bowla Objavljeno Januar 28, 2008 Deli Objavljeno Januar 28, 2008 (popravljeno) Smo v pričakovanju enega prvih "balkanskih" motozborov ki ga ne smemo zamuditi tudi mi - Slovenci!!! In sicer ponavadi je prvi vikend v mesecu MAJU, tako da se vidimo 2,3,4 Maj 2008. Jooj spet bo vse na "glavo" :headbang: Upam da bodo letos temp. ponoči vsaj nad 10 st. hehehe Nič nas ne ustavi bruuruuummm. :worship: Bowla Popravljeno Januar 28, 2008. Popravil bowla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bowla Objavljeno Januar 28, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 28, 2008 še nekaj fotk.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Januar 28, 2008 Deli Objavljeno Januar 28, 2008 Že mam na kolendaru z rdečim obkroženo :D :evilgrin: Upam da bo resw tak kod pravjo :naughty: PS: sploh ne dvomim :whistle: Lp, Gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 :yea1: Jo, letos pa grem. Nimam nubenega večjega furanja u plani. Pa tud če bo sneg. Sam, de bo partija spt taprava :beer1: :beer2: :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Mmmmm.... jaz bi tudi !!!! :headbang: EJ ZEMLJAČE kdaj štartate ? :whistle: hhoooooonnnnnddddaaaaa..... :krneki: Mmmmm.... jaz bi tudi !!!! :headbang: EJ ZEMLJAČE kdaj štartate ? :whistle: hhoooooonnnnnddddaaaaa..... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 jebemti majo spet neugoden datum :headbang: no ja bomo vidli, še je nekaj časa do takrat! :whistle: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno Februar 1, 2008 Deli Objavljeno Februar 1, 2008 Sveze novice na: http://www.mcsrem.com lp DaNe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Sveze novice na: http://www.mcsrem.com lp DaNe Lunardi - .........spletno pa moraM ful pohvaliti za zbor nič ne obljubim, ker ma naš kolega verjetno žur za rojstni dan......... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vdusan Objavljeno Februar 5, 2008 Deli Objavljeno Februar 5, 2008 Lunardi - .........spletno pa moraM ful pohvaliti za zbor nič ne obljubim, ker ma naš kolega verjetno žur za rojstni dan......... :winkiss: vsak izgovor je dober, vsak let neki pol bo pa hmal ABRAHAM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 vsak izgovor je dober, vsak let neki pol bo pa hmal ABRAHAM no bomo videli............ :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bowla Objavljeno Marec 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 10, 2008 :evilgrin: Samo toliko da vas vse spomnim, da se neučakano bliža začetek MAJA in na sporedu BALKAN !!! Hmmmmm..... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Že mam na kolendaru z rdečim obkroženo :D :evilgrin: Upam da bo resw tak kod pravjo :naughty: PS: sploh ne dvomim :whistle: Lp, Gregor Pred dvema mesecema sem se še veselil...............sedaj pa :whistle: Bomo vidli :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Halozan Objavljeno Marec 27, 2008 Deli Objavljeno Marec 27, 2008 Pred dvema mesecema sem se še veselil...............sedaj pa :whistle: Bomo vidli :hmm: Ja kaj je Grega,kaj se bojiš ? Bo Haložan pazil nate. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 27, 2008 Deli Objavljeno Marec 27, 2008 Pred dvema mesecema sem se še veselil...............sedaj pa :whistle: Bomo vidli :hmm: Jaz grem naslednji teden v četrtek službeno v Beograd. Za dva tedna. In ena mariborska ekipa je tudi že od prejšnjega ponedeljka tam. Sem se danes slišal z enim od njih in pravi, da je vse kul. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Marec 27, 2008 Deli Objavljeno Marec 27, 2008 (popravljeno) Ja kaj je Grega,kaj se bojiš ? Bo Haložan pazil nate. :D pol pa ni problema :OK: PS: samo glej da nebom nakoncu jaz na tebe mogo :whistle: Popravljeno Marec 27, 2008. Popravil gregor46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Marec 27, 2008 Deli Objavljeno Marec 27, 2008 Jaz grem naslednji teden v četrtek službeno v Beograd. Za dva tedna. In ena mariborska ekipa je tudi že od prejšnjega ponedeljka tam. Sem se danes slišal z enim od njih in pravi, da je vse kul. No to je pa tudi vspodbudno. Pa glej da boš kaj poročal ko se vrneš .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Malo za osvezitev teme.... :naughty: Datum se priblizuje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Malo za osvezitev teme.... :naughty: Datum se priblizuje... Js sm ž prpravlen :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 Js sm ž prpravlen :) a pol si makedonijo odmislu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bkoban Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 zav letos to nebo slo :headbang: Uzice pa sigurno lepo se zabavajte :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 8, 2008 Deli Objavljeno April 8, 2008 za zbor nič ne obljubim, ker ma naš kolega verjetno žur za rojstni dan......... :winkiss: jebeš take kolege :whistle: meni tudi letos spet ne bo zneslo :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno April 8, 2008 Deli Objavljeno April 8, 2008 jebeš take kolege :whistle: meni tudi letos spet ne bo zneslo :krneki: ja vsi se spomnijo žurat na isti vikend..... :headbang: :headbang: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunardi Objavljeno April 9, 2008 Deli Objavljeno April 9, 2008 :naughty: Mislem da ni kdo podvomu vame! Grem 1. maja da se psihično in fizično prpravm! :P Se vidimo! Tati: Stran WWW.mcsrem.com sedaj dela moj prijatel Zoran (Srbija), je pa se vedno na serverju v Kamniku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Halozan Objavljeno April 9, 2008 Deli Objavljeno April 9, 2008 Na MC SREM. VESTI, je objavljen program dogajanja in nastopajoči bendi. Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vdusan Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 :naughty: Mislem da ni kdo podvomu vame! Grem 1. maja da se psihično in fizično prpravm! :P Se vidimo! Tati: Stran WWW.mcsrem.com sedaj dela moj prijatel Zoran (Srbija), je pa se vedno na serverju v Kamniku ZVRCN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se