Skoči na vsebino

OLD TWIN KLUB

Priporočene objave

Objavljeno

nova lokacija,fletne kelnarce,še bolši kot do zdaj?a koga zanima,a kdo kej ve :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

neki se ful šušlja,da bo zdle u kratkem otvoritev,..

Objavljeno

Ne bi reku. Vem, da je stari lokaciji odbrenkalo in da gre v rušenje. Itak pa vemo kam so se preselili, sam mal daleč je za vozit se v Lukovico, sploh po šihtu ob osmih zvečer. Mogoče kdaj poleti z motorčkom.

Objavljeno
Ne bi reku. Vem, da je stari lokaciji odbrenkalo in da gre v rušenje. Itak pa vemo kam so se preselili, sam mal daleč je za vozit se v Lukovico, sploh po šihtu ob osmih zvečer. Mogoče kdaj poleti z motorčkom.

pa ne govorim o lukovci in o čebeli,pravi novi OLD TWIN KLUB,baje se gre ful za res :worship:

Objavljeno
pa ne govorim o lukovci in o čebeli,pravi novi OLD TWIN KLUB,baje se gre ful za res :worship:

Pa dobr, povej že kje pa kdaj, ker je na otvoritve lepše hodit, kot na zapiranja.

Objavljeno

hladna nagradna igra:kdor ugotovi novo lokacijo TWINA dobi kišto pera :beer2: :OK:

Objavljeno
hladna nagradna igra:kdor ugotovi novo lokacijo TWINA dobi kišto pera :beer2: :OK:

em....za kišto pa vse...nova lokacija je nekje v ljubljani :naughty: :hmm:

zdej če ni dost za kišto,bo vsaj za en pirčk??? :D

Objavljeno

sej lahko mirne vesti nalimaš reklamni letak in basta.

izpada obiska zaradi tega ne bo.

Objavljeno
sej lahko mirne vesti nalimaš reklamni letak in basta.

izpada obiska zaradi tega ne bo.

Zakrinkane dame delujejo na moč dražljivo. Ampaq kmečke bunke tega ne boste nikoli razumele :P

Objavljeno
Zakrinkane dame delujejo na moč dražljivo. Ampaq kmečke bunke tega ne boste nikoli razumele :P

simplicity of mind is a blessing :)

Objavljeno

Nagaya pa že ni kmečka bunka!!! A ne vidiš,da zna angleško pisat!!! :D

Objavljeno
Nagaya pa že ni kmečka bunka!!! A ne vidiš,da zna angleško pisat!!! :D

drugič vprašaj, če ne razumeš za kaj gre.

ti ne bo nihče zameril :winkiss:

Objavljeno

A veš,da sploh nisem pričakoval prijaznega odgovora od tebe! :winkiss:

Objavljeno
A veš,da sploh nisem pričakoval prijaznega odgovora od tebe!

Jaz pa. In ga tudi dobil B)

Objavljeno

Bo štanga tudi not?

Objavljeno
Jaz pa. In ga tudi dobil B)

vepri ste pač kul :)

Objavljeno

ne vem kaj je narobe s kmečkim bunkam,jz vem d so bl inteligentne od foto modelov :OK:

nova lokacija twina je pa........nekje.........proti.....primorski........neki kilometrčku iz lublane.......

nagradna igra še vela tko da,.......mal se morte potrudt

Objavljeno
......

nagradna igra še vela tko da,.......mal se morte potrudt

Horjul!

Objavljeno

Zavetišče Gmajnice ?

Objavljeno (popravljeno)

Mislim, da sem ga danes našel. Zdi se, da je še v delu. Ker sem ravno podlegal provokacijam, se nisem ustavil, da bi podrobneje poštefnal.

Popravljeno . Popravil lasagna
  • 2 tedne pozneje...
  • 5 mesecev pozneje...
Objavljeno

Zgleda, da iz te moke ne bo kruha...

Objavljeno

itaq, sej to ni pekarna :whistle:

Objavljeno

Sem sreču zadnjič Jeriča, pa je reku, da nima pojma o kakem novem Twinu, tako, da...., so pa vabljeni k njim itak vsi motoristi.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!