luksy Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 PUSTIMO SEZONO 2007 PRI MIRU IN RAZMIŠLJAJMO ZA 2008 Kot v naslovu piše, iščemo pomladek dirkačev (supermoto 125ccm) klasa senior in junior.In sicer da klasa nebi zamrla potrebujemo vsaj nekaj novih dirkačev!sestavljen je tudi novi pravilnik in koledar dirk, na razpolago imamo naprodaj 3 tomosove modele sm narejene za dirke, pripravljeni smo pomagati v sklopu klase sm 125ccm, zato dobijo vsi ki se udeležijo dirke, motorje po izredni ceni, samo zato da dvignemo klaso na noge in da se imamo fajn!pripravljeni smo pomagati tudi v sklopu vse kar se tiče predelav..... odprti sta dve klasi za 125 in sicer: vse kar je da nabavite opremo in dobro voljo prinesete na dirko in kakšen trening! junior:od 12-18let senior:18-naprej let vsa vprašanja v tej temi lahko pa me tudi kontaktirate na PM:ali na email naslov betamalossi@email.si Potrjeni datumi in lokacije za DP 2008: * 20.04.Hajdoše * 18.05.Logatec * 01.06.Cerklje - 2 dni * 03.08.Hajdoše * 07.09.Krško * 28.09.Vransko in pravilnik: pravilnik SM2008 VSAK KI SE BO UDELEŽIL DIRK MU BOMO V SEZONI 1X V PRIMERU DA SE MU POKVARI AGREGAT SESTAVILI ZASTONJ, VSI DELI KI BOJO UNIČENI PA NA SVOJE STROŠKE.....
gidl Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 Lepo, zanimivo, pozdravljam idejo. :worship: Zanima pa me, kdo ste to vi? Imena? Kdo ima tehnično znanje, kdo bo vodil ekipo da bo zadeva zdržala sezono. Od kod vam deli in kdo je dirkal z temi motorji v preteklosti. No, če ste to VI, potem imate tud civilna imena ki imajo neko težo. Meni in vsem ostalim bo lažje zastopit za kaj se gre... Hvala za odgovor. lp gidl
luksy Objavljeno Januar 29, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Lepo, zanimivo, pozdravljam idejo. :worship: Zanima pa me, kdo ste to vi? Imena? Kdo ima tehnično znanje, kdo bo vodil ekipo da bo zadeva zdržala sezono. Od kod vam deli in kdo je dirkal z temi motorji v preteklosti. No, če ste to VI, potem imate tud civilna imena ki imajo neko težo. Meni in vsem ostalim bo lažje zastopit za kaj se gre... Hvala za odgovor. lp gidl boš dirkal ali ne!, si zaiteresiran ali ne! vsi tisti ki bojo pokazali interes do dirk v supermotu klasi 125 bojo pravočasno izvedeli vse o nas in o našem interesu zakaj sploh to počnemo! zaenkrat pa bi vsaj zbral nekaj mladih dirkačev ki si želi dirk v državnem prvenstvu, za minimalne stroške!
Rokovnjač Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 boš dirkal ali ne! on ti bo dal predvsem kaksen dober nasvet, glede na izkusnje etc :worship:
fastgirl Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 boš dirkal ali ne!, si zaiteresiran ali ne! vsi tisti ki bojo pokazali interes do dirk v supermotu klasi 125 bojo pravočasno izvedeli vse o nas in o našem interesu zakaj sploh to počnemo!zaenkrat pa bi vsaj zbral nekaj mladih dirkačev ki si želi dirk v državnem prvenstvu, za minimalne stroške! a punce tud kaj?
simonsi Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Jaz grem takoj, če mi kdo sponzorira sezono. :P
Tomyboy Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 (popravljeno) Ja jaz motor že imam, pa tudi kar spodobno peljem- seveda daleč za zdajšnjimi tekmovalci. Problem je pa denar, tega pa ne serjem, mama preslabo kuha :naughty: :naughty: :naughty: Če se najde kakšen sponzor, donator....... :winkiss: Še en predlog Mogoče ne bi bilo slabo, če bi se najprej vsi zainteresirani dobili na eni stezi, odpeljali par krogov....da ugotoviš, če ta šport je zate B) Popravljeno Januar 29, 2008. Popravil Tomyboy
danci1973 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Jaz bi, samo ne vem, če imajo ti mopedi ustrezno nosilnost... :whistle: D.
