Rugi Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 Po treh mesecih vožnje z avtom mi je ta že vrh glave! Saj je lepo da te ne zebe in nisi moker v dežju ampak vseeno se mi je avto v tem času kar zameril zaradi tega, ker se povsod samo stoji v kolonin in zaradi tega pokurim 3x več bencina kot z motorjem, vožnja je vse prej kot zabavna, okoli sebe ne vidim pol toliko kot na motorju zaradi vseh raznih štang in potnikov, v kakih zakotnih ulicah se čez smetnjake in parkirane avtomobile zaradi nizkega sedenja prav nič ne vidi in vožnja ponoči je prav zaradi nizkega sedenja prava muka, ker ti vse luči svetijo direktno v oči, potem problemi s parkiranjem... Sploh vse mi je na avtu tako nerodno naštimano da med vožnjo mislim samo še na to kdaj bo spet dovolj toplo za motor. Vem da rabiš nekaj časa da se avta povsem privadiš ampak moje izkušnje so v teh treh mesecih 95% slabe. Je mogoče še kdo drug na forumu podobnega mnenja ali je to samo pri meni?
ČIKO24 Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 mene tut razfuka totalno vožnja ponoči z avtom, tisto jebeno bleščanje v oči, da bi najraje imel sončna očala. Zima je totalna beda ok !
Žarko G. Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 ma kaj jamrate vozte se z motorji pa bo vse v redu sam jamrat znate
simonsi Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 Čez avto ga ni, ampak če se le da grem rajši z motorjem. :P
motofrik Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 mene tut razfuka totalno vožnja ponoči z avtom, tisto jebeno bleščanje v oči, da bi najraje imel sončna očala. Zima je totalna beda ok ! Poskusi očala z rumenimi stekli. Boš presenečen.
Staycool Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 Kolo je izjemno dobra alternativa za tiste ki imajo možnost. Svetujem vsem. velja pa isto kot na motorju - nevarnost nesreče je nekajkrat večja, saj se veliko voznikov ne zaveda da je ravno zaradi kolesarjev bencin cenejši in kolone krajše... zato nas izsiljujejo vse povprek. Če sem/smo/so ljudje v avtu je zelo dobro mal pogledat pri zavijanju desno....
gerholdd Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 jaz sem kar prodal avto :krneki: zdaj imam samo motor in bicikl
TheMan Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 jaz se sicer ne vozim veliko z avtom ker enostavno nimam potrebe, mi je pa tudi voznja z avtom užitek vse dokler se ne zacnejo nabirati avti na mojem pasu pa jih ne morem prehitet pa vozijo vedno bolj počasi... takrat pa izvlečem vse grde besede iz sebe pa na koncu še dodam: z motorjem bi šel po črti mimo! lp
Sanda7 Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 moj avto je tud na prodaj glede na to da mam šiht 15minut hoje stran,je res škoda da mečem dnar za reg pa gume servise,bencinm,.. ko mi sprehod včasih prav fino dene
Rugi Objavljeno Januar 10, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 No očitno vas je še nekaj somišljenikov :)
Žarko G. Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 res je jst tut prodam avto z enim sm se skor zmenu pa je kupu raj eno kripo pa sm mislu da bom mel za nov rabljen motor keš :headbang:
trojan Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 Ja men je tudi prekipelo. Edina dobra stvar je, da lahko poslušam musko... No še vedno pa bolš avto kot mestni avtobus-tko da hvala fotru, ki mi ga posod.
Matori Hanzo Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 No očitno vas je še nekaj somišljenikov :) Ja, česa takega pa človek na mopedističnem forumu res ne bi pričakoval :huh:
Pervy Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 nevem kaj vsi šinfate avto???? kako pa spravite gajbo pira iz trgovine? na motorju, kolesu, mestnem avtobusu???? kaj pa če mate fešto pa rabite 10 gajb pa par kil mesa, pa par kil kruha, čebule, senfe in ajvarje,.... in je treba še vse to na pohorje spravit????? sorry ampak dokler nimamo kalifornijske klime, da maš motor pa enega prikoličarja ali trika bi brez motorja še lahko potencialno životaril če bi bila res kriza, brez avta pa definitivno ne ker mama res nima časa da bi me skozi okoli vozla :krneki: no seveda če nisi iz LJ in ti je LJ zadosti je bit brez avta čista utopija če nimaš vedno blizu mame da ti posodi avto :evilgrin:
Žarko G. Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 al pa da nimaš mtke k ti drži gajbo pira na zadnjem zicu na motorju tok mi je žal da takrat tega nismo slikal :naughty:
halls Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 Kak grete pa smučat? Kam date pancarje,palice,smuči? :evilgrin:
Matori Hanzo Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 kako pa spravite gajbo pira iz trgovine? na motorju, kolesu, mestnem avtobusu???? kaj pa če mate fešto pa rabite 10 gajb pa par kil mesa, pa par kil kruha, čebule, senfe in ajvarje,.... in je treba še vse to na pohorje spravit????? S pomočjo najboljšega soseda gre to ko šus :)
Žarko G. Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 Kak grete pa smučat? Kam date pancarje,palice,smuči? :evilgrin: ne smučam od takrat ko sm na tomboli zadel tomosa(leta 1997)
Pervy Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 S pomočjo najboljšega soseda gre to ko šus :) poglej še enkrat točko 7.1. (Dostavno območje MST) in mi potem najdi Šmartno ali Tinje na Pohorju :headbang: ja ja saj vem, če hočem bit pravi biker morem celo zimo (na internetu in v gostilni) jokat kak pogrešam motor in kak je avto brezveze :whistle:
trojan Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 Jah avta jst drugač skor ne uporabljam-no zdej mal več, ko en skoz doma stoji, prej sem pa pomoje v enem letu naredu okol 500km. Pač prednost če si iz LJ-trgovino mam čez cesto, smučam ne, mestni avtobus voz na 5min, za na kakšen koncert pridet je vlak(pa še nažrem se ga lahko), za pir na žurko pelat se pa itak vedn kdo najde :naughty:
condor Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 (popravljeno) Kak grete pa smučat? Kam date pancarje,palice,smuči? :evilgrin: Ja, jst bi se tud raje z motorjem vozu k z avtom, sam zame je pač avto nujno zlo, in brez njega negre. Sam na smučanje grem pa rad z avtom :whistle: :whistle: Popravljeno Januar 10, 2008. Popravil condor
JeRn3j Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 ja lej veš kok je bolj praktično avto... lohk notr marsikej počneš... na motorju ni konforta... use je tko bl na "hard" varianto :P
Matori Hanzo Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 ja ja saj vem, če hočem bit pravi biker morem celo zimo (na internetu in v gostilni) jokat kak pogrešam motor in kak je avto brezveze :whistle: + da so vsi policisti prasci :yes: + da so tudi avtomobilisti prasci :yes: + da so vsi zakoni uvedeni samo zato, da jih mopedisti ne šmirglamo :yes: + da nam naj že enkrat zrihtajo prokleto pisto :yes: + ... + ... Biti taprau bajker pač ni simpl, to je poslanstvo B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se