FazerMan Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 (popravljeno) Jst izbiram med naročilom kart za sektor C ( cca 67eur za vikend ) ali pa sektor D (cca 36eur za vikend ). Ali se na sektorju C res bolje vidi kot na D ali katerem drugem sektorju na travniku? Glede na skico proge se pomoje res največ vidi na sektorju C ( trije ovinki na tem delu, pa še potem odzadaj ciljna ravnina ). Prosim pa za vaše izkušnje, ki ste že bili na tem sektorju. brno_skica.bmp Popravljeno Februar 16, 2008. Popravil FazerMan
peco Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Jst izbiram med naročilom kart za sektor C ( cca 67eur za vikend ) ali pa sektor D (cca 36eur za vikend ). Ali se na sektorju C res bolje vidi kot na D ali katerem drugem sektorju na travniku? Glede na skico proge se pomoje res največ vidi na sektorju C ( trije ovinki na tem delu, pa še potem odzadaj ciljna ravnina ). Prosim pa za vaše izkušnje, ki ste že bili na tem sektorju. Lansko leto sem bil na sektorju C....vidiš omenjene tri ovinke, ravnine ne ker je za hribom....bilo pa je lansko leto na tem delu poskrbljeno z big-screen TV-ji, tako de si lahko spremljal celotno dirko. Za ostale sektorje ne vem kako je.....
brubi46 Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Jst sem mela lani karto tud za C sektor, samo sem se več al manj zadrževala na sektorju G. To da boš vidu ciljno ravnino pozabi, ker je sredi dirkališča tak lušten hribček in ne vidiš nič na drugo stran.Pa še fajn se natelovadiš ko greš do sektorja C. Po mojem mnenju se ne splača vzet še za C-rajš mej tistih 30 eur za kak pir več :winkiss:
Kawl Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Ja zato ker so eni do blokade motorje toukl jst spat nisem mogu :D Blo je pa v kampu bolj noro kot za progo :D
FazerMan Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Hvala za te odgovore. Zanima me če je že kdo naročil karte prek interneta na uradni strani moto gp in kako je potem z plačilom in kje karte prevzameš?
brubi46 Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Hvala za te odgovore. Zanima me če je že kdo naročil karte prek interneta na uradni strani moto gp in kako je potem z plačilom in kje karte prevzameš? Jst sem jih lani in tudi letos jih nameravam naročit kar preko dirkališča http://www.automotodrombrno.cz/go/ Maš možnosti plačila s kreditno kartico ali pa nakazila preko banke, pošljejo ti jih pa na dom.Seveda je tud neki poštnine za plačat, ampak se res ne spomnim kok je blo.
FazerMan Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Jst sem jih lani in tudi letos jih nameravam naročit kar preko dirkališča http://www.automotodrombrno.cz/go/Maš možnosti plačila s kreditno kartico ali pa nakazila preko banke, pošljejo ti jih pa na dom.Seveda je tud neki poštnine za plačat, ampak se res ne spomnim kok je blo. Sem pogledu na ta naslov pa javi neko težavo nevem mogoč je še prehiter. Je mogoče kdo že naročil preko strani www.motogp.com?
brubi46 Objavljeno Februar 18, 2008 Opozori Objavljeno Februar 18, 2008 Sem pogledu na ta naslov pa javi neko težavo nevem mogoč je še prehiter. Je mogoče kdo že naročil preko strani www.motogp.com? To je pa ful čudno...jst jo bom verjetno danes naročila, pa ti lahko sporočim če bo kul.Drugač sem pa jst lani za Valencio naročila karto na motogp.com in je blo tud vse ok.
FazerMan Objavljeno Februar 18, 2008 Opozori Objavljeno Februar 18, 2008 Če ne bo šlo javi, če pa bo mi pa prosim dej točn link od tam kjer si jo naročila. Preko motogp.com ti jo pošljejo po pošti al kako?
PETARDA46 Objavljeno Februar 18, 2008 Opozori Objavljeno Februar 18, 2008 Mene pa samo zanima, če sedaj kupiš karto pride kaj bolj poceni???
