Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Mene pa zanima kje se dobijo karte in kolk stanejo?

A vi kej planirate gor it letos? Jest, če bo vse posreči bi šu...

Za prespat pa to je pa itak pocen najbrž...?

Objavljeno

klik

Kupiš jih lahko tudi na samem dirkališču in mislim, da je redkokdaj popln sektor razprodan

Objavljeno

A vi kej planirate gor it letos? Jest, če bo vse posreči bi šu...

Za prespat pa to je pa itak pocen najbrž...?

Cena karte je čist odvisna od tega do katerih tribun bi meu rad dostop...una najcnej k stojiš na travi je okol 60eur :)

za prespat je pa tko...zravn proge maš kamp, kjer te pride za ceu vikend prenočitev 12eur, edin če greš v apartma sam je brez veze k se nč ne dogaja...v campu pa dan in noč poslušaš motorje :D

Objavljeno
Cena karte je čist odvisna od tega do katerih tribun bi meu rad dostop...una najcnej k stojiš na travi je okol 60eur :)

za prespat je pa tko...zravn proge maš kamp, kjer te pride za ceu vikend prenočitev 12eur, edin če greš v apartma sam je brez veze k se nč ne dogaja...v campu pa dan in noč poslušaš motorje :D

Si ti sigurn bil na dirki?Nism čisto prepričan po tem kar pišeš.Karta za G sektor,se pravi navadna trava,ampak je dobr pogled,pa še ekran maš,je za tri dni bla 33 evrov.Kamp čisto zraven proge pa ni za cel vikend 12 evrov.Lp

Objavljeno

Če te zanima organiziran ogled motogp v Brnu, se lahko pozanimaš pri agenciji iz Domžal TenTu... Ta agencija organizira ogled dirke v Brnu.

Objavljeno

Jest bi šu kr z motorjem gor... :OK:

Pa najbrž kr u kemp, če dogaja tm... :grim

Objavljeno
Si ti sigurn bil na dirki?Nism čisto prepričan po tem kar pišeš.Karta za G sektor,se pravi navadna trava,ampak je dobr pogled,pa še ekran maš,je za tri dni bla 33 evrov.Kamp čisto zraven proge pa ni za cel vikend 12 evrov.Lp

Biu sm biu ja ;) pa kamp je biu 12 ja in to kamp START lohk da si biu ti v unmu drugmu k ne vem kko se reče...za karto se pa ne spomnm za kere sektorje je bla ker jih je šov fotr kupt vem pa da je bla tm okol 60eur :)

Objavljeno

Biu sm biu ja ;) pa kamp je biu 12 ja in to kamp START lohk da si biu ti v unmu drugmu k ne vem kko se reče...za karto se pa ne spomnm za kere sektorje je bla ker jih je šov fotr kupt vem pa da je bla tm okol 60eur :)

Objavljeno (popravljeno)

Lani so ble cene za sektorje A,B,D,E,G 30 eur (v predprodaji; kok so ble če si jih tam kupu ne vem), če si mel pa zraven teh sektorjev še C in F so ble pa 60 eur.

Popravljeno . Popravil brubi46
Objavljeno (popravljeno)
vem pa da je bla tm okol 60eur :)

tribune ja, "travnik" pa cca.30€ :whistle:

@brubi46 me je že prehitel :fredy:

Popravljeno . Popravil Vojč
Objavljeno

Bil v kampu start,edini norec s 125 kubičnim motorjem gor iz Slovenije.Pa tut drugač ne vem če je bil še kak s 125,sicer pa čist možno da smo se vidli,jst sm bil od srede pa do nedelje,no v ponedeljek sm šov,plačal do nedelje pa je blo 1970 kron,tle nekje.Je pa res da sm prjavu šotor,motor,in sebe pač.Lp

Objavljeno

Mi lahko kdo razloži v čem je razlika VIP(stan u T1) pa VIP Golf?Lp

Objavljeno
Bil v kampu start,edini norec s 125 kubičnim motorjem gor iz Slovenije.Pa tut drugač ne vem če je bil še kak s 125,sicer pa čist možno da smo se vidli,jst sm bil od srede pa do nedelje,no v ponedeljek sm šov,plačal do nedelje pa je blo 1970 kron,tle nekje.Je pa res da sm prjavu šotor,motor,in sebe pač.Lp

