bernardek Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Nejko is back :grim sam brez plastik :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Nejko is back :grim Pisanje se mi je zdelo nekam znano ampak ta falot iz ''Horjula'' bi me že spet kmalu prelisičiu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 hihi kak si kjutkana, lahko se pa ti nastaviš če hočeš, da se nabijem vate:P z akrapotom mam raje ateje, ki kaj znajo...ne take mladičke, ko vidite zizo pa mislite, da bo mlekec vun pritekel :evilgrin: :naughty: dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 :evilgrin: Ej, mladci ... hormone na štrik pa v privatne vode! ma to ni problem z mladci. to je nek u vodi tam u vašem koncu. al pa so bli porodničarji zelo nesposobni in so mladci že par generacij potleh padali. . pa se jim pozna. Redko me zanese ke gor u tiste kraje, ampak VSAKIČ me preseneti kolk moronov je tam na cesti. . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Zanimiva tema v temi Cestno črno siva kronika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 A res??? Nisem vedel, aja, pa z cestakom se peljem brez problema po zadnji, tako da ne duhoviči, imel tud mopedke (ninja zx6r), pa kakšen motor R1, trenutno SUPERDUKA, IPD., tako da ... Te pa si res najjaći? special749 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Hja, v MP 9000 folka, na lepo sončno soboto pa na tečaju oz. treningu varne vožnje 7 motoristov. Me zanima, kdo ima večjo verjetnost preživetja :hmm: Nekateri pač za šankom očitno dobijo vse potrebno znanje. Nekateri pa na dirkališču Ja. Žalostno, res!! Kako so že rekli??; Tudi za najhitrejšim se naredi kolona... Če ne prej, pa na pogrebu! No, tudi tam je žunik zraven. V bistvu je pa duhovnik v Mirni peči rekel: "Žegen je premalo!!" (Pošteno je povedal!) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Ja. Žalostno, res!!Kako so že rekli??; Tudi za najhitrejšim se naredi kolona... Če ne prej, pa na pogrebu! No, tudi tam je žunik zraven. V bistvu je pa duhovnik v Mirni peči rekel: "Žegen je premalo!!" (Pošteno je povedal!) Ja. Žalostno, res!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oks Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Kaj reči če se butast rodiš butast ostaneš. Ja res so bili bedaki na motorjih, ki so prehitevali kolono cca 50 motoristov, ki so lepo peljali od Trebnega proti Mirni Peči, razdalja do cilja cca4.km pa se jim je tako mudilo. Zakaj toliko mrtvih na cesti, ker enostavno vsi mislijo da znajo vozit, kupijo motor in so glavni. Ja samo v njihovih glavah. In kje se je najlažje buzerirati kot na cesti in če se da brez čelade, da te vsi vidijo. Fantje če nekaj goniš brezglavo na pomeni da imaš jajca, ja mogoče enake velikosti kot zajček in s takimi majhnimi jajčki je teško kakšno dobro punco zadovoljit, potem se pa hodite zadovoljevat na cesto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 lepo prosim da ne moralizirate, ampak pejte rajši na mopede..če po pravici povem, sem raje doma kot bi se vozil po omejitvah, ker mi to enostavno ni užitek, tako kot je nekaterim užitek delati gužvo na cesti je meni pač malo hitrejša vožnja, seveda ne v naselju! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oks Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 In potem so vsi drugi krivi, ko pride do nesreče, samo ti ne, ki si priletel kot sneta sikira. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 krivi so tudi tisti, ki delajo gužvo na cesti, pa čisto po nepotrebnem vozijo 10km/h pod omejitvijo, zato se pa dogajajo prehitevanja v nepregledne ovinke itn., ker ti tisti drekači spijejo živce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oks Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 In tu nastane problem, kaj pa v službi, ko ti hodijo po živcih osem ur in ne samo par sekund, pa se ne znori za vsako malenkost in otroci doma, ko si želiš samo minuto miru....itd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 krivi so tudi tisti, ki delajo gužvo na cesti, pa čisto po nepotrebnem vozijo 10km/h pod omejitvijo, zato se pa dogajajo prehitevanja v nepregledne ovinke itn., ker ti tisti drekači spijejo živce Meni je en prijatelj enkrat rekel, da so živčni ljudje od živčne krave mleko pili in so zaradi tega tak živčni ! No ja pa še polna luna je bila nekaj dni nazaj, to bo to ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 krivi so tudi tisti, ki delajo gužvo na cesti, pa čisto po nepotrebnem vozijo 10km/h pod omejitvijo, zato se pa dogajajo prehitevanja v nepregledne ovinke itn., ker ti tisti drekači spijejo živce pa drugače imaš čas živeti?....s spitimi živci nimaš kaj iskati v prometu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajamoto Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 lepo prosim da ne moralizirate, ampak pejte rajši na mopede..