Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
medaljo za pogum vsem ki pridete z motorji do brna, tistim ki se živi vrnete pa še čebelco u beležko :xx:

Pridem po vpis čebelice, medaljo pa s kakšno pijačo zamenjaj, pa bo :whistle: :naughty:

Objavljeno
Pridem po vpis čebelice, medaljo pa s kakšno pijačo zamenjaj, pa bo :whistle: :naughty:

zmejenu :beer2:

pa sej vem da ti je potegnil kaj sm hotu s prejšnjim postom povedat, čeprav _n3jc_ ni kapiru

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Ma kdo kakšne izkušnje z agencijo TenTou.., ki ima organiziran ogled dirke v Brnu? :? Kako ste bli zadovoljni?

Objavljeno
Ma kdo kakšne izkušnje z agencijo TenTou.., ki ima organiziran ogled dirke v Brnu? :? Kako ste bli zadovoljni?

Zadovoljni? Not really...

Ampak glede na ceno ne moreš ravno pričakovati .)

Objavljeno

Bil v kempu Start zraven proge in mi je bilo ful žal da nisem najel kakšen apartma ker cena kempa je bila ubitačno previsoka. Za dve osebi, šotor in motor sem dal tolk kok bi dal za apartma, Stranišč ni, tuš moraš še doplačati( pa kljub temu ne dela). Če se odločate za it gor je pametno enga pregovoroti naj gre z avtom gor za support... Brez "gadafija", mize, stolov in orang postelje boste čist v qrcu. Lansko leto je bilo mraz k svinja pa še scal je. Cene pijače v kempu so zmerne sam kljub vsemu se splača čez dan zapeljati do Brna v nabavo a ja pa še to...Ne bodite večji čehi od čehov pa kakšne polne kufre in prtljažnike futra in pijače sabo iz Slo vlečite gor. Brez veze ker so cene več kot ok. Imajo Spar, Hofer, Billo... Imel sem tudi gumi defekt v kempu zaradi povožene glaževine... pač v kempu prevladujejo "nemotoristi" ki jim puca qrac kam mečejo flaše, smeti... Žur si boste mogli narediti kar sami ker v kempu ni poskrbljeno za nič še najmanj za zabavo. Jaz osebno nisem bil prav navdušen nad dogajanjem v kempu v bistvu mi ni jasno kaj se je to vam tolk dogajal v kempu razen par koncertov(dobrih) unih poljakov k so pokali k zmešani. Pot do gor in nazaj je veliko lažja na motorju... še posebi za nazaj ker avti stojijo v kilometrskih kolonah se ti z motorjem lepo elegantno izogneš temu in švigneš mim. No zdaj pa zaključek: teh par dni raje iskoristim za kak motozbor ali daljšo furo v obeh primerih se veliko več dogaja.

Objavljeno (popravljeno)

Mi smo lani šli z avtomom v Brno. Vse skupaj me je pršlo okol 150€. Prišli smo v petek zjutraj. Dež je padal samo iz petka na soboto, mrzlo pa ni bilo. Vsaj mene ni zeblo. So pa gasilci imel zadnji dan nekaj dela, k se je hosta al nekaj od tega vžgalo. Karto sem kupil na vhodu stojišča in je bila 28€. Veljala pa je za petek, soboto in nedeljo. Bili smo v kampu čisto na hribu. Kamp je bil dokaj miren razen prve noči ko so eni nemci raztural čist. Seveda so potem 2 dni ležal. Letos gremo spet ziher z avtom v Brno. Na motorju ne bi šel. Res je, da ko greš domov, da je oreng gužva na avstrijsko-češki meji ampak so potem avstrici popucal zadevo. Na meji smo bili eno uro. Tisti, ki boste šli v Brno s seboj obvezno vzemite stole za sedet in kremo za sončenje. Na pisto pa pojdite zjutraj, da dobite dobr plac. Hrane in pijače ne vozite s seboj. Mi smo jo, pa je nam bilo žal. Vse se da kupiti pri njih, cene pa so iste kot pr nas.

Popravljeno . Popravil bikez
Objavljeno

Se pravi je tam okoli več kampov?!

Objavljeno
Se pravi je tam okoli več kampov?!

Kempov je kar nekaj. Ko sem se vstavil v bližnjem penzionu so nam dali ponudbo za sobo + zajtrk + večerja za unih par dni bolj ugodno kot je bil kemp Start. Pa od dirkališča je oddaljen cca 10 minut peš.

@bikez: Potem si ti tudi bil v Startu ker so uni nemci do zjutri nabijali eno čudno musko? Po moje jih je cel kemp imel poln qrac. Mi smo ga mal nalival do zjutri potam pa spat ob uni muski... :headbang: Sam ok itak smo navajeni :naughty:

Objavljeno

Men je šlo bolj na qrc ko je eno noč en štilerco pržgal pa turiral ob treh ponoči med šotorji...To je pa res nagravžna štimca :D

Aja,letos ne bom šov če bo vse posreč z 125 kubičnim...Če bo kak evro kupim večje kljuse :D

Objavljeno (popravljeno)
Men je šlo bolj na qrc ko je eno noč en štilerco pržgal pa turiral ob treh ponoči med šotorji...To je pa res nagravžna štimca :D

Aja,letos ne bom šov če bo vse posreč z 125 kubičnim...Če bo kak evro kupim večje kljuse :D

