KennyJR Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 jah s kranja sm... drgač pa.. težko bo it v ponedeljek, ker v ponedeljek zjutri se gre že na maturanca... tk da... probu bi bit do odhoda doma, če bo šlo haha :P
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Če greš na Maribor pa po Avtocesti maš enih 550km,tle nekje do kampa.Sj se da tut v nedeljo it,sam mejčkn je gužve.Počakaš še kako urco v kampu pa je...Lp
Igorr Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 A ma Češka kakšne vinjete? Oziroma kako je s cestnino gor? Ma me mika, da bi šel... Ti greš letos CV1ČKAR?
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Mi smo se pelal brez kakih vinjet.Cestnine pa tut ni,jo pa drugač rabiš za Češko,sam za tist del do Brna ne...Ja ne vem k majo GREMIUMI zbor v Gradiški pa me vleče tut tam...Bomo vidli.
karlovacko Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 -no mi gremo letos prvič z motorji gor, me pa zanima če lahko kar tam na sektorjih-travi (kjer gledaš dirko) postaviš šotor in prespiš (mislim da to ne gre, ampak useeno)? :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Njet,pomoje se tut ne da...Nism pa še našu junaka k bi to sprobu...
karlovacko Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 nekaj še...ko enkrat pridem na dirkališče, ga lahko potem tudi prosto po prešernu zapuščam in se vračam nazaj? nekje sem še zasledil da se je govorilo o kronah, se da use plačevati z € ali je potrebno imeti zraven tut njihov denar? -a kampi so v območju dirkališča ? :whistle: LP
_N3jC_ Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 nekaj še...ko enkrat pridem na dirkališče, ga lahko potem tudi prosto po prešernu zapuščam in se vračam nazaj?nekje sem še zasledil da se je govorilo o kronah, se da use plačevati z € ali je potrebno imeti zraven tut njihov denar? -a kampi so v območju dirkališča ? :whistle: LP kampi so čisto zraven ja...
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 30, 2008 Opozori Objavljeno Junij 30, 2008 Tudi midva z boljšo polovico greva v Brno. Če gre še kdo z motorjem se bomo zmenili, sicer pa ni neka jaka razdalja.......
brubi46 Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 nekaj še...ko enkrat pridem na dirkališče, ga lahko potem tudi prosto po prešernu zapuščam in se vračam nazaj?nekje sem še zasledil da se je govorilo o kronah, se da use plačevati z € ali je potrebno imeti zraven tut njihov denar? -a kampi so v območju dirkališča ? :whistle: LP Znotraj dirkališča se da plačevat v obeh valutah. Glede zapuščanja dirkališča pa ne vem, ker ga lani v Brnu nisem nič zapuščala, ampak npr. v Mugellu je tko da greš lahko 2x ven pa not v enem dnevu. Za Brno pa nisem zihr, verjetno se pa ne moreš glih 15x sprehodit ven in nazaj.
PriVal Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Znotraj dirkališča se da plačevat v obeh valutah.Glede zapuščanja dirkališča pa ne vem, ker ga lani v Brnu nisem nič zapuščala, ... Za Brno pa nisem zihr, verjetno se pa ne moreš glih 15x sprehodit ven in nazaj. Ni nobenega problema, če ga zapuščaš, samo glej, da ti ob izstopu dajo nek poseben listek (če ga ne dobiš, raje povprašaj naj ti ga dajo, vsaj tako je bilo zadnjie 3 leta), katerega za vstop pokažeš skupaj s karto. Kot že vrsto let, tudi letos grem na dirko in imam tudi jaz kar nekaj prostih mest v kombiju. Odhod v četrtek ponoči. ostale info na PM LP PriMoŽ
brubi46 Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Ni nobenega problema, če ga zapuščaš, samo glej, da ti ob izstopu dajo nek poseben listek (če ga ne dobiš, raje povprašaj naj ti ga dajo, vsaj tako je bilo zadnjie 3 leta), katerega za vstop pokažeš skupaj s karto. Kot že vrsto let, tudi letos grem na dirko in imam tudi jaz kar nekaj prostih mest v kombiju. Odhod v četrtek ponoči. ostale info na PM LP PriMoŽ Aha no pol je pa tko kot v Valencii.Dobro vedet :)
Medoo Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Letos grem pa tudi jaz z motorjem! :010
