TinaRR Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 Brno prihajam :yea1: , upam da bo sončno O:-)
brembo Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 Brno prihajam :yea1: , upam da bo sončno O:-) a gre kdo s tentursom tle gor pa iz tivolija odhod mogoče? hja vreme kaže u soboto dež nedelja sonce :unsure:
The Doc. Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 ali lahko greš na češko z osebno ali je obvezen pasuš? prosim za hiter in točen odgovor od koga, ki VE!!! hvala lepa
Gost Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 ali lahko greš na češko z osebno ali je obvezen pasuš?prosim za hiter in točen odgovor od koga, ki VE!!! hvala lepa osebna- češka je namreč v eu
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 Kakšno vreme je napovedano za jutri in nedeljo v Brnu?
doctorrossi Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 za jutri bol slabo kaže, za nedeljo pa mal boljše.... http://weather.yahoo.com/forecast/EZXX0002.html http://weather.msn.com/local.aspx?wealocat...p;q=Brno%2c+CZE http://www.wetter.at/wetter/international/...schechien/brno/
tom Objavljeno Avgust 17, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2008 Pravkar sem se vrnil iz Brna. Da z eno besedo opišem vse skupaj: ODLIČNO... Tako kot sama dirka, vzdušje na tribunah dogajanje v kampu..... Edino kar je bilo slabega, je bilo vreme, ki ga je resno vsralo v petek in soboto. Me je nazeblo ko cucka, pa še blaten sem bil do vratu :D
brembo Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 Pravkar sem se vrnil iz Brna. Da z eno besedo opišem vse skupaj: ODLIČNO... podpis srečau celo enga motosvetovca :D se prepozna kdo na sliki :unsure: ?
skuterist Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 a gre kdo s tentursom tle gor pa iz tivolija odhod mogoče? hja vreme kaže u soboto dež nedelja sonce :unsure: Na katerem avtobusu si bil? Enki ali dvojki. Bilo je :worship:
brembo Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 (popravljeno) Na katerem avtobusu si bil? Enki ali dvojki.Bilo je :worship: na enki...modra majca pa bel napis yamaha :D super je blu sam u soboto je blu pa svinjsku mraz Popravljeno Avgust 18, 2008. Popravil brembo
val7 Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 podpissrečau celo enga motosvetovca :D se prepozna kdo na sliki :unsure: ? moja malenkost blo je super- res se splača it pogledat :grupni: in morste prespat v kampu-tolk zadetku na enem mestu nism še vidu :yea2: drugo leto pa na madarsko lp
Jeger Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 mi smo bli tut v kempu ..... noro je blo :worship: sploh tiste mašine k so jih navijal .... kva se folk use spomne :D dirka pa itak zakon ..... goo vale :)
PriVal Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 (popravljeno) Tudi letos sem bil na tem vele dogodku. Sam v petek zvečer in v soboto mraz za popiz***, dež in blata do kolen. V nedeljo pa se je že zjutraj pokazalo sonce in zdržalo do konca dirk Drgače sem bil v kampu Start tudi jaz, skupaj z 12 člansko ekipo pripravljeno na vse, (wiski, pivo, roštiljada non stop) :beer2: . V kampu so prevladovali Poljaki, Italijani, in tudi veliko število Slovencev se je najdlo... Sama dirka meni ni bila tako zanimiva, ker ni bilo tistega pravega boja med Rossijem in Stonerjem ko je ta padel. Rossi je enostavno odpeljal svojo dirko do konca sam brez pravega soočanja s tekmeci. Sta se pa meni na ljubo oba Kawasakija :grupni: držala zelo OK, Tudi najboljši štartni položaj v sezoni sta si privozila Naslednje leto pa sigurno ponovimo, sam dolge hlače in nogavice za vsakslučaj bom dodal k moji garderobi, ker brez alko bi bila zelo mrzla noč. Nekaj fotk iz dogajanja iz nedeljske dirke: Ostalo na http://www.prival.si/foto/2008/brnogp/ Popravljeno Avgust 18, 2008. Popravil PriVal
RenoRaines Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 Aa-hahahaha kira fotka :lol1: Camp START, pa sej je vsako leto huje. :naughty:
frajtonar Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 Super je blo. Tisto kak me je zeblo v soboto sem pa že pozabil.
Jeger Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 Camp START :slap: a se je ta tut s sankam poj po kempu vozu ...... vem d sm vidu enga k je mel sanke zapete pe po blatu gas :OK:
XY200 Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Blo je ful fajn sam mrzlo pa za znort srečala pa tut kr neki slo Mi
Gionni Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Brubi je pa dobila podpis od Valeta! :whistle:
brubi46 Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Brubi je pa dobila podpis od Valeta! :whistle: :grim :grim :grim Fino je blo!! Razen sobote ko je blo mrzlo ko pes, tko da dobr da sem se mela h komu stiskat :winkiss: Dirka sicer bolj dolgočasna, je bil pa izid zelo razveseljiv :grupni: Še najboljš je bil pa ponedeljkov obisk v paddocku :naughty: Evo par slikc: Gionni in Jacques Dovi Suzukijev boks In še najboljše za konec :worship: :worship:
Sončece Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Tole pa je novička :) Je srček že na mestu? :naughty:
brubi46 Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Tole pa je novička :) Je srček že na mestu? :naughty: Ja glih komi...sej po moje sploh nisem še dobr dojela da se je to res zgodil...
Sončece Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 To so znaki za novo sliko na tebi :whistle: Res fajn, da si/ste se imeli :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se