Borutt Objavljeno Julij 6, 2014 Opozori Objavljeno Julij 6, 2014 Vceraj je baje poclo na ravbarkomandi, danes pa sm naletel na katastrofo med Hotedrsco in kalcami. Kdo kej ve, a je blo res tragicno v obeh primerih? Lahko ti napišem za Raubarkomando, kjer je avtomobilist izsilil motorista. Oba poškodovana, od tega motorist huje (to je po klasifikatorju poškodb in ni nujno tako hudo, kot je slišati).
Whiskey Objavljeno Julij 6, 2014 Opozori Objavljeno Julij 6, 2014 danes okol 15h mislim da motoristka, blizu kobarida, zletela s ceste... Zgleda, da res: http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/si-je-motoristka-poskodovala-hrbtenico
Rayder194 Objavljeno Julij 6, 2014 Opozori Objavljeno Julij 6, 2014 Povzetek iz SPIN-a: Ob 18.30 je na lokalni cesti Trojane-Vransko pri viaduktu Baba, občina Zagorje ob Savi, prišlo do padca motorista, poškodovala pa se je sopotnica na motornem kolesu. Poškodovano so oskrbeli reševalci NMP Domžale in Zagorje ob Savi, ter prepeljana v UKC Ljubljana. Ve kdo kaj več o tem dogodku?
perzo Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 Včeraj je en motorist zletel s ceste pred Postojno. Mogoče kdo ve za kaj je šlo? Policaji,rešilec in gasilci so bili že tam. Motorist je z ovratnico sedel ob cesti.
stebricek Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 Vceraj je baje poclo na ravbarkomandi, danes pa sm naletel na katastrofo med Hotedrsco in kalcami. Kdo kej ve, a je blo res tragicno v obeh primerih? Ta pri Hotedršici jo je kr skupil, je biu pa z rešilcem odpelan v KC!
fasttrack Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 Še preveč zlajnana pesem: http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/izsilil-je-prednost-30-letniku
jokl66 Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 Včeraj je en motorist zletel s ceste pred Postojno. Mogoče kdo ve za kaj je šlo? Policaji,rešilec in gasilci so bili že tam. Motorist je z ovratnico sedel ob cesti. Vem, iz prve roke ... Med prehitevanjem avta mi je nasproti pripeljal avto, premocno sem zavrl in mi je zacelo prednje kolo drseti. Ko sem spustil je sledil tankslapper, padec in drsenje do roba. Celado sem snel sam (stupid), resevalci pa so bili zelo hitro tam. Posledic takorekoc nic: hematom in odrgnine na levi rami in komolcu, rahlo pocen levi mezinec, nekaj dugih manjsih bolecin po razlicnih koncih in to je to. Sem ze doma po noci na opazovanju v KC. Naslednji motor bo imel ABS. Navkljub neskoncnim vajam zaviranja na poligonu je, ko pride zaresna situacija, drugace.... Mi lahko posljes link na Google maps z lokacijo? Se je namrec ne spomnim natancno.
Ender 2 Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 sam da ni kj hujšga Vem, iz prve roke ... Med prehitevanjem avta mi je nasproti pripeljal avto, premocno sem zavrl in mi je zacelo prednje kolo drseti. Ko sem spustil je sledil tankslapper, padec in drsenje do roba. Celado sem snel sam (stupid), resevalci pa so bili zelo hitro tam. Posledic takorekoc nic: hematom in odrgnine na levi rami in komolcu, rahlo pocen levi mezinec, nekaj dugih manjsih bolecin po razlicnih koncih in to je to. Sem ze doma po noci na opazovanju v KC. Naslednji motor bo imel ABS. Navkljub neskoncnim vajam zaviranja na poligonu je, ko pride zaresna situacija, drugace.... Mi lahko posljes link na Google maps z lokacijo? Se je namrec ne spomnim natancno. dobr sjo odnesu.
TakeALookAround Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 Ouch. A ce bi dal po gasu se nebi izslo? Cimprej se sestavi....pa srecno!
