ixs Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 V sklopu GREMIUM M/C, izpostave Ljubljana West Side in skladno z dejstvom, da bodo naše klubske prostore(LITIJA), ki so nam odlično služili vrsto let, rušili že v začetku februarja vas vabimo na zadnji žur v starih klubskih litijskih prostorih...... Sobota 2.2.2008 od 20:00 ure dalje........pa verjetno tam nekje do ponedeljka zjutraj...... :wacko: Vabljeni!
METAL4EVER Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 Ja na novmu placu bo pa potlej otvoritveni žur a kva? :worship:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 :cry: Prideš?Mene tut mika da bi pršu pogledat.Lp
ixs Objavljeno Januar 30, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Ja na novmu placu bo pa potlej otvoritveni žur a kva? :worship: Itaaaaaaq. Ampak zaenkrat je šele ground ZERO. Je še precej dela......... Prideš?Mene tut mika da bi pršu pogledat.Lp Ejga ulet ne razmišljaj preveč........
ixs Objavljeno Januar 30, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Parkirišč je dovolj! Če bi kdo hotel prespati naj vzamem s seboj spalko. Bomo gor v kakšni sobi zakurili(peč)....no ja mogoče proti jutru tudi sobo:) Dobrodošle tudi maškurce in maškurji.........
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 No,pol pa res pridem.Sam upam da ne bo preveč padalo.No,jst računam da bi prespal tam...Lp
METAL4EVER Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Ni kaj reči,žur je uspel,škoda ker nisem imel aparata,da bi poslikal.Sploh Rambo je imel svoj dan kot dj.Muzka je bila the best. :worship:
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Jst sm se pa že odpravil na pot,pa sem obstal v Škocjanu oz okolici.Srečal naše člane,in pol sm mogu obvezno nekam na rojstn dan :D Me pa zanima nekaj,kje bote mel pa nov clubhouse?Na istem mestu?Lp
METAL4EVER Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 Jst sm se pa že odpravil na pot,pa sem obstal v Škocjanu oz okolici.Srečal naše člane,in pol sm mogu obvezno nekam na rojstn dan :D Me pa zanima nekaj,kje bote mel pa nov clubhouse?Na istem mestu?Lp Ne ne bo na istem mestu,ampak to naj bo surprise. :worship:
ixs Objavljeno Februar 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 Jst sm se pa že odpravil na pot,pa sem obstal v Škocjanu oz okolici.Srečal naše člane,in pol sm mogu obvezno nekam na rojstn dan :D Me pa zanima nekaj,kje bote mel pa nov clubhouse?Na istem mestu?Lp Hvala bratom cvička za obisk!!! Clubhouse bo v Litiji vendar ne na istem mestu. Naj zaenkrat rečem da je nova lokacija od obstoječe oddaljena cca. 1000 m.....
ixs Objavljeno Februar 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 HVala vsem klubom in posameznikom za obisk in dobro voljo. Mislim, da lahko v imenu vsakega, ki je bil na partyju, mirno rečem, da je žurka uspela. Tisti najbolj vzdržljivi so se poslovili v nedeljskih dopoldanskih urah. Nimam še točnega podatka kdaj je zadnji obiskovalec zapustil clubhouse, ker sem šel domov "že" ob 8:30 uri zjutraj pa se jih je nekaj še vedno kotrlikalo po klubhouseu...... :worship:
Darko U2nc Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 bilo je lepo skoda da ni bilo zive muske :worship:
Darko U2nc Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 :naughty: pozabil sem se Vam zahvalit za dobre makarone z se boljso omako :worship: :worship: :worship:
METAL4EVER Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 :naughty: pozabil sem se Vam zahvalit za dobre makarone z se boljso omako :worship: :worship: :worship: A to se je pa treba nasmu Stajnarju zahvalt,srecna una k ga ma. :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se