Sanda7 Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 smo preživeli :whistle: a bo kej fotk,k pred striptizom me je pobralo :krneki:
kađiva Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 smo preživeli :whistle: a bo kej fotk,k pred striptizom me je pobralo :krneki: a je bil striptiz tud? :krneki:
Vale Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 (popravljeno) ja hvala vsem, k ste dal prispevk za moj motor. :lol: za en žmigavc menda bo. :lol: Šit, jaz sem pa mislila, da bone prodajaš. Če bi vedela, bi pa premaknila kaj zraven :huh: :P Drugače pa ... čili je bil odličen, hropci tudi, samo ne vem zakaj so na poti nazaj policaji Klimbro v našem avtu iskali :rolleyes: Popravljeno Februar 3, 2008. Popravil Vale
soncy Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 a je bil striptiz tud? :krneki: ja seveda in to na šanku :lol: v domači izvedbi :lol: kdo vam je kriv, če predčasno zapuščate prireditve .)
MDR Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 Čili super :worship: :worship: :worship: , družba tud :OK: :OK: :OK: . Za ponovit :yea1: . M.
Einherjar Objavljeno Februar 3, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 No pred ene pol ure so se tudi zadnji nasi iz kluba pocasi odmajali :) Ja fajn je blo, hvala vsem za obisk... Jebemti striptiza tudi jaz nisem videl ???
Vale Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 No pred ene pol ure so se tudi zadnji nasi iz kluba pocasi odmajali :) Ja fajn je blo, hvala vsem za obisk... Jebemti striptiza tudi jaz nisem videl ??? Striptiz je izvajal edin označeni član SR ... do pasu, naprej pa ni zmogel, pomagati pa mu tudi nobena ni hotela :evilgrin: :rolleyes:
Fire Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 No takole,slikce so ze na ogled in seveda pricakujem, da bom kot vedno, dobival po PMju zelje po izbrisu, kaksne fotke. No letos to ne bo vec zastonj :whistle: He he http://www.firestartersmc.com/gallery/view...lang=0&ac=1
Einherjar Objavljeno Februar 3, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 Striptiz je izvajal edin označeni član SR ... do pasu, naprej pa ni zmogel, pomagati pa mu tudi nobena ni hotela :evilgrin: :rolleyes: AAAA... dobr da me ni bilo zraven...
pirrulz Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 AAAA... dobr da me ni bilo zraven... Qe?
ajgor the mad dog Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 Super je blo.Zahvaljujemo se vsem :worship: še posebej tistim,ki so vztrajali :beer2: skoraj do nedeljskega opoldneva oz.do :drunk: :naughty: . a ja- Italija-Slovenija 1:1 :hooray: Brubi :OK: ;)
ajgor the mad dog Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 Laškega je zmanjkalo :cry: Ne sam Laško tut ... a ma zmanjkal je čisto vsega....
matjon Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 prevec razubrival sobota zej mi je pa dooooooooooooooooolgcas noben noce z mano pit :cry: pa nikjer ni dolgodlake argentinske doge
ghibli Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 a ja- Italija-Slovenija 1:1 :hooray: Brubi :OK: ;) Mislim da si jim pokazal pravo igro :naughty: :evilgrin: A je un revež potem prišel ksebi :SS Drgač pa vse pohvale! Družba odlična , ma vse odlično sam ta kriza z Đekom pa :rolleyes: A ja pa eno Vodko nabavite.. :010 Pridemo spet :winkiss:
matjon Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 čeprov Ajgor oni so zadetek dosegli v pol ura, ti si pa rabu kr ene 3-4ure...
Pimpi limpi Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 Fajn žur, družba, pijača,... :yea1:
ajgor the mad dog Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 A je un revež potem prišel ksebi A ja pa eno Vodko nabavite.. Je,je prišel k sebi in so tut že srečno prispeli domov... ...bomo nabavl dve o.k. čeprov Ajgor oni so zadetek dosegli v pol ura, ti si pa rabu kr ene 3-4ure... A jebi ga igra se celo noč in če se ne motim so 3 predčasno nehal "igrat"
LUMPKA Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 prevec razubrival sobota zej mi je pa dooooooooooooooooolgcas noben noce z mano pit :cry: pa nikjer ni dolgodlake argentinske doge Pa sej smo okol 4 šele dam pršli. Enkrat je pa treba batarije nafilat. Mel smo se pa super :worship:
vaški Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 med prijatelji je zmer lepo bilo je super :worship: :worship:
Rokovnjač Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 je blo ogromno folka! borovnicek so bile odlicne, icetea pa tud! :) :whistle:
METAL4EVER Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 prevec razubrival sobota zej mi je pa dooooooooooooooooolgcas noben noce z mano pit :cry: pa nikjer ni dolgodlake argentinske doge Dej ti men povej a si motorček spravu domov?
Einherjar Objavljeno Februar 4, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 A icetea smo mel tut?? weird. Nisem opazil...
METAL4EVER Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 A icetea smo mel tut?? weird. Nisem opazil... Pa ti si dal podstavke za pivo a si pozabu. :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se