Snečer Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 Vem, iz prve roke ... Med prehitevanjem avta mi je nasproti pripeljal avto, premocno sem zavrl in mi je zacelo prednje kolo drseti. Ko sem spustil je sledil tankslapper, padec in drsenje do roba. Celado sem snel sam (stupid), resevalci pa so bili zelo hitro tam. Posledic takorekoc nic: hematom in odrgnine na levi rami in komolcu, rahlo pocen levi mezinec, nekaj dugih manjsih bolecin po razlicnih koncih in to je to. Sem ze doma po noci na opazovanju v KC. Naslednji motor bo imel ABS. Navkljub neskoncnim vajam zaviranja na poligonu je, ko pride zaresna situacija, drugace.... Mi lahko posljes link na Google maps z lokacijo? Se je namrec ne spomnim natancno. Hecno se to bere, sem pa vesel zate, da se lahko sploh beremo
Borutt Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 Včeraj je en motorist zletel s ceste pred Postojno. Mogoče kdo ve za kaj je šlo? Policaji,rešilec in gasilci so bili že tam. Motorist je z ovratnico sedel ob cesti. Se mu je mudilo in je iz čiste ljubezni do narave svoj motor parkiral v obcestno drevo. Ni pozabil nase, saj se je tudi malo poškodoval. I30 in pik1 2
pik1 Objavljeno Julij 8, 2014 Opozori Objavljeno Julij 8, 2014 Vem, iz prve roke ... Med prehitevanjem avta mi je nasproti pripeljal avto, premocno sem zavrl in mi je zacelo prednje kolo drseti. Ko sem spustil je sledil tankslapper, padec in drsenje do roba. Celado sem snel sam (stupid), resevalci pa so bili zelo hitro tam. Posledic takorekoc nic: hematom in odrgnine na levi rami in komolcu, rahlo pocen levi mezinec, nekaj dugih manjsih bolecin po razlicnih koncih in to je to. Sem ze doma po noci na opazovanju v KC. Naslednji motor bo imel ABS. Navkljub neskoncnim vajam zaviranja na poligonu je, ko pride zaresna situacija, drugace.... Mi lahko posljes link na Google maps z lokacijo? Se je namrec ne spomnim natancno. BelaStrela in Efendi 2
jokl66 Objavljeno Julij 8, 2014 Opozori Objavljeno Julij 8, 2014 Hecno se to bere, sem pa vesel zate, da se lahko sploh beremo se zelo strinjam. Tisto z vajo pa je takole: Na vsakem zacetku sezone sem, preden se podam na daljse ture, zelo veliko na poligonu (na Cesti dveh cesarjev) da si spet spravim obnasanje motorja v "muscle memory". Na zacetku to vkljucuje zaviranje na dobrem asfaltu, potem pa tudi na bolj spolzkem, na taksnem, kjer so kuclji od drevesnih korenin (da za trenutek zdrsne kolo),... Skratka, pripravljam se, kolikor se le da. Ampak, tam tocno vem kje bom zacel zavirati, hitrosti so manjse (motor se drugace obnasa), vse je predvidljivo. Na cesti so pa navkljub vsem tem vajam prevladali refleksi USTAVI!!! in zato sem zablokiral kolo. Vsa ostalo je bilo ok: gume Pirelli Angel GT z 11000km in dovolj profila, dobro ogrete, tlak preverjen preden sem se odpeljal,... Mogoce bi jo na kaksnem drugem motorju se odnesel, Honda Hornet 900 pa je znana po tresenju balance, se posebej ce imas kufer... (glej temo o tem motorju).Ze pred nesreco sem razlagal, da mi je ta motor idealen, razen tega, da nima ABSa. No, sedaj ni vec dileme. Motor je menda itak dovolj razsut, da je z njim konec, naslednjega pa sploh ne pogledam, ce nima ABSa. maus, NX650, Fantocci in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Julij 8, 2014 Opozori Objavljeno Julij 8, 2014 se zelo strinjam. Tisto z vajo pa je takole: Na vsakem zacetku sezone sem, preden se podam na daljse ture, zelo veliko na poligonu (na Cesti dveh cesarjev) da si spet spravim obnasanje motorja v "muscle memory". Na zacetku to vkljucuje zaviranje na dobrem asfaltu, potem pa tudi na bolj spolzkem, na taksnem, kjer so kuclji od drevesnih korenin (da za trenutek zdrsne kolo),... Skratka, pripravljam se, kolikor se le da. Ampak, tam tocno vem kje bom zacel zavirati, hitrosti so manjse (motor se drugace obnasa), vse je predvidljivo. Na cesti so pa navkljub vsem tem vajam prevladali refleksi USTAVI!!! in zato sem zablokiral kolo. Vsa ostalo je bilo ok: gume Pirelli Angel GT z 11000km in dovolj profila, dobro ogrete, tlak preverjen preden sem se odpeljal,... Mogoce bi jo na kaksnem drugem motorju se odnesel, Honda Hornet 900 pa je znana po tresenju balance, se posebej ce imas kufer... (glej temo o tem motorju).Ze pred nesreco sem razlagal, da mi je ta motor idealen, razen tega, da nima ABSa. No, sedaj ni vec dileme. Motor je menda itak dovolj razsut, da je z njim konec, naslednjega pa sploh ne pogledam, ce nima ABSa. Se strinjam, vendar.... ko sem jaz začel vozit moped z ABS, sem tut tega začel izkoriščati in pozneje zavirati, itd itd....kar spet lahko pripelje do neljubih dogodkov zato ti predlagam: imej ABS a vozi kot da ga nimaš. Aja, ABS je pa drugače fina stvar I30, maus, SANJIN-MIXON in 2 others 5
jokl66 Objavljeno Julij 8, 2014 Opozori Objavljeno Julij 8, 2014 Ouch. A ce bi dal po gasu se nebi izslo? Cimprej se sestavi....pa srecno! Ne vem. Prvih 15 let vozniske kariere se imel same svohotne avtomobile na katerih ni bilo sans, da bi s plinom reseval taksne situacije. In to mi je zal ostalo. Se pa ne spomnim dovolj situacije, da bi lahko zdajle rekel, da bi sel varno skozi...
