Terra Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Nič nisi omejen. Dnevna karta za tramvaj je 1,5 KM, taksi je pa tudi zelo, zelo poceni. Po centru se je pa itaq najlepše peš sprehodit ... ja, hvala, no, imaš čist prou no., bomo pa mal peš hodil..., sej ni tako hudo menda... :rolleyes:
vapotek Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Dnevna karta za tramvaj je 1,5 KM Kilometer pa pol po karto, pa kilometer pa pol nazaj, pa bog ve, kako daleč do prvega tramvaja. Komu se pa to ljubi?
Rude Boy Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 vapo se vidi da še nisi bil v bosanski metropoli ! :naughty: postaje tramvaja so na kilometer pa pol, od postaje do postaje pa plačaš konvertibilno marko pa pol ! razen če že nisi trideset let z Otom na isti postaji ! :evilgrin:
VStarRider Objavljeno Januar 16, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Mogu li ja pomoći u ovoj diskusiji? :D
Frips Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Ma kak tramvaj no. TAXI i gasa. Še zveš kaj zanimivega po poti od taxista, a ne KEC :whistle: BTW, kje bomo pa spali? Suljović? :hmm:
vapotek Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 ...konvertibilno marko pa pol ! A KM to pomeni? :? Mater ej, da bi prej vedel. Jaz pa v Bosni cel teden lačen, ker sem mislil, da moram za porcijo čevapov duplega cooperja prelaufat, pa se mi res ni dalo... :slap: Pa dobro, vem za drugič. :D
KeC Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 BTW, kje bomo pa spali? Suljović? :hmm: Jap :grim
Frips Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Sva že dva...mal me finance hebejo....kdo bo pa napojil tisti sod brez dna. kecpress :P
volk Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Ne razmišljat :slap: slišal še nisem nobenga, ki bi mu bilo žal za Sarajevo :hooray: Mi hremoooooooooooo Sicer še ne vem kako in kdo Organizacija: MDRtours :worship:
motoristek Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 A KM to pomeni? :? Mater ej, da bi prej vedel. Jaz pa v Bosni cel teden lačen, ker sem mislil, da moram za porcijo čevapov duplega cooperja prelaufat, pa se mi res ni dalo... :slap: Pa dobro, vem za drugič. :D :lol1:
KeC Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 (popravljeno) Organizacija: MDRtours :worship: Od malo prej v navezi z KeCtravel. Bomo nekaj uštimal :D Fripstrans pravi da se bo tudi potrudil :D Kot kaže se gre z avti. Pa čist možno, da bo še kaki plac frej :D Popravljeno Januar 16, 2008. Popravil KeC
Vale Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Jap :grim Suljović? Kaj pri Amri ni več vredu? :fredy:
KeC Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 (popravljeno) Amra je super, samo po pravici povedano si po izkušnjah s Sarajevom letos poleti ne upam tja. :D Ok pravi razlog je, da je imela vedno zasedeno, očitno dober glas seže v deveto vas (tudi do Velenja) :D Popravljeno Januar 16, 2008. Popravil KeC
Vale Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 (popravljeno) Amra je super, samo po pravici povedano si po izkušnjah s Sarajevom letos poleti ne upam tja. :D Ok pravi razlog je, da je imela vedno zasedeno, očitno dober glas seže v deveto vas (tudi do Velenja) :D No, nekaterim Suljović ni všeč :rolleyes: kljub dobremu glasu, ki ti je povedal tudi za Amro v Sarajevu, ko si šel dol z vlakom :evilgrin: Popravljeno Januar 16, 2008. Popravil Vale
KeC Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 No, nekaterim Suljović ni všeč :rolleyes: kljub dobremu glasu, ki ti je povedal tudi za Amro v Sarajevu, ko si šel dol z vlakom :evilgrin: No Suljovič res ni hotel s petimi zvezdicami ampak, če nisi res aklih potem je čisto ok. Dobremu glasu se pa iskreno zahvaljujem :D
Vale Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 (popravljeno) No Suljovič res ni hotel s petimi zvezdicami ampak, če nisi res aklih potem je čisto ok. Ne, res in preverjeno je, Suljović nudi mnogo več kot hoteli s petimi zvezdicami v Sarajevu :grim za gospodične na zrnu graha pa ni, to pa res ne :grrr Popravljeno Januar 16, 2008. Popravil Vale
KeC Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 (popravljeno) Ne, res in preverjeno je, Suljović nudi mnogo več kot hoteli s petimi zvezdicami v Sarajevu :grim za gospodične na zrnu graha pa ni, to pa res ne :grrr Jep, vredi hrana, blizu je taksi postajališče z enim najbolj odpuljenih taksistov v sarajevu, 24 urna recepcija pa še hudo glasen pes. Pa še receptor ti brez problema odpre šank ob 3 zjutraj, ko se primaješ nazaj (ok ob 3 sem rekel kar tako, ker nimam pojma kolk je bla ura) :D Šta če bolje. :worship: Popravljeno Januar 16, 2008. Popravil KeC
KeC Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 V glavnem, če je še kakšen interesent za Sarajevo naj se mi javi, da malo uskladimo datume in prevozna sredstva.
Frips Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Ehm tako je....midva z Laro planirama odhod v petek in nazaj v nedeljo. Kako kaže trenutno, odhod prej ni mogoč. Prostor v avtu še je....oziroma KEC...kako je sedaj s tem? Cvičkar?
KeC Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Ti bom že avto nafilal brez skrbi. Kot kaže bom jaz šel s svojim, ker še enga dneva zreducirat si pa ne pustim! :evilgrin:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Evo mene,js še nism 100%,ker me malo finance hebejo...Ampak upam da bo že,sicer pa,kolk dnarja okvirno naj mam tak seboj če odštejemo to velenjsko pijanduro pa brežiško spužvo?
Frips Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 (popravljeno) Sj mene tud, pa kaj češ. 15 €/dan spanje (2dni), bencin cestnino delimo, pa ka boš spil. Okvirno 120€ z pijačo..........odvisn kok spiješ :P Popravljeno Januar 16, 2008. Popravil Frips
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se