če po pravici povem, sem raje doma kot bi se vozil po omejitvah, ker mi to enostavno ni užitek, tako kot je nekaterim užitek delati gužvo na cesti je meni pač malo hitrejša vožnja, seveda ne v naselju! Mislim, da bi morali biti moderatorji VZOR vsem ostalim kako se vozi, ne pa hujskači butnglavcev :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 pa drugače imaš čas živeti?....s spitimi živci nimaš kaj iskati v prometu. heh saj meni jih nihče ne pije, ker mi jih ne more, jaz pač prehitim vse počasnejše pa je rešeno Mislim, da bi morali biti moderatorji VZOR vsem ostalim kako se vozi, ne pa hujskači butnglavcev :headbang: tudi policaji bi morali biti vzor vsem voznikom, pa vsi vemo da niso, ne vem pa zakaj bi morali biti moderatorji, saj jaz samo urejam forum ter čistim vaše take in drugačne iztrebke, ne bom pa lagal da vozim počasi, ker ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LAIBACH Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Mater modrujete,ste huj k moja tašča.Vsak nej z glavo voz al bo to hitr al počas,po svojih zmožnostih seveda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Počas pa po kolenu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 heh saj meni jih nihče ne pije, ker mi jih ne more, jaz pač prehitim vse počasnejše pa je rešeno ampak ti ne prehitevaš v nepregledne ovinke in v škarje, kajne?....ekola, problem rešen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 (popravljeno) krivi so tudi tisti, ki delajo gužvo na cesti, pa čisto po nepotrebnem vozijo 10km/h pod omejitvijo, zato se pa dogajajo prehitevanja v nepregledne ovinke itn., ker ti tisti drekači spijejo živce srčece tebi se je pa ene par koleščkov zataknilo, a ne.....VSAK ODGOVARJA ZASE...če te sprovocira en mevža na cesti, potem je čas da vrneš vozniško in se pozanimaš za kakšno posebno obravnavo v zato namenjenih ustanovah.... dr.looney Popravljeno April 14, 2009. Popravil dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 (popravljeno) krivi so tudi tisti, ki delajo gužvo na cesti, pa čisto po nepotrebnem vozijo 10km/h pod omejitvijo, zato se pa dogajajo prehitevanja v nepregledne ovinke itn., ker ti tisti drekači spijejo živce ...zanimiva ugotovitev. Torej bom (zdaj malo karikiram) kriv, da se je en prenapetež skantal v jarek, ker peljem 80/uro. Jaz pravim takole: treba je prej na pot, pa ni potrebe za bezljanjem. Ne vem, kdo je že napisal, ampak še kar drži... -''Kdor je hiter na dirkališču, je as. Kdor pa na cesti, je pa milo rečeno -nespameten..'' kOci, nisem s tem mislil na tebe, ampak si dal krasno iztočnico. Popravljeno April 14, 2009. Popravil motofrik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 srčece tebi se je pa ene par koleščkov zataknilo, a ne.....VSAK ODGOVARJA ZASE...če te sprovocira en mevža na cesti, potem je čas da vrneš vozniško in se pozanimaš za kakšno posebno obravnavo v zato namenjenih ustanovah.... dr.looney mevže spravt s cest Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Mene že počas mineva volja do vožnje po naši Slovenski norišnici, pa jebemumast a eni res majo samo glavo pri riti in ne znajo več kot tišat gas do podna !! Nekateri kot, da jim ni ženska še nikdar dala, pa svojo frustracijo zdravijo z motorjem, veste manualna terapija tudi pomaga, to je že Freud pogruntal ! Ne pozabite, da so še drugi na cesti, niste sami ! Zakaj tako ? Zato, ker nisem ravno počasne, pa so me danes prehitevali frišno blagoslovljeni konji v Mirni peči po levi in desni in to po dva hkrati, sami in s sopotnicami, po sredi ovinka in čez polno črto, tole je čisto blesavo ! Proti Zuzemberku smo vozili v koloni, ko se je zacelo prehitevanje, prehiti eden in potem se sprozi verizna reakcija. Pomislis pa kam se jim tolk mudi ali pa fak, spet se bo komu kaj zgodilo, nakar zagledas ob cesti ali pa kar na cesti ustavljene motorje, ko nekomu pomagajo, nimam pojma a je skup padu ali je po tleh uzgal ko ni spelal ovinka, no a je blo treba tega??? Se že pozna, da prihajaja generacija objestnezev, ki prehajajo iz avtomobilov na motorje, prav isto pocnejo kot z avtomobili, izsiljujejo ostale, jemljejo prednost...koliko casa na tak nacin je pa vprasanje...pa bo spet polna stran na Cestna črno siva kroniki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 ...zanimiva ugotovitev. Torej bom (zdaj malo karikiram) kriv, da se je en prenapetež skantal v jarek, ker peljem 80/uro. Jaz pravim takole: treba je prej na pot, pa ni potrebe za bezljanjem. Ne vem, kdo je že napisal, ampak še kar drži... -''Kdor je hiter na dirkališču, je as. Kdor pa na cesti, je pa milo rečeno -nespameten..'' kOci, nisem s tem mislil na tebe, ampak si dal krasno iztočnico. Slak - trenja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se