KeC Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 Eh jst sem očitno čudn, meni še vedno ob čevapih najbolj paše kislo mleko :blush:
Vale Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 (popravljeno) Eh jst sem očitno čudn, meni še vedno ob čevapih najbolj paše kislo mleko :blush: Kislo mleko dobiš povsod in ponekod še mnogo boljše ... :grim Baščaršija skriva marsikaj, samo gledat in videt je treba. Če pa imaš res tako rad kislo mleko, pa pojdi do Rajskih vrat na Jahorino. Popravljeno Januar 28, 2008. Popravil Vale
KeC Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 Ali pa poslušat nasvete domačinov :grim Kot npr. glede boze.
Vale Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 Ali pa poslušat nasvete domačinov :grim Kot npr. glede boze. Bozo dobiš v vsaki slaščičarni.
Pervy Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 Eh jst sem očitno čudn, meni še vedno ob čevapih najbolj paše kislo mleko :blush: meni pa ne pa morem z tabo na mleko hodit :whistle: saj smo najdli pol tudi pivo ob čevapih :evilgrin:
KeC Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 Bozo dobiš v vsaki slaščičarni. Jep, če veš da obstaja. Bil predlani prav prijetno presenečen, ko sem po nasvetu domačinov probal tole zadevščino.
KeC Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 Kakorkoli že, še trikrat spat potem pa gasa :D
VStarRider Objavljeno Januar 28, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 Eh jst sem očitno čudn, meni še vedno ob čevapih najbolj paše kislo mleko :blush: skroz si u pravu kiselo mlijeko ide uz cevape ali eto... ja nikad ne pijem pivo uz cevape napusem se kao balon kiselo mlijeko pa pola sata kasnije moze pivo ali to sam samo ja :D
KeC Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 Lahko probamo to v četrtek zvečer :grim
KeC Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Malo pozno ampak vseeno opomin, da za Bosno rabite potni list.
Vale Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 (popravljeno) Malo pozno ampak vseeno opomin, da za Bosno rabite potni list. Mater KeC še dobro, da te ima Motosvet, drugače bi pol folka ne znalo nikamor it in bi vsi pomrli lačni in žejni ... pozabil si pa na zeleno karto, verige in vlečni vrv ... :zzz: :zzz: Popravljeno Januar 29, 2008. Popravil Vale
Rude Boy Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 da o durexu ne govorimo ! :naughty: vaja dela mojstra, tovarne nesnago, vale paniko, kec gre v bosno, ninje so zopet na ulicah ! vse po predpisih ! :evilgrin:
hrčo Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Malo pozno ampak vseeno opomin, da za Bosno rabite potni list. Tnx :winkiss:
Vale Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 da o durexu ne govorimo ! :naughty: vaja dela mojstra, tovarne nesnago, vale paniko, kec gre v bosno, ninje so zopet na ulicah ! vse po predpisih ! :evilgrin: Pozabil si pa na glavno stvar, ki jo je treba vzet dol ... pršut ;)
VStarRider Objavljeno Januar 29, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 za sve koji dodju u petak, memorisite broj tel sa prve stranice i pozovite za lokaciju Underground-a (ako neznate) u petak navece imamo before party u Undergroundu uz live akusticnu svirku Vidimo se!
VStarRider Objavljeno Januar 31, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Kec i društvo su stigli večeras, vidjeli smo se u Undergroundu i zamolio me je da vas sve pozdravim u njegovo ime. :rolleyes:
Terra Objavljeno Februar 1, 2008 Opozori Objavljeno Februar 1, 2008 Kec i društvo su stigli večeras, vidjeli smo se u Undergroundu i zamolio me je da vas sve pozdravim u njegovo ime. :rolleyes: wauuuuu, the best! :OK: pozdravi ga/jih natrag!! ljep provod svima večeras!!! i sutra isto, naravno!!!
devilish Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 :worship: :yea2: :evilgrin: :P
VStarRider Objavljeno Februar 4, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 dragi naši mi smo napisali par riječi zahvale svima vama koji ste došli na naš party zahvala se nalazi na News sekciji naše stranice www.rajvosa-mc.com bili smo slobodni i citirali vaše utiske sa party-a ako neko želi da se njegov komentar eventualno ukloni molim da nam javite, isto tako ako je neko pogrešno potpisan molim vas da nam javite kako bi isto ispravili postoji jedno iznenadjenje a to pise u tekstu na stranici MC Rajvosa
Rude Boy Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 oi Kec ! hočeš povedat da imaš fotografski spomin al da si fotoaparat doma poazabil ?! :P :photo:
VStarRider Objavljeno Marec 4, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 slike sa party-a koje je radio Vlado Soldo su postavljene na stranicu www.rajvosa-mc.com sekcija Gallery
Rude Boy Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 turbo tuborgice u torbirgirgici ! :naughty: :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se