Mi smo bli uni norci k smo v kampu hodil v belih kombinezonih za lakirat pa stožce smo mel na glav...jst sm pa harmonko igrov :lol1:

evo še fotka če si nas slučajn vidu :D

post-10671-1202155450_thumb.jpgpost-10671-1202155514_thumb.jpg

Objavljeno

Evo,hm...Spomnem se mi zdi da enih ja,sam so mel dežne prek,oz neki rumeni.Vas pa res ne vem...Se ti mene mogoče? :D No,glavno da se to leto spet vidimo,jst sm garant od srede pa do ponedeljka tam!Sj več ni dolg,sam še dobre pol leta :whistle:

Objavljeno
Mi smo bli uni norci k smo v kampu hodil v belih kombinezonih za lakirat pa stožce smo mel na glav...jst sm pa harmonko igrov :lol1:

Aha, vi ste bli ti huligani.

Mam tut jest eno vašo fotko.... :)

post-2682-1202218309_thumb.jpg

Objavljeno
Aha, vi ste bli ti huligani.

Mam tut jest eno vašo fotko.... :)

mi smo bli to ja :lol1: :naughty:

čaki a ste bli vi slučajn uni k ste iz eno družbo pršli do nas pa se ga je en tok nabutu da ste ga mogl pol odnest...ne vem men se zdi da so bli iz tržiča :hmm:

Objavljeno
mi smo bli to ja :lol1: :naughty:

čaki a ste bli vi slučajn uni k ste iz eno družbo pršli do nas pa se ga je en tok nabutu da ste ga mogl pol odnest...ne vem men se zdi da so bli iz tržiča :hmm:

Bo že držal de sm iz tm okol doma....samo nismo bli mi. To je bla ena druga drušna, sej smo se tut srečal ja.

Mi smo prebival pr enih Italjanih, mešanih s Slovenci, ki so razgrajal z CBR v "home made" okvirju...

post-2682-1202222075_thumb.jpg

Objavljeno
Bo že držal de sm iz tm okol doma....samo nismo bli mi. To je bla ena druga drušna, sej smo se tut srečal ja.

Mi smo prebival pr enih Italjanih, mešanih s Slovenci, ki so razgrajal z CBR v "home made" okvirju...

jaja se spomnm...matr je pokal tole :grim

drugač pa eni motorji so se mi kr smill...čist novi pa po pol ure na blokadi :slap:

Objavljeno
jaja se spomnm...matr je pokal tole :grim

drugač pa eni motorji so se mi kr smill...čist novi pa po pol ure na blokadi :slap:

Tut to mam podukomentirano..... (sej vrjetn si tut tele imu v mislih) :)

ps: Mater je biu ta tip z rdečo CBR žalostn k se je vse skupaj uscalo....displej za temperetura pa stalno 126 kazou :slap:

post-2682-1202223764_thumb.jpg

Objavljeno
tribune ja, "travnik" pa cca.30€ :whistle:

@brubi46 me je že prehitel :fredy:

prehitela :whistle:

1970 kron-oseba, šotor, motor od srede do nedelje?

Double checking tok da približno vem cene, ker bom letos tud jst kampirala.

Objavljeno (popravljeno)
Tut to mam podukomentirano..... (sej vrjetn si tut tele imu v mislih) :)

ps: Mater je biu ta tip z rdečo CBR žalostn k se je vse skupaj uscalo....displej za temperetura pa stalno 126 kazou :slap:

tud tele sm mislu ja :wacko:

drugač pa ena pička usa vesela sedela na enmu oranžno črnmu gsxu- motor k iz trgovine una pa na gasu visela pa usta do ušes...ja če ni biu motor 20 minut na blokadi ni biu nč :slap: sm si mislu baba zmešana...motor pa pomoje od nenga tipa k je zravn vs ponosn stau :lol1:

sej dost motorjev so pol v nedelo kr iz kombijem domov odpelal k je use crknl :grrr

Popravljeno . Popravil _N3jC_
Objavljeno (popravljeno)
prehitela :whistle:

1970 kron-oseba, šotor, motor od srede do nedelje?

Double checking tok da približno vem cene, ker bom letos tud jst kampirala.

Šotorja jst letos osebno ne bom prijavil.Bom sam motor pa osebo.Bom reku da ma en prijatu not šotor če bo že spraševala...Tko lahk tut vedva nardita.Lp

Popravljeno . Popravil CVIČKAR1
Objavljeno
Šotorja jst letos osebno ne bom prijavil.Bom sam motor pa osebo.Bom reku da ma en prijatu not šotor če bo že spraševala...Tko lahk tut vedva nardita.Lp

Najlepša hvala :winkiss:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!