2008 Opozori Objavljeno April 27, 2008 Na 1. maj.... :naughty: Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj :whistle:
Vanga Objavljeno April 30, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 30, 2008 Evo jih, lepa druščina. Jutri se jim pridružijo še Toteki & Co. :winkiss:
RobiRoberto Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 (popravljeno) Eeee, tudi to je Toskana na svoj način ... :blush: :blush: :blush: Popravljeno April 30, 2008. Popravil RobiRoberto
Vanga Objavljeno April 30, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 30, 2008 Eeee, tudi to je Toskana na svoj način ... :blush: :blush: :blush: Zakaj pa ne, imaš prav. :OK: , pa na :beer2:
tati Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Jutri se jim pridružijo še Toteki & Co. :winkiss: zelim jim veliko lepega grobega predvsem pa suhega asfalta,.............. :winkiss: :winkiss: :worship:
du-le Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 (popravljeno) In tako je naša odprava po dobrem tednu zopet na slovenskem asfaltu.O odlični družbi , čudoviti pokrajini in zavidanja vrednih cestah pa bi bile besede premalo. :worship: :worship: Upam da se bodo s podobnimi vtisi, srečno vrnili tudi Toteki&Co in pa vsi ostali ki so še ostali v Toscani. :OK: Popravljeno Maj 4, 2008. Popravil du-le
Wilson Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 In tako je naša odprava po dobrem tednu zopet na slovenskem asfaltu.O odlični družbi , čudoviti pokrajini in zavidanja vrednih cestah pa bi bile besede premalo. :worship: :worship: Upam da se bodo s podobnimi vtisi, srečno vrnili tudi Toteki&Co in pa vsi ostali ki so še ostali v Toscani. :OK: Se priporočam za kakšno ruto, ko jih boš iz Zumeka prenesel v MapSource. Morebit jo še letos mahneva tja. Ajd
du-le Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 (popravljeno) Se priporočam za kakšno ruto, ko jih boš iz Zumeka prenesel v MapSource. Morebit jo še letos mahneva tja. Ajd Zumku ki nikoli ne izgubi satelitov in ima vedno dober sprejem.(se ,,kliče,, Franko). :naughty: Popravljeno Maj 4, 2008. Popravil du-le
Wilson Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Zumku ki nikoli ne izgubi satelitov in ima vedno dober sprejem.(se ,,kliče,, Franko). :naughty: Ja, sem čul, da se je ful dobr obnesel sam jaz bi vseen malo bolj elektronsko obliko. Če si se vozil s prižganim zumekom maš itak vse poti shranjene. Ajd
klimbra Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 (popravljeno) Lanska Toscana Popravljeno Maj 5, 2008. Popravil klimbra
frankofabjan Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 FRANKO, A BOŠ KAJ DODAL?? če bi imel duletovo plahto (zemlevid toskane) zdaj pri roki in škarje bi jo razrezal na 5 delov in urisal dnevne vožne
Tomozuki Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Nisem zasledil ali pa sem slabo pogledal. Koliko vas je prišlo na enega? :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se