Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Jst izbiram med naročilom kart za sektor C ( cca 67eur za vikend ) ali pa sektor D (cca 36eur za vikend ). Ali se na sektorju C res bolje vidi kot na D ali katerem drugem sektorju na travniku? Glede na skico proge se pomoje res največ vidi na sektorju C ( trije ovinki na tem delu, pa še potem odzadaj ciljna ravnina ).

Prosim pa za vaše izkušnje, ki ste že bili na tem sektorju.

brno_skica.bmp

Popravljeno . Popravil FazerMan
Objavljeno
Jst izbiram med naročilom kart za sektor C ( cca 67eur za vikend ) ali pa sektor D (cca 36eur za vikend ). Ali se na sektorju C res bolje vidi kot na D ali katerem drugem sektorju na travniku? Glede na skico proge se pomoje res največ vidi na sektorju C ( trije ovinki na tem delu, pa še potem odzadaj ciljna ravnina ).

Prosim pa za vaše izkušnje, ki ste že bili na tem sektorju.

Lansko leto sem bil na sektorju C....vidiš omenjene tri ovinke, ravnine ne ker je za hribom....bilo pa je lansko leto na tem delu poskrbljeno z big-screen TV-ji, tako de si lahko spremljal celotno dirko.

Za ostale sektorje ne vem kako je.....

Objavljeno

Jst sem mela lani karto tud za C sektor, samo sem se več al manj zadrževala na sektorju G.

To da boš vidu ciljno ravnino pozabi, ker je sredi dirkališča tak lušten hribček in ne vidiš nič na drugo stran.Pa še fajn se natelovadiš ko greš do sektorja C.

Po mojem mnenju se ne splača vzet še za C-rajš mej tistih 30 eur za kak pir več :winkiss:

Objavljeno

Ja zato ker so eni do blokade motorje toukl jst spat nisem mogu :D

Blo je pa v kampu bolj noro kot za progo :D

Objavljeno

Hvala za te odgovore. Zanima me če je že kdo naročil karte prek interneta na uradni strani moto gp in kako je potem z plačilom in kje karte prevzameš?

Objavljeno
Hvala za te odgovore. Zanima me če je že kdo naročil karte prek interneta na uradni strani moto gp in kako je potem z plačilom in kje karte prevzameš?

Jst sem jih lani in tudi letos jih nameravam naročit kar preko dirkališča http://www.automotodrombrno.cz/go/

Maš možnosti plačila s kreditno kartico ali pa nakazila preko banke, pošljejo ti jih pa na dom.Seveda je tud neki poštnine za plačat, ampak se res ne spomnim kok je blo.

Objavljeno
Jst sem jih lani in tudi letos jih nameravam naročit kar preko dirkališča http://www.automotodrombrno.cz/go/

Maš možnosti plačila s kreditno kartico ali pa nakazila preko banke, pošljejo ti jih pa na dom.Seveda je tud neki poštnine za plačat, ampak se res ne spomnim kok je blo.

Sem pogledu na ta naslov pa javi neko težavo nevem mogoč je še prehiter. Je mogoče kdo že naročil preko strani www.motogp.com?

Objavljeno
Sem pogledu na ta naslov pa javi neko težavo nevem mogoč je še prehiter. Je mogoče kdo že naročil preko strani www.motogp.com?

To je pa ful čudno...jst jo bom verjetno danes naročila, pa ti lahko sporočim če bo kul.Drugač sem pa jst lani za Valencio naročila karto na motogp.com in je blo tud vse ok.

Objavljeno

Če ne bo šlo javi, če pa bo mi pa prosim dej točn link od tam kjer si jo naročila. Preko motogp.com ti jo pošljejo po pošti al kako?

Objavljeno (popravljeno)
Mene pa samo zanima, če sedaj kupiš karto pride kaj bolj poceni???

Tukaj so cene v rdečem če karte prej kupiš ( http://www.automotodrombrno.cz/go/main.asp...21&langid=2 )- te cene veljajo do 24.7.2008

Po tem seznamu sodeč se karte lahko kupijo vnaprej samo za cel vikend.

Popravljeno . Popravil FazerMan
Objavljeno (popravljeno)
Če ne bo šlo javi, če pa bo mi pa prosim dej točn link od tam kjer si jo naročila. Preko motogp.com ti jo pošljejo po pošti al kako?

Zmenjeno. Ja po pošti dobiš domov.

Mene pa samo zanima, če sedaj kupiš karto pride kaj bolj poceni???

Ja v predprodaji je cenej

Tukaj so cene v rdečem če karte prej kupiš ( http://www.automotodrombrno.cz/go/main.asp...21&langid=2 )- te cene veljajo do 24.7.2008

Po tem seznamu sodeč se karte lahko kupijo vnaprej samo za cel vikend.