brubi46 Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Letos grem pa tudi jaz z motorjem! :010 Oooo a ti greš tut? Kul :D
Medoo Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Oooo a ti greš tut? Kul :D Ja, štirje gremo iz našega konca! Mogoče se kaj vidimo! :)
brubi46 Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Ja, štirje gremo iz našega konca! Mogoče se kaj vidimo! :) Bilo bi lepo :yes:
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Lahko plačuješ,ampak priporočam da plačujete v kronah,radi malo provizije vzamejo...Lp
Hanzi Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 kar krone na banko iti kupiti. Kaka stvar (wc) zna biti v evrih konkretno dražji...) Sicer pa: a bo kdo naročal karte do 24.7. Bi se zraven "prislonil" za 4 karte :whistle: SO 10 evrov cenejše. karte
Roman Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Vidim, da vas je tu kar nekaj, ki kar redno zahajate v Brno, sam sem bil pa tam nazadnje pred kakšnimi 10 leti. Letos gremo gor s kombijem in kamp prikolico, planiram da bi v Brno prispeli v četrtek popoldan. Zanima me kateri kamp je najbližji stezi, ali je smiselno s seboj jemati skuter, pa če kupiš karto za sektor C ali tribuno F, ali imaš z njo dostop do sektorjev A-B-D-E-G? Ali je v katerem od kampov možen priklop na elektriko?
moto rider Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Vidim, da vas je tu kar nekaj, ki kar redno zahajate v Brno, sam sem bil pa tam nazadnje pred kakšnimi 10 leti. Letos gremo gor s kombijem in kamp prikolico, planiram da bi v Brno prispeli v četrtek popoldan. Zanima me kateri kamp je najbližji stezi, ali je smiselno s seboj jemati skuter, pa če kupiš karto za sektor C ali tribuno F, ali imaš z njo dostop do sektorjev A-B-D-E-G? Ali je v katerem od kampov možen priklop na elektriko? Kamp START.
brembo Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 se vidmo gor sicer grem s tentursom prvič amapk sm že rezervirau tulk prej da bi se komu prslonu zdej ko mate plac :closedeyes: pa drugo leto :whistle: aja pa kako slovensko zastavo pa se najdemo gor :D
JeRn3j Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 mam eno vprašanje letos grem z tastarimi v brno na to dirko. Prosim povejte mi , kako je s kartami? jih je treba kaj prej rezervirat, kje kupit, ali jih lahko kupiš dan pred dirko? so karte lahko razprodane? hvala Lp
mitiž46 Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 mam eno vprašanje letos grem z tastarimi v brno na to dirko. Prosim povejte mi , kako je s kartami? jih je treba kaj prej rezervirat, kje kupit, ali jih lahko kupiš dan pred dirko? so karte lahko razprodane? hvala Lp Mi smo šli do zdaj še vedno v soboto in kupiš vikend karto, še nikoli ni zmanjkalo, pomoje je problem bolj v nedeljo, če ne pa kupiš ponarejeno karto. Uni te sicer mal čudno pogledajo ker so ponaredki za v vrtec, ampak ponavadi spustijo noter. Pa še to: jaz sem šel še lani z junior karto noter (za otroke do 12let in do 150cm se mi zdi), sem pa visok 175 pa mam 60kil pa malo se neumnega nardim, lani sem bil star 17. Junior karta te stane enih 8€ pa greš lahko skor na use tribune, tako da če nisi glih mrga bi jaz probal it z junior.
JeRn3j Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Mi smo šli do zdaj še vedno v soboto in kupiš vikend karto, še nikoli ni zmanjkalo, pomoje je problem bolj v nedeljo, če ne pa kupiš ponarejeno karto. Uni te sicer mal čudno pogledajo ker so ponaredki za v vrtec, ampak ponavadi spustijo noter. Pa še to: jaz sem šel še lani z junior karto noter (za otroke do 12let in do 150cm se mi zdi), sem pa visok 175 pa mam 60kil pa malo se neumnega nardim, lani sem bil star 17. Junior karta te stane enih 8€ pa greš lahko skor na use tribune, tako da če nisi glih mrga bi jaz probal it z junior. 180 cm pa 75 kil ja 12 let sm star ja :D fajn sej mene je sam zanimal če se da brez problema dobit
karlovacko Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 Ali so kampi v soboto že čisto zasedeni? p.s. za koga greste navijat? .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se