FastWIND Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 Ena prvih letošnjih lepih nedelj in žal spet.... http://delo.si/clanek/77136
motofil Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 (popravljeno) -ja,žalost,v moji bližini :headbang: -žal ta vikend nisem bil doma,pa še ne vem za kaj in koga točno gre,moglo je pa bit zelo hudo -zamislimo se malo,to ne bo zadnja žrtev letos,žal,glejmo,da ne bomo med njimi BREMZE SO V GLAVI :hmm: Popravljeno Marec 10, 2009. Popravil motofil
Marjanček Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 -ja,žalost,v moji bližini :headbang: -žal ta vikend nisem bil doma,pa še ne vem za kaj in koga točno gre,moglo je pa bit zelo hudo -zamislimo se malo,to ne bo zadnja žrtev letos,žal,glejmo,da ne bomo med njimi BREMZE SO V GLAVI :hmm: :worship:
andrejka23 Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 Gre za člana moto kluba free riders,član pa je bil 29.letni jerry. Naj počiva v miru R.I.P
motofil Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 (popravljeno) -šel sem na mesto dogotka,hudo je moglo treščit,moral je imet veliko hitrost pri prehitevanju,da ga je vrglo v relativno blagem ovinku,prejšnji lastnik mojega motorja ga je poznal,dober fant je bil R.I.P. :( Popravljeno Marec 10, 2009. Popravil motofil
Dadi Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 V nedeljo popoldan, ko sem se vračal z morja sem videl enega, ki je padel z motorjem in kar nekaj motoristov, ki so parkirali na robu ceste poleg njega, bilo pa je to malo naprej od Senožeč in pred kamnolomom na vrhu klanca, ali je z voznikom vse v redu ? Nikjer nisem zasledil o tem zapisanega ničesar ! Zmotilo me je, da nihče od tistih, ki so bili poleg ni vsaj sto metrov prej opozarjal na nevarnost vozila in motoriste naj zmanjšajo hitrost, ker vem da se da tam kar lepo pripeljat preveč hitro !
Jure Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 Gre za člana moto kluba free riders,član pa je bil 29.letni jerry.Naj počiva v miru R.I.P Resno, Jerry :? Prejšnji teden me je našel preko Hyosung foruma, v soboto sva se pa še slišala in dogovorila, da mi pripelje motor na servis ta, oz naslednji teden.. Fak, kako se nahitro lahko vse obrne in te ni več. Ja ni kaj, naj počiva v miru.. Pa sožalje svojcem :(
jasmina Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Jerry je bil super fant.Ne znam si razložit,kaj je imel tisti trenutek v mislih.Nikoli ni hitro vozil ali pa da bi koga ogrožal. Jerry R.I.P. Pogrešala te bom.S tvojo pozitivno energijo,tvojim smehom si vsakega spravil v dobro voljo.
Tedybear Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 "Sosedje" imajo črn vikend..... http://www.vecernji.hr/newsroom/blackchron...AC9401FE4E276.1
ProdriveR Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Sranje :( Me kr stisne,ko take fotke vidim :(
bernardek Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 upam da smo danes "svi na broju" :unsure:
Dadi Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 upam da smo danes "svi na broju" :unsure: riječi ti se pozlatile
air15 Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Vozite pametno, odgovorno in po predpisih, tako bo veliko manj možnosti za nesreče. :trance_33_sleep:
ghost46 Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 a kdo ve če je ta vikend umrl motorist pa kaj je bil vzrok za nesrečo?? :doze:
Rizla Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 a kdo ve če je ta vikend umrl motorist pa kaj je bil vzrok za nesrečo?? :doze: Kwa pa je s tabo?? A zdej bos ividenco vodu ce je kdno umru al ne... Dej mal se umir s takimi bednimi izjavami!!!
Miha27 Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 (popravljeno) Kwa pa je s tabo?? A zdej bos ividenco vodu ce je kdno umru al ne... Dej mal se umir s takimi bednimi izjavami!!! Kva je pa s tabo? Matr kolk si pa stari ti? Pišeš kot da nebi imel prvega razreda osnove šole! Mlajši sem od tebe pa pišem normalno in čitljivo! P.S. Ne napiše še ividenca ampak evidenca. Popravljeno Marec 19, 2009. Popravil Cut_Lee
Rizla Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Kva je pa s tabo? Matr kolk si pa stari ti? Pišeš kot da nebi imel prvega razreda osnove šole! Mlajši semod tebe pa pišem normalno in čitljivo! P.S. Ne napiše še ividenca ampak evidenca. Nima tle veze pravopis in tko... Point je v tem o cem pises;)
Miha27 Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Nima tle veze pravopis in tko... Point je v tem o cem pises;) Aha tako torej. Nisem vedel. Je že na tako nizkem nivoju cel forum? Res žalostno.
Barracuda Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Nima tle veze pravopis in tko... Point je v tem o cem pises;) Daj razloži mi potem o čem bi se naj pisalo v tej temi glede na naslov. Pa tvoj nivo kako nekaj poveš ni nič boljši pod tega kako napišeš ;) Še nasvet od mene: Umiri se!
ghost46 Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Daj razloži mi potem o čem bi se naj pisalo v tej temi glede na naslov. Pa tvoj nivo kako nekaj poveš ni nič boljši pod tega kako napišeš ;) Še nasvet od mene: Umiri se! se strinjam Barracuda sej tuki je tema črna kronika pa me je sam zanimal faq!!
Rizla Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Pa nemors sprasevt ce je slucajno kdo umru k da je to praznik zate cis tko je deloval saj za mene...
Barracuda Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Pa nemors sprasevt ce je slucajno kdo umru k da je to praznik zate cis tko je deloval saj za mene... eh ne Mogoče se je res nerodno (grdo izrazi) sam upam da ni mislil tak. Jaz sem vsesl ko vidim odgovor na tako vpr. NE. Upam da bo letos čim manj tega. Če bomo iz tega kaj se je zgodilo prvi lepši vkend tega leta kaj obrega potegnili bom zelo vesel. Kako bi bilo fajn če bi takih tem v prihodnje sploh nebi bilo treba odpirati. peace brother
ghost46 Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 (popravljeno) eh ne Mogoče se je res nerodno (grdo izrazi) sam upam da ni mislil tak. Jaz sem vsesl ko vidim odgovor na tako vpr. NE. Upam da bo letos čim manj tega. Če bomo iz tega kaj se je zgodilo prvi lepši vkend tega leta kaj obrega potegnili bom zelo vesel. Kako bi bilo fajn če bi takih tem v prihodnje sploh nebi bilo treba odpirati. peace brother Upam k se jih vsaj nebi več tok ubil n cest bi blo fajn ane!!tko da usm k ste na cest varna vožna! Popravljeno Marec 19, 2009. Popravil ghost46
hajamoto Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 a kdo ve če je ta vikend umrl motorist pa kaj je bil vzrok za nesrečo?? :doze: Ve se kam pašejo mrhovinarji. :naughty: Si tok frišen tukej, da bi se lohk zanimal za motorje, če pa že vse veš - pa sajonara. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
moto rider Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 (popravljeno) Pol metra oslov! :slap: Vertikalno! Od spodaj navzgor. Popravljeno Marec 19, 2009. Popravil moto rider
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se