Dani Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Potrjeni datumi in lokacije za DP 2008: * 20.04.Hajdoše * 18.05.Logatec * 01.06.Cerklje - 2 dni * 03.08.Hajdoše * 07.09.Krško * 28.09.Vransko Lokacija Vransko je tanov center za varno vožnjo? :unsure:
NejcZ Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Ja jaz motor že imam, pa tudi kar spodobno peljem- seveda daleč za zdajšnjimi tekmovalci. Problem je pa denar, tega pa ne serjem, mama preslabo kuha :naughty: :naughty: :naughty: Če se najde kakšen sponzor, donator....... :winkiss: Še en predlog Mogoče ne bi bilo slabo, če bi se najprej vsi zainteresirani dobili na eni stezi, odpeljali par krogov....da ugotoviš, če ta šport je zate B) Sej vemo vsi kk je to.. Nekaterim je fajn pa si lahko privoščijo, nekaterim pač ne. Tudi js bi. Kdo pa nebi? Dobimo se pa lahko tak al tak :OK:
gidl Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 boš dirkal ali ne!, si zaiteresiran ali ne! vsi tisti ki bojo pokazali interes do dirk v supermotu klasi 125 bojo pravočasno izvedeli vse o nas in o našem interesu zakaj sploh to počnemo!zaenkrat pa bi vsaj zbral nekaj mladih dirkačev ki si želi dirk v državnem prvenstvu, za minimalne stroške! Jao ste polni sami sebe... No bo vsaj konkurenca, nakladačev in prodajalcev megle imamo, pardon imate! v tem prvenstvu namreč veliko!
luksy Objavljeno Januar 29, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Jao ste polni sami sebe...No bo vsaj konkurenca, nakladačev in prodajalcev megle imamo, pardon imate! v tem prvenstvu namreč veliko! odlično! pogovori se sam s sabo, namesto da bi kaj pametnega svetoval, raje smtiš temo in verjameš v nekaj kar ni! dobro smo pač ljudje!
sky_21 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 odlično! pogovori se sam s sabo, namesto da bi kaj pametnega svetoval, raje smtiš temo in verjameš v nekaj kar ni!dobro smo pač ljudje! Se strinjam! :closedeyes: :worship:
bladzo Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 (popravljeno) Veseli me, da se še kdo trudi ohraniti ta nujno potreben razred za svetlejšo prihodnost slovenskega supermota! Kar tako naprej... Popravljeno Januar 29, 2008. Popravil bladzo
Butnglavc Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Pa še dobr, da se takoj na začetku skregate, se vsaj nadaljuje tradicija.
Nagaya Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Pa še dobr, da se takoj na začetku skregate, se vsaj nadaljuje tradicija. kar, kar...če bodo samo dirkali bo dolgčas. :zzz:
luksy Objavljeno Januar 30, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 še kakšen interesent/interesentka, vidim da e-maile lepo pišete, nekaj kandidatov je že resnih, le tako naprej......nove novice z moje strani pridejo v nedeljo......kjer bo znano še kaj več!
Izo Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Vso srečo luksy pri izpeljavi tega projekta! :worship: Ne oziraj se na drekače in rini naprej. Mogoče ti ARTS res ne more pomagati, imaš pa vsaj našo moralno podporo. Če pa se najde kaj konkretnega, me lahko kontaktiraš preko pm! Upam, da se vidimo na prvi dirki v čim večjem številu! :OK:
luksy Objavljeno Januar 31, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Vso srečo luksy pri izpeljavi tega projekta! :worship: Ne oziraj se na drekače in rini naprej. Mogoče ti ARTS res ne more pomagati, imaš pa vsaj našo moralno podporo. Če pa se najde kaj konkretnega, me lahko kontaktiraš preko pm! Upam, da se vidimo na prvi dirki v čim večjem številu! :OK: Hvala lepa za vzpodbudo!!!
Schmid87 Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Potrjeni datumi in lokacije za DP 2008: * 20.04.Hajdoše * 18.05.Logatec * 01.06.Cerklje - 2 dni * 03.08.Hajdoše * 07.09.Krško * 28.09.Vransko kje so te Cerklje? :whistle:
lowc__46 Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 kje so te Cerklje? :whistle: tam kjer je ograja 1meter od proge in če padeš si mrtev
gidl Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 odlično! pogovori se sam s sabo, namesto da bi kaj pametnega svetoval, raje smtiš temo in verjameš v nekaj kar ni!dobro smo pač ljudje! luksy, ne se sekirat... jaz itak pojma nimam pač ti zato ne morm nič pametnega povedat....sprašujem pa kaj ponujaš, pa vidm da velik... moralna podpora res koristi, fantje korajžno...pa tud če boste sam za šankom dirkal :whistle:
Jure007 Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 Mam za prodat samo enkrat nošen kombinezon za Supermoto. Če se že kdo odloči za dirkat, pa nima kombinezona, mu ga prodam. Inf. na PM
luksy Objavljeno Februar 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Ekola en novi up-grade, enega kandidata smo že dobili,in tudi dirkalnik je že prodan ki bo 100% na dirkah, kmalu bom poslikal tudi obnovljene motorje in prilimal kako sliko.... Se kje mogoče še kaki skriva, ki bi probal poskusiti...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se