Rude Boy Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 FAAAAK!!!!!! me je skoraj kap, ko sem preveril porabo na telefonu.... :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Čez 80€ :xx: :SS :wallbash: :headbang: :SS :SS pa sem samo drago poklical domov trikrat po par minut... :unsure: 1. februarja 1996 - Telekom je uvedel omejitve pri klicanju na vroce linije: - trajanje pogovorov za vse storitve 090 je omejeno na 30 minut, - linije za odrasle bodo lahko obratovale samo od 22h do 6h zjutraj, - vpeljana je moznost preprecitve klicev na 090 linije (na zahtevo narocnikov), ce centrala to omogoca Septembra lani so vse klice na 090 iz central, pri katerih elektronski zapis pogovorov ni mozen, preusmerjali na operaterja. Stevilo pritozb cez previsoke racune se je prepolovilo. Decembra se je zaradi previsokega racuna pritozilo 595 narocnikov. :evilgrin: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 1. februarja 1996 - Telekom je uvedel omejitve pri klicanju na vrocelinije: - trajanje pogovorov za vse storitve 090 je omejeno na 30 minut, - linije za odrasle bodo lahko obratovale samo od 22h do 6h zjutraj, - vpeljana je moznost preprecitve klicev na 090 linije (na zahtevo narocnikov), ce centrala to omogoca Septembra lani so vse klice na 090 iz central, pri katerih elektronski zapis pogovorov ni mozen, preusmerjali na operaterja. Stevilo pritozb cez previsoke racune se je prepolovilo. Decembra se je zaradi previsokega racuna pritozilo 595 narocnikov. :evilgrin: :P ti se kar norčuj... najbolj me grize to, da je to dvakrat toliko, kot sem porabil dinarjev v Srbiji, pa sploh nismo šparali.... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Halozan Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 ti se kar norčuj... najbolj me grize to, da je to dvakrat toliko, kot sem porabil dinarjev v Srbiji, pa sploh nismo šparali.... :headbang: A šparal si ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 Sicer še zdaj nisem prišo čisto k sebi, pa kljub temu par fotk :naughty: Ostale fotke: http://www.moj-album.com/album/12007188/ MC SREM se še vidimo :worship: :worship: :OK: Lp, Gregor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OSSA Objavljeno April 3, 2009 Deli Objavljeno April 3, 2009 A letos bo? Njihova spletna stran je nedostopna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Halozan Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 A letos bo? Njihova spletna stran je nedostopna. Bo bo, dobil sem mail od mc srem in nas vljudno vabijo, tako da KURENTI že pripravljajo mopede. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vdusan Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 Evo se mal pa gremo! Ma to je staro kva zavajaš.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OSSA Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 Bo bo, dobil sem mail od mc srem in nas vljudno vabijo, tako da KURENTI že pripravljajo mopede. Hvala. Zdaj pa je tudi spletna stran delujoča. Ma to je staro kva zavajaš.... To je objavil 14 Apr 2008 poglej datum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bowla Objavljeno April 7, 2009 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2009 :naughty: bo bo 1.2.3 maj je motožurka u Sremu..... ufff..... ajoooooooj Slovenci.. se vidimo dol, cau JUNIOR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vdusan Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Vabilo na moto koncentracijo v Sremski Mitrovici Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Vabilo na moto koncentracijo v Sremski Mitrovici Kurenti vsekakor zopet pridemo! PS: Našitek MC SREM za mene ste že zrihtali? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vdusan Objavljeno April 15, 2009 Deli Objavljeno April 15, 2009 Kurenti vsekakor zopet pridemo! PS: Našitek MC SREM za mene ste že zrihtali? :hmm: Dobiš ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punca z unca Objavljeno April 15, 2009 Deli Objavljeno April 15, 2009 dns grem potni list naročt :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 dns grem potni list naročt :naughty: Do zdej pa ŠVERCERKA JEDNA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bric Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 dns grem potni list naročt :naughty: ma kaj boš šla z mano :evilgrin: :lol: :love1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bowla Objavljeno April 17, 2009 Avtor Deli Objavljeno April 17, 2009 pozzzz A je kdo zainteresiran da bi se dobili v petek v Lj, na Barju-tank pumpi okoli 11-12h, mi smo trije in ni blema če bi se še kdo pridružil.... :krneki: :naughty: akcijaaaaa JUNIOR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 (popravljeno) ma kaj boš šla z mano :evilgrin: :lol: :love1: A mogoče kdo ve, od kdaj naprej je možno kampiranje(za četrtek me zanima) Popravljeno April 17, 2009. Popravil TONTO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OSSA Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 A je kdo zainteresiran da bi se dobili v petek v Lj, na Barju-tank pumpi okoli 11-12h... Me zanima. :yes: A boste šli po AC? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOKI SUZUKI Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 Bomo vidl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bowla Objavljeno April 17, 2009 Avtor Deli Objavljeno April 17, 2009 Me zanima. :yes: A boste šli po AC? :naughty: jp. Najhitrejše, pa še kakšnega lahko sproti spiješ.... JUNIOR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno April 18, 2009 Deli Objavljeno April 18, 2009 Živio že dostikrat sem si rekel grem in je zmiraj prišlo kaj vmes :doze: tako da upam da mi bo vndarle letos uspelo in da vas srečam v Sremu . Lep pozdrav !!!! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punca z unca Objavljeno April 18, 2009 Deli Objavljeno April 18, 2009 Do zdej pa ŠVERCERKA JEDNA imam osebno ma kaj boš šla z mano :evilgrin: :lol: :love1: ja, al kaj. zadni sedež je moj:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno April 19, 2009 Deli Objavljeno April 19, 2009 pozzzz A je kdo zainteresiran da bi se dobili v petek v Lj, na Barju-tank pumpi okoli 11-12h, mi smo trije in ni blema če bi se še kdo pridružil.... :krneki: :naughty: akcijaaaaa JUNIOR Bowla.....evo letos po 4 letih mi bo verjetno zopet uspelo, ampak gremo v četrtek zjutraj........se vidimo dol............ :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vdusan Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 Bowla.....evo letos po 4 letih mi bo verjetno zopet uspelo, ampak gremo v četrtek zjutraj........se vidimo dol............ :worship: :worship: Jaz tud s standardno ekipo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno April 23, 2009 Deli Objavljeno April 23, 2009 Jaz tud s standardno ekipo lepo, itak se vidimo dol skoraj 99% kdo pa je standardna ekipa, pozabila že mal.........bowla..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se