Kaj je narobe iz perotovo Suzo? Btw uni s štilerco so kar naprej žagal. A jo niso na koncu sfukali

Popravljeno . Popravil ghibli
Objavljeno

Kaj je narobe iz perotovo Suzo? Btw uni s štilerco so kar naprej žagal. A jo niso na koncu sfukali

Jaz si pa upam stavit sam s seboj, da bomo s tema dvema falotoma v Start Campu ponovno skupaj ! :hmm: :grim

Objavljeno (popravljeno)

Jop...Jst mam že začrtano to na koledarju letos :D Pa če bo vse posreč ne bom sam gor :whistle:

Mislim da bom še koga seboj prpelu :D :D

Popravljeno . Popravil CVIČKAR1
Objavljeno
Jop...Jst mam že začrtano to na koledarju letos :D Pa če bo vse posreč ne bom sam gor :whistle:

Mislim da bom še koga seboj prpelu :D :D

Uf stari as ratu je ba č? :naughty:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Zanima me sledeče, imam karte za stojišča A, B, D, E in G. Iz vaših izkušenj bi rad zvedel, kam se mi najbolj splača postavit?? :hmm:

Objavljeno
Zanima me sledeče, imam karte za stojišča A, B, D, E in G. Iz vaših izkušenj bi rad zvedel, kam se mi najbolj splača postavit?? :hmm:

Po mojem mnenju in izkušnjah G.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Tudi jaz po mojih izkušnjah lahko povem, da je sektor G zlo fajn, vidiš ovinke pa potem pospeševanje. Škoda hribka ja, da se ne vidi ciljne ravnine :) .

Tudi jaz bom šla če bo vse po sreči, samo ne vem še kako :) enkrat sem šla z agencijo, pa ne vem no, saj je bilo ok, samo bi šla raje v lastni režiji... no ja bomo videli... a še kdo kaj organizira?.... lahko tudi tako private, npr. s kombijem...?

Objavljeno
Tudi jaz po mojih izkušnjah lahko povem, da je sektor G zlo fajn, vidiš ovinke pa potem pospeševanje. Škoda hribka ja, da se ne vidi ciljne ravnine :) .

Tudi jaz bom šla če bo vse po sreči, samo ne vem še kako :) enkrat sem šla z agencijo, pa ne vem no, saj je bilo ok, samo bi šla raje v lastni režiji... no ja bomo videli... a še kdo kaj organizira?.... lahko tudi tako private, npr. s kombijem...?

Ja če rabiš samo prevoz, mam jst še dost placa v avtu, glede na to da grem sama.

Drugač pa poleg Ten Toursa oragnizira obisk še gremonadirko.com ampak mislim da je samo za nedeljo.

Objavljeno
Ja če rabiš samo prevoz, mam jst še dost placa v avtu, glede na to da grem sama.

Drugač pa poleg Ten Toursa oragnizira obisk še gremonadirko.com ampak mislim da je samo za nedeljo.

OK Brubi46...glede na to da smo lani mi peljali, pelješ letos ti al kaj? :winkiss:

Kaj pa Missano?

Objavljeno
OK Brubi46...glede na to da smo lani mi peljali, pelješ letos ti al kaj? :winkiss:

Kaj pa Missano?

Lani je mene peljal Ten Tours :whistle:

Ja za letos je tko, da grem jst na pot s svojim avtom in se dol dobim z družbo.Tako da za 3 mam plac v avtu, če kogarkoli zanima.

Tud za Misano velja enako, samo da tja gre pa z mano najverjetneje še moja sestra, tako da bo pač en plac manj.

Objavljeno
Lani je mene peljal Ten Tours :whistle:

Ja za letos je tko, da grem jst na pot s svojim avtom in se dol dobim z družbo.Tako da za 3 mam plac v avtu, če kogarkoli zanima.

Tud za Misano velja enako, samo da tja gre pa z mano najverjetneje še moja sestra, tako da bo pač en plac manj.

Ne sej vem da te nismo mi peljali ampak, če mal zavrtiš film smo se neki pogovarjali sam pol ni blo nč iz tega.

A karte za Missano si že naročala (kje, cena, ...?)

Objavljeno
Ne sej vem da te nismo mi peljali ampak, če mal zavrtiš film smo se neki pogovarjali sam pol ni blo nč iz tega.

A karte za Missano si že naročala (kje, cena, ...?)

Ja ja se spomnim...sam hecala sem se :winkiss:

Ne kart še nisem naročila, jih bom pa tuki ker kokr sem gledala so najcenejše.Mam pa že hotel rezerviran :P

Objavljeno
Ja ja se spomnim...sam hecala sem se :winkiss:

Ne kart še nisem naročila, jih bom pa tuki ker kokr sem gledala so najcenejše.Mam pa že hotel rezerviran :P

Ja ja tudi jst mam hotel, sam je še zapakiran u omari :whistle:

Objavljeno
Ja ja tudi jst mam hotel, sam je še zapakiran u omari :whistle:

Tazga mam jst rezerviranega za Brno :P

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

kolk je pa kej razdalje po cestah?

kje se najbl splača it gor, pa kje nazaj, da je čim mn kolon?

gremo prvič sami gor z avtom :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

Ja no,tam nekje 500km,lahko računaš,da je čim manj kolon pol pa najbolš da greš v ponedeljek.Lp

Če pa poveš iz kje točno si ti pa povem točno razdaljo.

Popravljeno . Popravil CVIČKAR1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!