Mutika Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 "V četrtek okoli 18.30 se je v Apačah, na območju Ptuja, zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 51-letni voznik motornega kolesa iz Maribora". Vozil je KTM-a. Vem, kdo je, nisem ga osebno poznala. Danes je pogreb. Dva moja sodelavca sta tam ... njun prijatelj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SuiGeneris636 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Pravzaprav tudi opozarjanje na forumu zagotovo koristi. Če druga ne, se tisti 'bumbarji' ne hvalijo tukej več, kako so leteli ... in če se dovolj ljudi pritoži, se podoba teh reči modificira, posledično se spremeni klima, ki obdaja problematiko in morda se kaj tudi v praksi spremeni. Recimo - na nebu se pojavijo helikopterji, iz katerih modri angeli gledajo, kdo dela najbolj boleče prekrške. ... uff včere sn ga odpiral čez koroški most v mb, pol pa še malo po zadnji med ulicami po studencih...mam pa ninjo, predelano v streetfighter, brez rora, dere se ko svinja, vsi mi kažejo če sem nor, zadnič me je en ata napadel z metlo, ko sem bil na avtobusni, pa delal burnout...če me bo kdo videl mi lahko pomaha, nimam rad da so ljudje tako sovražno nastrojeni, sicer pa dosti mladine stare 14-15 let mi je mahalo, in mi kazalo kao: pojačaj gas, in tudi sem :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 (popravljeno) uff včere sn ga odpiral čez koroški most v mb, pol pa še malo po zadnji med ulicami po studencih...mam pa ninjo, predelano v streetfighter, brez rora, dere se ko svinja, vsi mi kažejo če sem nor, zadnič me je en ata napadel z metlo, ko sem bil na avtobusni, pa delal burnout...če me bo kdo videl mi lahko pomaha, nimam rad da so ljudje tako sovražno nastrojeni, sicer pa dosti mladine stare 14-15 let mi je mahalo, in mi kazalo kao: pojačaj gas, in tudi sem :worship: Popravljeno April 14, 2009. Popravil EAST Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SuiGeneris636 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 jaz tud skor zaspim ko vidim moteče elemente- drek pumparji in ostale na cesti p.s: je kdo dans za furo po mestu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 jaz tud skor zaspim ko vidim moteče elemente- drek pumparji in ostale na cesti p.s: je kdo dans za furo po mestu? Maš dežni plašč? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 jaz tud skor zaspim ko vidim moteče elemente- drek pumparji in ostale na cesti p.s: je kdo dans za furo po mestu? Ne želim ti zbijat morale in ti povzročat dodatnih skrbi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SuiGeneris636 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 (popravljeno) Maš dežni plašč? kupi si motor reveŠ Popravljeno April 14, 2009. Popravil SuiGeneris636 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Nejko is back :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Ampak vseen, jaz bom motor že našel, a če bo pa tebe reveža srečala pamet pa nisem ziher. Oziroma sem skor ziher da te nebo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SuiGeneris636 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Nejko is back :grim ste se že veselili da sn se kje razmazal ha....o nee, še bo veselica en cajt:)) Ampak vseen, jaz bom motor že našel, a če bo pa tebe reveža srečala pamet pa nisem ziher. Oziroma sem skor ziher da te nebo težka bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Upam da bodo ljudje ki jih poznaš prebrali tvoje objave tu na forumu da bodo vedli da je brez veze jokat za tabo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SuiGeneris636 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Upam da bodo ljudje ki jih poznaš prebrali tvoje objave tu na forumu da bodo vedli da je brez veze jokat za tabo. ma kako jokanje, da mi burnout nardijo gor na nagrobniku bom vesel pune hakleee :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 ste se že veselili da sn se kje razmazal ha....o nee, še bo veselica en cajt:)) težka bo saj se boš kmalu.....lahko ti pa jaz lastoročno postavim betonski zid, da se boš nabil v njega.... :evilgrin: sam debelino povej, armirano bo dovolj za tvojo trdo glavo... :evilgrin: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SuiGeneris636 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 (popravljeno) saj se boš kmalu.....lahko ti pa jaz lastoročno postavim betonski zid, da se boš nabil v njega.... :evilgrin: sam debelino povej, armirano bo dovolj za tvojo trdo glavo... :evilgrin: dr.looney :alien1: hihi kak si kjutkana, lahko se pa ti nastaviš če hočeš, da se nabijem vate:P z akrapotom Popravljeno April 14, 2009. Popravil SuiGeneris636 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SuiGeneris636 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 dajte še kaj povedat atki tastari Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 ...... lahko se pa ti nastaviš če hočeš, da se nabijem vate:Pz akrapotom a tvoj je premajhen ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SuiGeneris636 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 a tvoj je premajhen ?! jah prot akrapotu res ni primerjave... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 A nisi rekel, da se brez avspuha voziš? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 dajte še kaj povedat atki tastari A se ti tud jaz zdim ata, talent?!? Pa umiri se, moderatorji že imajo itak polne roke dela. http://www.youtube.com/watch?v=697B9gqRBYA Po mestu pa res ne pretiravaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 dajte še kaj povedat atki tastari Buuuu ... ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SuiGeneris636 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 A se ti tud jaz zdim ata, talent?!? Pa umiri se, moderatorji že imajo itak polne roke dela. http://www.youtube.com/watch?v=697B9gqRBYA Po mestu pa res ne pretiravaj. hehe tebe pa poznam, moj kolega je kupil od tebe ta motor, sicer pa pridn da si brez čelade, supermoto pa gre zlahkoto tak na zadnjo s cestakom je malo težje...dodaj me na facebook, pa lahko vidiš moje posnetke, tukaj jih ne bom limal:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SuiGeneris636 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 A nisi rekel, da se brez avspuha voziš? :unsure: sej zato pa pravim, da si lahko ona pomaga z njim, v poljubnih kotih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 hehe tebe pa poznam, moj kolega je kupil od tebe ta motor, sicer pa pridn da si brez čelade, supermoto pa gre zlahkoto tak na zadnjo s cestakom je malo težje...dodaj me na facebook, pa lahko vidiš moje posnetke, tukaj jih ne bom limal:) A res??? Nisem vedel, aja, pa z cestakom se peljem brez problema po zadnji, tako da ne duhoviči, imel tud mopedke (ninja zx6r), pa kakšen motor R1, trenutno SUPERDUKA, IPD., tako da ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 :evilgrin: Ej, mladci ... hormone na štrik pa v privatne vode! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SuiGeneris636 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 (popravljeno) A res??? Nisem vedel, aja, pa z cestakom se peljem brez problema po zadnji, tako da ne duhoviči, imel tud mopedke (ninja zx6r), pa kakšen motor R1, trenutno SUPERDUKA, IPD., tako da ... super sem vesel za tebe da obvladaš, škoda da se nismo lani kaj dobili pa šli na ovinke, letos namreč moj motor ni več v stanju za hitrosti nad 200 kmh hehe ( no ko je sila že gre)...zato pa pač zaj raje delam vragolije po mestu jebatga....sem pa drugač pristaš ovinkov:) Popravljeno April 14, 2009. Popravil SuiGeneris636 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se