Einherjar Objavljeno Februar 4, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Pa ti si dal podstavke za pivo a si pozabu. :naughty: Sem, sem... Sej bi se lahko videla sam ne vem ce nisi prej sel...
pirrulz Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Pirpodstavki so na varnem. :) Se zahvaljujem.
tati Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 vidim, da ste uživali............same legende........na slikah.... :worship: :worship: :worship: :worship:
Pimpi limpi Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 vidim, da ste uživali............same legende........na slikah.... :worship: :worship: :worship: :worship: Ja drugič pa pridi v živo pogledat, ane! :grim Razen če zdaj nimaš več časa, ko so postala medijska osebnost! :worship: .)
Fire Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Meni se vedno malo v glavi zvoni :blink:
Einherjar Objavljeno Februar 4, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Pirpodstavki so na varnem. :) Se zahvaljujem. Sej enkrat se bom pa spomnil, pa prinesel tudi tiste, ki sem jih jaz pripravil zate :)
pirrulz Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Sej enkrat se bom pa spomnil, pa prinesel tudi tiste, ki sem jih jaz pripravil zate :) Kar, kar. Saj Godota ni treba čakat, ker ga baje ne bo. :)
katrca Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 res vas je blo lepo spet vidt... :winkiss:
Vale Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Pirpodstavki so na varnem. :) Se zahvaljujem. Le kdo jih je spravil, da so pristali na varnem :rolleyes:
tati Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Ja drugič pa pridi v živo pogledat, ane! :grim Razen če zdaj nimaš več časa, ko so postala medijska osebnost! :worship: .) ja, ja slava me je tako prevzela, da se nimam več časa ukvarjati z navadnimi smrtniki :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :winkiss: :winkiss:
tati Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Meni se vedno malo v glavi zvoni :blink: to je že od rojstva.........mal :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Pimpi limpi Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 navadnimi smrtniki :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :winkiss: :winkiss: :alien1: Kdo pa pravi da smo navadni smrtniki!!! :alien1:
Fire Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 to je že od rojstva.........mal :winkiss: :winkiss: :winkiss: Imas najbrz res!
tati Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 :alien1: Kdo pa pravi da smo navadni smrtniki!!! :alien1: no, no ne se jezit name, saj veš...... :winkiss: :winkiss:
finger Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 I'm getting to old for this shit..... :grim Dan in pol rekonvalescence :?
MARJA Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Bilo je :worship: :worship: :worship: :worship:
Fire Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 I'm getting to old for this shit..... :grim Dan in pol rekonvalescence :? Moral bi nekaj spit,da bi se tisti prosti radikali v glavi imeli kam pripopat :beer1: :headbang:
finger Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Moral bi nekaj spit,da bi se tisti prosti radikali v glavi imeli kam pripopat :beer1: :headbang: Proste radikale u AREST!!!!! :evilgrin:
Fire Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Proste radikale u AREST!!!!! :evilgrin: Kako se pocutim po pijancevanju You're convinced that chirping birds are Satan's pets. Trying to gain control of the situation, you continue to tell your room to "stay still." Looking at yourself in the mirror induces the same reaction as chugging a glass of fresh paint. You'd rather have a pencil jammed up your nose than be exposed to sunlight. You set aside an entire morning to spend some quality time with your toilet. You replace the traditional praying on your knees with the more feasible praying in a fetal position. The bathroom reminds you of a carnival barker shouting, "Step right up and give it whirl!" All day long your motto is, "Never again." You could purchase a new bike just by recycling the bottles around your bed. Your natural response to "Good morning," is "Shut up!"
čeladko Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Ja ja nej ga čez fejst fanta... :naughty: :naughty: :naughty: Pa lušnih maškar tud ni mankal... Je luštn je blo sam prehmal sm mogu dam ... :headbang: :headbang: :headbang:
BadWoman Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 (popravljeno) Vidim, da ste ga žuriral in da ste se imeli super! :) Jaz na žalost nisem mogla utegnit pridit :( Si pa obljubim, da na poletni zbor zagotovo pridem :winkiss: Popravljeno Februar 4, 2008. Popravil BadWoman
čeladko Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Pa kelnarce so ble skoz nasmejane :worship: :worship: :worship:
čeladko Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Pa dežurni ginekolog je tud pršov :whistle: :whistle: :whistle:
čeladko Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Po sliki sodeč dvomim , da je (bodoča mami) :winkiss: pila čaj... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
matjon Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Dej ti men povej a si motorček spravu domov? motorcek je doma na polici
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se