Karta če jo zdej kupiš pride za cel vikend tok kot v redni prodaji samo za nedeljo.Pa tak žur je tam, da je res škoda prit samo za nedeljo :yes:

Popravljeno . Popravil brubi46
Objavljeno

Oj.Zdele sem naročila karto in je šlo vse v redu.Se pa moraš registrirat tukaj

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Lahko kdo približno pove, kolk je kej vožnje do gor pa kje se najbl splača spat?? Kar v kampu al kje v okolici dirkališča? :? Hvala :worship:

Objavljeno

Jst pa kolega greva gor z motorji, če želi kdo se nama lahko pridruži.

Grem sicer prvič ampak sem se kr pozanimal tko, da do gor, je cirka 530 km po avtocestah, 22 eur znaša cena vinjet in naše avtoceste, samo lahko komot skipamo naše ker itaq poznamo poti na pamet, pa še lepše je :rolleyes:

Glede campa, k sem gledal je eden čisto zraven, cene nevem ampak ne morejo bit hudo visoke.

tko da vsi stroški z benzinom bi varirale okoli cirka300 eur "sklepam" tudi manj :whistle:

Aja glede vožnje pa bi bla v izi, ne mislim plačevat kazni, še posebej v avstriji, k so strogi pa radari vse posod!

Če pa kak klub je že zmenjen, da gre skupno gor, rade volje se vama pridružimo ......

P.S

me zanima glede one strani za vstopnice, če je kul tam kupovat in v kolkem času dobiš sploh to na dom....

Objavljeno (popravljeno)
Jst pa kolega greva gor z motorji, če želi kdo se nama lahko pridruži.

Grem sicer prvič ampak sem se kr pozanimal tko, da do gor, je cirka 530 km po avtocestah, 22 eur znaša cena vinjet in naše avtoceste, samo lahko komot skipamo naše ker itaq poznamo poti na pamet, pa še lepše je :rolleyes:

Glede campa, k sem gledal je eden čisto zraven, cene nevem ampak ne morejo bit hudo visoke.

tko da vsi stroški z benzinom bi varirale okoli cirka300 eur "sklepam" tudi manj :whistle:

Aja glede vožnje pa bi bla v izi, ne mislim plačevat kazni, še posebej v avstriji, k so strogi pa radari vse posod!

Če pa kak klub je že zmenjen, da gre skupno gor, rade volje se vama pridružimo ......

P.S

me zanima glede one strani za vstopnice, če je kul tam kupovat in v kolkem času dobiš sploh to na dom....

Dobri ste uni k greste z motorji gor :worship: jst nebi zdržu sploh pa na SS motorju ne :grrr avtocesta se preveč vleče in je sama ravnina, stranske ceste so pa kr zjebane...

Popravljeno . Popravil _N3jC_
Objavljeno
Dobri ste uni k greste z motorji gor :worship: jst nebi zdržu sploh pa na SS motorju ne :grrr avtocesta se preveč vleče in je sama ravnina, stranske ceste so pa kr zjebane...

Ah dei no, kak motorist pa si!

Drugače na SS ni glih lepo ampak se zdrži, z več postanki :yea1:

Objavljeno
Ah dei no, kak motorist pa si!

Drugače na SS ni glih lepo ampak se zdrži, z več postanki :yea1:

Ne sej pravm svaka vm čast usem k greste :)

jst res nebi mogu 7 ur zdržat, pa še po avtocesti...edin če bi meu kkšno hondo goldwing hehe :D sm biu lansko leto iz avtom pa še tm se vleče k pondelk :closedeyes:

Objavljeno

Svašta...... :eek:

Objavljeno
Svašta...... :eek:

ja in kaj tle ni res?

Objavljeno

medaljo za pogum vsem ki pridete z motorji do brna, tistim ki se živi vrnete pa še čebelco u beležko :xx:

Objavljeno
medaljo za pogum vsem ki pridete z motorji do brna, tistim ki se živi vrnete pa še čebelco u beležko :xx:

Sploh pa CVICKARJU1 k gre iz 125ccm čoperjem gor :worship:

Objavljeno

:topic:

to se mu zihr sam zato prilizuješ ker ma dobro sestro ...

Objavljeno
:topic:

to se mu zihr sam zato prilizuješ ker ma dobro sestro ...

haha ne na sestro pa sploh pomislu nism :D drugač pa kokr sm jo vidu po fotkah je res kr fletna punca ja :grim cvičkar gremo kdaj na kkšno furo B) pa sestro iz sabo uzem

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!