jokl66 Objavljeno Julij 8, 2014 Opozori Objavljeno Julij 8, 2014 Se strinjam, vendar.... ko sem jaz začel vozit moped z ABS, sem tut tega začel izkoriščati in pozneje zavirati, itd itd....kar spet lahko pripelje do neljubih dogodkov zato ti predlagam: imej ABS a vozi kot da ga nimaš. Aja, ABS je pa drugače fina stvar Imas popolnoma prav! Prvi motor (ki ga sedaj vozi moja boljsa polovica) ima ABS. Na poligonu sem tudi probaval ABS spredaj, zadaj, spredaj in zadaj, da sem imel obcutek kako se motor obnasa, kako rata rocka mehka,... Ampak ko sem "zares" vadil zaviranje, je bila aktivacija ABSa indikator, da sem pretiraval in vedno sem stremel k temu, da se ABS ne aktivira. In ja, tudi na avtu je to zame samo pomoc v sili in nic drugega.
Snečer Objavljeno Julij 8, 2014 Opozori Objavljeno Julij 8, 2014 S kakšnim motorjem pa si imel nezgodo?
_luke_ Objavljeno Julij 11, 2014 Opozori Objavljeno Julij 11, 2014 http://svet24.si/clanek/novice/kronika/53bfa09aa3dbd/vozil-ukradeni-motor-in-pes-bezal-pred-policisti Od kolega sem slišal, da je mojster v kopru sedel na motor (CBR1000), obrnu ključ in se odpeljal....18 letnik...nemorš da verjameš.
StaraFeltna Objavljeno Julij 11, 2014 Opozori Objavljeno Julij 11, 2014 http://svet24.si/clanek/novice/kronika/53bfa09aa3dbd/vozil-ukradeni-motor-in-pes-bezal-pred-policisti Od kolega sem slišal, da je mojster v kopru sedel na motor (CBR1000), obrnu ključ in se odpeljal....18 letnik...nemorš da verjameš. Najbrž tip ki še sam ne ve s čim se je tisti dan zadel... precej take mladine okoli nažalost.
Ninč. Objavljeno Julij 18, 2014 Opozori Objavljeno Julij 18, 2014 http://lendavainfo.com/pince-motorist-trcil-v-traktor/#.U8jWSUBkyk8 čimprejšnje okrevanje!
stankolovski Objavljeno Julij 19, 2014 Opozori Objavljeno Julij 19, 2014 Pravkar smrt sopotnice na motornem kolesu pri Metliki. R.i.p
BREITNER Objavljeno Julij 19, 2014 Opozori Objavljeno Julij 19, 2014 Pravkar smrt sopotnice na motornem kolesu pri Metliki. R.i.p http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/v-prometni-nesreci-pri-vahti-umrla-sopotnica-na-motorju.html
rookie007 Objavljeno Julij 19, 2014 Opozori Objavljeno Julij 19, 2014 Žalostno... ...umrla znanka, uboga otroka in bližnji. Sožalje bližnjim...
stebricek Objavljeno Julij 22, 2014 Opozori Objavljeno Julij 22, 2014 (popravljeno) U soboto na cestninski postaji Logatec! Upam, da je z možakom kul, kdo od tukaj?? Popravljeno Julij 22, 2014. Popravil stebricek
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se