FazerMan Objavljeno Februar 18, 2008 Opozori Objavljeno Februar 18, 2008 (popravljeno) Mene pa samo zanima, če sedaj kupiš karto pride kaj bolj poceni??? Tukaj so cene v rdečem če karte prej kupiš ( http://www.automotodrombrno.cz/go/main.asp...21&langid=2 )- te cene veljajo do 24.7.2008 Po tem seznamu sodeč se karte lahko kupijo vnaprej samo za cel vikend. Popravljeno Februar 18, 2008. Popravil FazerMan
brubi46 Objavljeno Februar 18, 2008 Opozori Objavljeno Februar 18, 2008 (popravljeno) Če ne bo šlo javi, če pa bo mi pa prosim dej točn link od tam kjer si jo naročila. Preko motogp.com ti jo pošljejo po pošti al kako? Zmenjeno. Ja po pošti dobiš domov. Mene pa samo zanima, če sedaj kupiš karto pride kaj bolj poceni??? Ja v predprodaji je cenej Tukaj so cene v rdečem če karte prej kupiš ( http://www.automotodrombrno.cz/go/main.asp...21&langid=2 )- te cene veljajo do 24.7.2008Po tem seznamu sodeč se karte lahko kupijo vnaprej samo za cel vikend. Karta če jo zdej kupiš pride za cel vikend tok kot v redni prodaji samo za nedeljo.Pa tak žur je tam, da je res škoda prit samo za nedeljo :yes: Popravljeno Februar 18, 2008. Popravil brubi46
PETARDA46 Objavljeno Februar 18, 2008 Opozori Objavljeno Februar 18, 2008 HVALA HVALA OBEMA :worship:
brubi46 Objavljeno Februar 21, 2008 Opozori Objavljeno Februar 21, 2008 Če ne bo šlo javi, če pa bo mi pa prosim dej točn link od tam kjer si jo naročila. Preko motogp.com ti jo pošljejo po pošti al kako? Oj.Zdele sem naročila karto in je šlo vse v redu.Se pa moraš registrirat tukaj
dive Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Lahko kdo približno pove, kolk je kej vožnje do gor pa kje se najbl splača spat?? Kar v kampu al kje v okolici dirkališča? :? Hvala :worship:
AiroH Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Jst pa kolega greva gor z motorji, če želi kdo se nama lahko pridruži. Grem sicer prvič ampak sem se kr pozanimal tko, da do gor, je cirka 530 km po avtocestah, 22 eur znaša cena vinjet in naše avtoceste, samo lahko komot skipamo naše ker itaq poznamo poti na pamet, pa še lepše je :rolleyes: Glede campa, k sem gledal je eden čisto zraven, cene nevem ampak ne morejo bit hudo visoke. tko da vsi stroški z benzinom bi varirale okoli cirka300 eur "sklepam" tudi manj :whistle: Aja glede vožnje pa bi bla v izi, ne mislim plačevat kazni, še posebej v avstriji, k so strogi pa radari vse posod! Če pa kak klub je že zmenjen, da gre skupno gor, rade volje se vama pridružimo ...... P.S me zanima glede one strani za vstopnice, če je kul tam kupovat in v kolkem času dobiš sploh to na dom....
_N3jC_ Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 (popravljeno) Jst pa kolega greva gor z motorji, če želi kdo se nama lahko pridruži.Grem sicer prvič ampak sem se kr pozanimal tko, da do gor, je cirka 530 km po avtocestah, 22 eur znaša cena vinjet in naše avtoceste, samo lahko komot skipamo naše ker itaq poznamo poti na pamet, pa še lepše je :rolleyes: Glede campa, k sem gledal je eden čisto zraven, cene nevem ampak ne morejo bit hudo visoke. tko da vsi stroški z benzinom bi varirale okoli cirka300 eur "sklepam" tudi manj :whistle: Aja glede vožnje pa bi bla v izi, ne mislim plačevat kazni, še posebej v avstriji, k so strogi pa radari vse posod! Če pa kak klub je že zmenjen, da gre skupno gor, rade volje se vama pridružimo ...... P.S me zanima glede one strani za vstopnice, če je kul tam kupovat in v kolkem času dobiš sploh to na dom.... Dobri ste uni k greste z motorji gor :worship: jst nebi zdržu sploh pa na SS motorju ne :grrr avtocesta se preveč vleče in je sama ravnina, stranske ceste so pa kr zjebane... Popravljeno Marec 3, 2008. Popravil _N3jC_
AiroH Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Dobri ste uni k greste z motorji gor :worship: jst nebi zdržu sploh pa na SS motorju ne :grrr avtocesta se preveč vleče in je sama ravnina, stranske ceste so pa kr zjebane... Ah dei no, kak motorist pa si! Drugače na SS ni glih lepo ampak se zdrži, z več postanki :yea1:
_N3jC_ Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Ah dei no, kak motorist pa si!Drugače na SS ni glih lepo ampak se zdrži, z več postanki :yea1: Ne sej pravm svaka vm čast usem k greste :) jst res nebi mogu 7 ur zdržat, pa še po avtocesti...edin če bi meu kkšno hondo goldwing hehe :D sm biu lansko leto iz avtom pa še tm se vleče k pondelk :closedeyes:
vapotek Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 Dobri ste uni k greste z motorji gor :worship: jst nebi zdržu sploh pa na SS motorju ne :grrr avtocesta se preveč vleče in je sama ravnina, stranske ceste so pa kr zjebane... Svašta...... :eek:
_N3jC_ Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 Svašta...... :eek: ja in kaj tle ni res?
misty Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 medaljo za pogum vsem ki pridete z motorji do brna, tistim ki se živi vrnete pa še čebelco u beležko :xx:
_N3jC_ Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 medaljo za pogum vsem ki pridete z motorji do brna, tistim ki se živi vrnete pa še čebelco u beležko :xx: Sploh pa CVICKARJU1 k gre iz 125ccm čoperjem gor :worship:
misty Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 :topic: to se mu zihr sam zato prilizuješ ker ma dobro sestro ...
_N3jC_ Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 :topic: to se mu zihr sam zato prilizuješ ker ma dobro sestro ... haha ne na sestro pa sploh pomislu nism :D drugač pa kokr sm jo vidu po fotkah je res kr fletna punca ja :grim cvičkar gremo kdaj na kkšno furo B) pa sestro iz sabo uzem
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se